Водоустойчиво ловно яке с подплата Mil-Tec

Налично:
В наличност
Код:flees
Цена: 263 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

Добре познатата компания за военни, пара-военни и ловни облекла и артикули Mil-Tec, винаги се асоциира с високо качество и безкомпромисна изработка на на продуктите си. Немското качество на стоките й, я правят винаги предпочитана марка, когато става дума за добра ловна екипировка. При създаването на този продукт, те са съчетали едновременно комфорт и функционалност.

Този модел е произведен от няколко слоя, които ви осигуряват максимално удобство и защита от атмосферните условия. Благодарение на добавеният междинен слой от дишаща полиуретанова мембрана, влагата ще излиза навън и няма да се получава конденз, докато външния не пропуска вода. Флийс потплатата (вътрешния слой), служи за поддържане топлината на тялото ви при по-екстремни минусови температури, като може да се премахне когато времето е по-топло. Това невероятно ловно облекло разполага и с допълнителен хастар с ластик в долната част, който предпазва от проникване на сняг. Като допълнение, якето разполага с безброй джобове, регулираща се качулка и отвори за вентилация подмишниците.

Когато се избира ловното яке, то трябва да е най-подходящото за целта, като се съобразят моментните климатични фактори. С този модел, няма как да сбъркате, тъй като може да носите само един от двата слоя или да ги облечете заедно заедно.

Характеристики

  • Материал: 3-ламинат
  • Външен слой: 100% найлон
  • Междинен слой: Дишаща полиуретанова мембрана
  • Вътрешен слой: 100% полиестер флийс
  • Воден стълб: 5000мм
  • Парапропускливост (дишане): 500мм/с
  • Джобове: 2 скрити джоба с велкро лепенка, 2 странични джоба, 1 на ръкава, 1 голям джоб на гърба с велкро
Най-продавани