Уреди за нощно виждане

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Seek CompactPRO термална камера за мобилни устройства
  Представяме ви най-добрата разработка при топлините камери, изключително подходяща за успешни ловни начинания. Дизайнът е компактен, а заложените параметри в корпуса на този продукт правят възможно придаването на повече детайлност на заобикалящата среда. Оптичното устройство работи с високо качество..
  1,200 лв.
 • Seek Thermal Reveal XR Fastframe термална камера
  Вие сте запален ловец, но имате нужда от надеждно устройство с топлинен сензор, с което по-лесно да засичате и улавяте животни. Имаме предложение, което си заслужава –  термовизионна камера Seek Thermal RevealXR. Може да се побере в джоба на вашата дреха, благодарение на компактния размер, прав..
  1,070 лв.
 • Бинокъл под формата на очила за нощно виждане Yukon NV Goggles Tracker
  Тръпката от нощния лов не може да се сравни с нищо, но за подобно хоби е необходимо сериозно оборудване. Не само, че не е професионално да се прави компромис с екипировката, но е и опасно. Ходейки в тъмните части от денонощието е добре да знаете къде стъпвате,  какво е местоположението на остан..
  1,250 лв.
 • Дигитален ловен монокъл за нощно виждане
  Тръпката да ловуваш през тъмните части на денонощието е неописуема, но и е много трудна задача. Човешкото око не е пригодено за подобни събития и е почти невъзможен ефективен лов. Точно поради тази причина, идва на помощ удобният дигитален монокъл за нощно виждане. С него не просто ще изра..
  600 лв.
 • Дигитален монокъл с голямо увеличение и възможност за дневно и нощно виждане YUKON Ranger
  Ако сте привърженик на среднощния лов сега е идеалния момент да добавите устройство за нощно виждане към вашия арсенал. Това е прецизен висококачествен цифров монокъл Ranger LT-6.5x42 на беларуския производител на оптични уреди YUKON. Изключително удобен за използване, моделът е изграден с ергономич..
  936 лв.
 • Инфрачервен фенер с регулация на силата на лъча YUKON
  Това е инфрачервен осветител на беларуския производител на оптични уреди YUKON. Използва се като допълнителен източник на инфраред осветяване при наблюдение с уреди за нощно виждане по време на среднощен лов. Намира приложение в ситуации, при които има налично минимално количество светлина или липса..
  231 лв.
 • Компактна термална камера за лов SEEK COMPACT
  Новите технологии отдавна са навлезли в лова, като не спират да се усъвършенстват и да стават все по-достъпни. Преди време за повечето авджии беше немислимо да си купят термо камера. Първо предлагането на пазара беше незадоволително, а цените на термалните камери умопомрачителни. Това устройство пре..
  585 лв.
 • Комплект на Yukon челник + монокъл
  Това е комплект NVМТ Spartan 1x24 съдържащ монокъл за нощно наблюдение и челник на безспорна марка Yukon, производител на оптики, уреди за нощно виждане, лазерни далекомери, телескопи, бинокли и монокли. Използването на уред ефективен в тъмните части на денонощието, никога не е било толкова просто и..
  697 лв.
 • Ловен монокъл за нощно виждане Spartan
  Когато ловът продължи по-дълго от предвиденото и падне сумрак или просто сте на нощен тип лов, е добре да разполагате с уред за нощно виждане. При подценяване на ситуацията и пренебрегване на този ловен аксесоар, рискувате лова да се провали или да се случи инцидент с вас или с някой от дружинк..
  582 лв.
 • Монокъл NVMT за нощно виждане
  Това е монокъл за нощно виждане Spartan 2x24 на латвийската марка Yukon, предлагаща най-добрите оптики, телескопи, уреди за нощно виждане, лазерни далекомери и други. Предназначен за наблюдение в пълен мрак, това устройство е доказан продукт за качество пред останалите такива. Изключително поле..
  470 лв.
 • Монокъл на Yukon с нощно виждане
  Това е монокъл за нощно виждане на небезизвестната марка Yukon, създаваща едни от най-добрите бинокли, телескопи, оптики, лазерни далекомери и изобщо всякакви оптични устройства предлагани на големия пазар. Широко приложим в нощния лов и риболов даващ изящен образ и детайлна картина на далечни разст..
  560 лв.
 • Олекотен монокъл с нощно виждане YUKON
  В днешно време устройствата за нощно виждане стават все по-достъпни и широко използвани, предимно от ловци. Рано или късно всеки ловец осъзнава, че изключително полезно би било да притежава оптично устройство, още повече ако може да го използва през нощта. Това е съвременен монокъл с нощно виждане E..
  621 лв.