Монокли за нощно виждане

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Беларуски инфрачервен фенер подсилващ светлината Yukon
  Беларуски инфрачервен фенер подсилващ светлината Yukon-805 има основна задача да подсили допълнително инфрачервената светлина на нощната оптика. По този начин ще увеличи видимостта в пълен мрак, без наличието на луна и звезди. Съответно това ще спомогне за по-добър ориентир в пространството и по-лес..
  330 лв.
 • Дигитален ловен монокъл за нощно виждане
  Тръпката да ловуваш през тъмните части на денонощието е неописуема, но и е много трудна задача. Човешкото око не е пригодено за подобни събития и е почти невъзможен ефективен лов. Точно поради тази причина, идва на помощ удобният дигитален монокъл за нощно виждане. С него не просто ще изравните шанс..
  600 лв.
 • Дигитален монокъл за нощно виждане PARD
  Дигитален монокъл за нощно виждане PARD NV019 е висококачествен оптичен уред с чувствителна матрица и вграден инфрачервен филтър. Благодарение на това може да наблюдавате през деня и през нощта. На светло картината е цветна с възможност за фокусиране от 3 см до безкрай, а в тъмните часове гледате че..
  699 лв.
 • Дигитален монокъл с IR подсветка за нощно виждане
  Уредите за нощното виждане навлизат все повече в екипировката на ловци, хижари, планинари, риболовци, дори и туристи. Натъквайки се на красиви нощни картини, всеки от тях е искал да увеличи образа и да запамети даден момент на движенията на животните. Продуктът, който предлагаме ще предостави желана..
  417 лв.
 • Камуфлажен дигитален монокъл за нощно виждане със снимки и видео
  Дигиталният монокъл за нощно виждане 5х40 позволява наблюдението, както и заснемането на видеа и снимки, когато дневната светлина липсва. Уредът е особено подходящо средство по време на лов, туризъм, огледи на периметъра и в редица други дейности на открито. Като всеки един нощен уред, той спомага з..
  417 лв.
 • Комбинация на дигитален монокъл и лазерен далекомер за дневно и нощно виждане
  Екипировката на ловеца изисква внимателно избиране на уредите, които ще спомогнат за добрия улов. Често приготвяйки се за следваща гонка се установява, че носим твърде много неща, които биха довели на моменти до дискомфорт. Вземайки предвид това, производителите на ловна техника се стараят..
  621 лв.
 • Компактен дигитален уред за нощно виждане Carson Aura Plus
  Дигиталните уреди за нощно виждане набират все по-голяма популярност, както от ловци и риболовци, но все повече и сред любителите на къмпингуването, туристите, изследователите на нощния живот на дивите животни. Повечето уреди за нощно виждане са с големи параметри и тегло над 500 грама. Моделът н..
  485 лв.
 • Олекотен монокъл с нощно виждане YUKON
  В днешно време устройствата за нощно виждане стават все по-достъпни и широко използвани, предимно от ловци. Рано или късно всеки ловец осъзнава, че изключително полезно би било да притежава оптично устройство, още повече ако може да го използва през нощта. Това е съвременен монокъл с нощно виждане E..
  621 лв.
 • Професионален уред за нощно виждане монокъл от втора генерация NVMT Gen 2+
  Уредите за нощно наблюдение попадат все повече в полезрението на хора занимаващи се с лов, било то професионално или като нестихваща страст. Факт е, че преди време тази техника е била достъпна само за военни цели, но днес производителите на оптични уреди като бинокли, монокли оптики и др. предлагат ..
  3,592 лв.
 • Свързваща стойка за фотоапарат с монокъл за нощно виждане на Yukon
  Наблюдава се увеличено желание на ловци и планинари да запечатат, особено в нощно време, красиви моменти и картина на който са станали свидетели по време на лов или обход. Имайки предвид скъпата техника, с която се снабдяват преди да излязат в гората, не е необходимо закупуването и на скъп фотоапара..
  138 лв.
 • Компактен американски монокъл за дневно и нощно виждане
  Този миниатюрен монокъл за нощно виждане на американската компания Карсън е последен писък на техниката. Джобен формат, изключително лек и удобен, без това да вреди на основната му функция, а именно да вижда на тъмно. Може да се прикрепи към ключодържателя и така винаги ще е под ръка. Намира широко ..
  227 лв.
 • Компактен беларуски монокъл за нощно виждане Spartan от първа генерация на Yukon
  Монокълът 4х50 e уред за нощно виждане от първа генерация. Той е дело на беларуската компания за оптични уреди Yukon, а моделът е от гамата на Spartan. Това е гаранция за безпроблемното наблюдение на обекти в по-тъмната част на денонощието, независимо дали е в отворени или затворени пространства. По..
  720 лв.