Водоустойчиво флийс яке за лов

Налично:
Очаква се!
Код:graff1
Цена: 209 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

Когато ловувате през зимата е много важно да разполагате с качествено ловно яке. Освен да предпазва от студ, то трябва да е удобно и да не затруднява движението. Зимната ловно дреха, задължително трябва дапредпазва от дъжд, сняг, както и от вятър през цялото време. То трябва да има достатъчно джобове и да осигури максимален комфорт, дори когато сте легнали на земята. Полската фирма GRAFF са създали точно такова яке, което очарова с висока ефективност и модерен дизайн и материя.

Тази връхна дреха е специално създадено за лов, абсолютно непромокаемо и същевременно запазва телесната топлина. То е изработено от специална материя Polaron X, която е олекотена, еластична и дишаща. Тя отвежда влагата навън като предпазва от вода и сняг. Тази материя, разработена от производителя, изсъхва значително по-бързо от памука, дори когато сте го облекли. Самата кройка е специфична: моделът прилепва плътно по тялото, като то изобилства от ластици за регулиране във всичките му части, позволявайки коригиране точно спрямо вашите нужди.

Якето е предвидено и за по екстремните моменти по време на лов. В зоните, които по принцип най-много се захабяват при лов, а именно лактите, то е подсилено. Разполага и с множество удобни джобове, включително на гърдите, за да е максимално ефективно. Флийс моделът е едно перфектно допълнение към екипировката на ловеца и освен това изглежда много добре, подходящо за ежедневна употреба.

Характеристики:

  • Материал на изработка: 100% Полиестер Polaron X-400
  • Водоустойчивост: Да
  • Ветроустойчивост: Да
  • Джобове: 2 странични, 1 на гърдите, 1 от вътрешната страна
  • Регулиращи ластици: На двата ръкава и на талията
Най-продавани