Монокли за нощно виждане

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Дигитален монокъл за ден и нощ
  Дигитален монокъл за ден и нощ NV-1000 е оптичен уред, който да спомогне за доброто наблюдение през деня и нощта. Камерата разполага с отличен сензор за изобразяване, което гарантира ясния контур на наблюдаваните обекти. През деня картината е с наситени цветове, вечер е черно-бяла. При намалена д..
  189 лв.
 • Дигитален монокъл с IR подсветка за нощно виждане
  Уредите за нощното виждане навлизат все повече в екипировката на ловци, хижари, планинари, риболовци, дори и туристи. Натъквайки се на красиви нощни картини, всеки от тях е искал да увеличи образа и да запамети даден момент на движенията на животните. Продуктът, който предлагаме ще предостави желана..
  417 лв.
 • Камуфлажен дигитален монокъл за нощно виждане със снимки и видео
  Дигиталният монокъл за нощно виждане 5х40 позволява наблюдението, както и заснемането на видеа и снимки, когато дневната светлина липсва. Уредът е особено подходящо средство по време на лов, туризъм, огледи на периметъра и в редица други дейности на открито. Като всеки един нощен уред, той спомага з..
  417 лв.
 • Компактен американски монокъл за дневно и нощно виждане
  Този миниатюрен монокъл за нощно виждане на американската компания Карсън е последен писък на техниката. Джобен формат, изключително лек и удобен, без това да вреди на основната му функция, а именно да вижда на тъмно. Може да се прикрепи към ключодържателя и така винаги ще е под ръка. Намира широко ..
  370 лв.
 • Компактен дигитален уред за нощно виждане Carson Aura Plus
  Дигиталните уреди за нощно виждане набират все по-голяма популярност, както от ловци и риболовци, но все повече и сред любителите на къмпингуването, туристите, изследователите на нощния живот на дивите животни. Повечето уреди за нощно виждане са с големи параметри и тегло над 500 грама. Моделът н..
  485 лв.
 • Насадка за дневна оптика PARD
  Насадка за дневна оптика PARD NV007V е обновена модификация на вече познатата дигитална насадка на PARD NV007A с тази разлика, че е по-лека и компактна. Освен това се предлага в два отделни варианта на IR светлина, в зависимост от желанието на клиента дали ще ползва видима или невидима подсветка. ..
  940 лв.
 • Професионален уред за нощно виждане монокъл от втора генерация NVMT Gen 2+
  Уредите за нощно наблюдение попадат все повече в полезрението на хора занимаващи се с лов, било то професионално или като нестихваща страст. Факт е, че преди време тази техника е била достъпна само за военни цели, но днес производителите на оптични уреди като бинокли, монокли оптики и др. предлагат ..
  2,592 лв. 3,592 лв.
 • Свързваща стойка за фотоапарат с монокъл за нощно виждане на Yukon
  Наблюдава се увеличено желание на ловци и планинари да запечатат, особено в нощно време, красиви моменти и картина на който са станали свидетели по време на лов или обход. Имайки предвид скъпата техника, с която се снабдяват преди да излязат в гората, не е необходимо закупуването и на скъп фотоапара..
  138 лв.
 • Термален монокъл PARD за лов и охрана
  Термовизионен монокъл PARD за лов и охрана TA62 за наблюдение през деня и вечерта с опция да засича обекти с различна температура. Серията е направена с високо-качествена и иновативна технология NETD за термично изображение с отчетливост до 25 миликалвена. Това я прави чудесен спътник за любителите ..
  5,866 лв.
 • Термален монокъл за лов PARD
  Термален монокъл за лов PARD TA32-25 е джобен формат термо визьор за наблюдение на открито при намалена дневна светлина или пълен мрак. Термалният сензор гарантира перфектно разпознаване дори при нисък температурен контраст с околните обекти. И най-малката разлика в топлинното излъчване се изобразяв..
  3,323 лв.
 • Цифрова насадка с невидима IR светлина PARD
  Ловният сезон е време, в което бързаме да обновим екипировката си с модерни и нови приспособления. Едно такова е уред, който да позволява да наблюдаваме през късните часове на деня. Цифрова насадка с невидима IR светлина Pard NV007S е именно такъв способ. Нейната задача е да преобразува дневната опт..
  1,200 лв.
 • Беларуски инфрачервен фенер подсилващ светлината Yukon
  Беларуски инфрачервен фенер подсилващ светлината Yukon-805 има основна задача да подсили допълнително инфрачервената светлина на нощната оптика. По този начин ще увеличи видимостта в пълен мрак, без наличието на луна и звезди. Съответно това ще спомогне за по-добър ориентир в пространството и по-лес..
  330 лв.