Термални камери

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Термална ловна камера от най-висок клас Seek Thermal
  Модерният лов изисква високи технологии и професионални устройства. Термалните камери са едни от най-ефективните устройства по време на лов, особено, когато се оглежда предварителната посока на захождане. Те засичат всичко живо, което се намира до 550 метра разстояние, давайки предимство на ловците...
  1,600 лв.
 • Термокамера за безконтактно измерване на температура
  Прецизна термокамера за безконтактно измерване на температура е уред, който бързо ще сканира топлината излъчвана от човешкото или животинско тяло. С нея успешно ще можете да извършвате мониторинг на преминаващите хора. Температурният диапазон на отчитане е от 30 до 45 градуса. Специфичност на модела..
  3,200 лв.
 • Seek CompactPRO термална камера за мобилни устройства
  Представяме ви най-добрата разработка при топлините камери, изключително подходяща за успешни ловни начинания. Дизайнът е компактен, а заложените параметри в корпуса на този продукт правят възможно придаването на повече детайлност на заобикалящата среда. Оптичното устройство работи с високо качество..
  1,200 лв.
 • Tермална камера ръчна с лазерен далекомер
  Tермална камера ръчна с лазерен далекомер PARD G19L е онзи продукт, който ще помогне за детайлно претърсване на даден периметър. Благодарение на функцията си да улавя топлина, е верен помощник за локализирането на движещи се обекти в тъмната част на денонощието. Моделът може успешно да се използва и..
  5,900 лв.
 • Калъф за термална камера Seek Thermal
  Калъф за термална камера Seek Thermal е съвместим с всички модели термални камери на марката и най-вече дизайнът му е синхронизиран със серията Shot и ShotPro. С този аксесоар сигурността по време на пренос и съхранение са гарантирани. Материята се отличава с голяма здравина и висока издръ..
  55 лв.
 • Компактна термална камера за лов SEEK COMPACT
  Новите технологии отдавна са навлезли в лова, като не спират да се усъвършенстват и да стават все по-достъпни. Преди време за повечето авджии беше немислимо да си купят термо камера. Първо предлагането на пазара беше незадоволително, а цените на термалните камери умопомрачителни. Това устройство пре..
  585 лв.
 • Термална камера SEEK Compact Pro
  Seek Compact Pro е най-добрата по рода си термална камера, произведена в щатите и предназначена специално за потребителите на смартфони с Android операционни системи. Компактното устройство съчетаващо различни режими на работа, е толкова малко, че може да се носи дори на връзка ключове, за да бъде в..
  1,200 лв.
 • Термална камера SEEK CompactPro за Android
  Термална камера Seek Thermal за Android с накрайник тип C е от серията на марката Seek CompactPro. Продуктът е спомагателна приставка, която превръща смарт телефона или таблета в устройството, което открива топлинен източник. Компактните му размери позволяват да го пренасяте лесно в джоб или към ..
  1,200 лв.
 • Термална камера Seek Thermal
  Термалната камера Seek Thermal Shot е инструмент за анализиране на дадена площ и откриване на обекти излъчващи различен топлинен характер. Това го прави полезен уред за различни сфери на работа, както при отстраняване на проблеми с електрическото окабеляване, така и при лов за търсене на плячка в тъ..
  1,533 лв.
 • Термална камера за лов и охрана Seek Reveal
  Термална камера за лов и охрана Seek Reveal ShieldPro е професионално устройство за наблюдение през деня и нощта. Подходящо е за откриване на хора и животни в пълен мрак. Държи се в ръка, като размерите му наподобяват тези на мобилен телефон. Проектиран е за употреба на открито с водоустойчив и удар..
  1,920 лв.
 • Термална камера за устройства SEEK COMPACT
  С развитието на технологиите през последните години на българския пазар навлизат и термалните камери. Ловците, натрупали опит, знаят, че повечето животни бягат, крият се в местности с гъста растителност или пък се сливат с пейзажа. Благодарение на американския продукт си осигурявате безпроблемно пре..
  585 лв.
 • Термална камера за устройства SEEK COMPACT-XR
  Ловът не е това което беше, той стана високо технологичен и все по-мобилен.  Ако изоставате в оборудването, шанса първи да стигнете до ловния трофей се намаляват. Представяме ви една американска камера засичаща обекти засичащи топлина предназначена за смартфони iPhone. SEEK COMPACT XR е една от..
  682 лв.