Увеличаващ образите 50 мм обектив съвместим с уредите за нощно виждане Yukon

Налично:
Очаква се!
Код:29053
Цена: 82 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

С по-лесния достъп до уредите за нощно виждане се наблюдава ръст в търсенето им от любители и професионални ловджии, туристи, хижари и др. Една от основните причини да искат да се сдобият с този тип техника е възможността да се наблюдава и при абсолютен мрак. Опознаването на околната среда, движението и навиците на животните през нощта вече не е толкова трудно .

За да се усъвършенства даден продукт, а и за да бъде максимално доволен клиента притежаващ нощен уред, беларуската компания Yukon непрестанно търси варианти за усъвършенстване. Тя създава нови продукти и аксесоари, които да подобряват екипировката постоянно. Един такъв уред е допълнителният обектив. Той спомага за още по-добрата видимост и същевременно с това и допълнително увеличение.

Петдесет милиметровият обектив е създаден да пасва на основните модели от гамата NVMT Spartan. Поставянето му не изисква усилия и специални познания. Принципа на поставянето се изразява в това да се развие стария и на негово място да се завинти новият обектив. След размяната, уредът е готов за употреба и осигурява по-добрата нощна картина.

 

Най-продавани