Монокли за нощно виждане

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Беларуски инфрачервен фенер подсилващ светлината Yukon
  Беларуски инфрачервен фенер подсилващ светлината Yukon-805 има основна задача да подсили допълнително инфрачервената светлина на нощната оптика. По този начин ще увеличи видимостта в пълен мрак, без наличието на луна и звезди. Съответно това ще спомогне за по-добър ориентир в пространството и по-лес..
  330 лв.
 • Дигитален монокъл за нощно виждане PARD
  Дигитален монокъл за нощно виждане PARD NV019 е висококачествен оптичен уред с чувствителна матрица и вграден инфрачервен филтър. Благодарение на това може да наблюдавате през деня и през нощта. На светло картината е цветна с възможност за фокусиране от 3 см до безкрай, а в тъмните часове гледате че..
  699 лв.
 • Дигитален монокъл с IR подсветка за нощно виждане
  Уредите за нощното виждане навлизат все повече в екипировката на ловци, хижари, планинари, риболовци, дори и туристи. Натъквайки се на красиви нощни картини, всеки от тях е искал да увеличи образа и да запамети даден момент на движенията на животните. Продуктът, който предлагаме ще предостави желана..
  417 лв.
 • Камуфлажен дигитален монокъл за нощно виждане със снимки и видео
  Дигиталният монокъл за нощно виждане 5х40 позволява наблюдението, както и заснемането на видеа и снимки, когато дневната светлина липсва. Уредът е особено подходящо средство по време на лов, туризъм, огледи на периметъра и в редица други дейности на открито. Като всеки един нощен уред, той спомага з..
  417 лв.
 • Компактен дигитален уред за нощно виждане Carson Aura Plus
  Дигиталните уреди за нощно виждане набират все по-голяма популярност, както от ловци и риболовци, но все повече и сред любителите на къмпингуването, туристите, изследователите на нощния живот на дивите животни. Повечето уреди за нощно виждане са с големи параметри и тегло над 500 грама. Моделът н..
  485 лв.
 • Насадка за дневна оптика PARD
  Насадка за дневна оптика PARD NV007V е обновена модификация на вече познатата дигитална насадка на PARD NV007A с тази разлика, че е по-лека и компактна. Освен това се предлага в два отделни варианта на IR светлина, в зависимост от желанието на клиента дали ще ползва видима или невидима подсветка. ..
  940 лв.
 • Професионален уред за нощно виждане монокъл от втора генерация NVMT Gen 2+
  Уредите за нощно наблюдение попадат все повече в полезрението на хора занимаващи се с лов, било то професионално или като нестихваща страст. Факт е, че преди време тази техника е била достъпна само за военни цели, но днес производителите на оптични уреди като бинокли, монокли оптики и др. предлагат ..
  3,592 лв.
 • Свързваща стойка за фотоапарат с монокъл за нощно виждане на Yukon
  Наблюдава се увеличено желание на ловци и планинари да запечатат, особено в нощно време, красиви моменти и картина на който са станали свидетели по време на лов или обход. Имайки предвид скъпата техника, с която се снабдяват преди да излязат в гората, не е необходимо закупуването и на скъп фотоапара..
  138 лв.
 • Термален монокъл PARD за лов и охрана
  Технически Характеристики Марка: PARD Модел: TA62-35 / ТА62-25 Произход: Китай Максимално оптично увеличение: 2.8х Дигитален зуум: 1 / 2 / 4 / 6 / 8 х Диоптрична корекция: +/- 5 Обектив с диаметър: 35 мм Зрително поле на база 1000м: 217 м Ъгъл на виждане: 12.5 градуса Диаметъ..
  7,621 лв.
 • Термален монокъл за лов PARD
  Термален монокъл за лов PARD TA32-25 е джобен формат термо визьор за наблюдение на открито при намалена дневна светлина или пълен мрак. Термалният сензор гарантира перфектно разпознаване дори при нисък температурен контраст с околните обекти. И най-малката разлика в топлинното излъчване се изобразяв..
  3,999 лв.
 • Цифрова насадка с невидима IR светлина PARD
  Ловният сезон е време, в което бързаме да обновим екипировката си с модерни и нови приспособления. Едно такова е уред, който да позволява да наблюдаваме през късните часове на деня. Цифрова насадка с невидима IR светлина Pard NV007S е именно такъв способ. Нейната задача е да преобразува дневната опт..
  1,200 лв.
 • Дигитален ловен монокъл за нощно виждане
  Тръпката да ловуваш през тъмните части на денонощието е неописуема, но и е много трудна задача. Човешкото око не е пригодено за подобни събития и е почти невъзможен ефективен лов. Точно поради тази причина, идва на помощ удобният дигитален монокъл за нощно виждане. С него не просто ще изравните шанс..
  600 лв.