Термални камери

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Термална ловна камера от най-висок клас Seek Thermal
  Модерният лов изисква високи технологии и професионални устройства. Термалните камери са едни от най-ефективните устройства по време на лов, особено, когато се оглежда предварителната посока на захождане. Те засичат всичко живо, което се намира до 550 метра разстояние, давайки предимство на ловците...
  1,834 лв.
 • Термокамера за безконтактно измерване на температура
  Прецизна термокамера за безконтактно измерване на температура е уред, който бързо ще сканира топлината излъчвана от човешкото или животинско тяло. С нея успешно ще можете да извършвате мониторинг на преминаващите хора. Температурният диапазон на отчитане е от 30 до 45 градуса. Специфичност на модела..
  2,903 лв.
 • Seek CompactPRO термална камера за мобилни устройства
  Представяме ви най-добрата разработка при топлините камери, изключително подходяща за успешни ловни начинания. Дизайнът е компактен, а заложените параметри в корпуса на този продукт правят възможно придаването на повече детайлност на заобикалящата среда. Оптичното устройство работи с високо качество..
  1,305 лв.
 • Tермална камера ръчна с лазерен далекомер
  Tермална камера ръчна с лазерен далекомер PARD G19L е онзи продукт, който ще помогне за детайлно претърсване на даден периметър. Благодарение на функцията си да улавя топлина, е верен помощник за локализирането на движещи се обекти в тъмната част на денонощието. Моделът може успешно да се използва и..
  5,900 лв.
 • Калъф за термална камера Seek Thermal
  Калъф за термална камера Seek Thermal е съвместим с всички модели термални камери на марката и най-вече дизайнът му е синхронизиран със серията Shot и ShotPro. С този аксесоар сигурността по време на пренос и съхранение са гарантирани. Материята се отличава с голяма здравина и висока издръ..
  55 лв.
 • Компактна термална камера за лов SEEK COMPACT
  Новите технологии отдавна са навлезли в лова, като не спират да се усъвършенстват и да стават все по-достъпни. Преди време за повечето авджии беше немислимо да си купят термо камера. Първо предлагането на пазара беше незадоволително, а цените на термалните камери умопомрачителни. Това устройство пре..
  652 лв.
 • Термален монокъл PARD за лов и охрана
  Технически Характеристики Марка: PARD Модел: TA62-35 / ТА62-25 Произход: Китай Максимално оптично увеличение: 2.8х Дигитален зуум: 1 / 2 / 4 / 6 / 8 х Диоптрична корекция: +/- 5 Обектив с диаметър: 35 мм Зрително поле на база 1000м: 217 м Ъгъл на виждане: 12.5 градуса Диаметъ..
  7,621 лв.
 • Термален монокъл за лов PARD
  Термален монокъл за лов PARD TA32-25 е джобен формат термо визьор за наблюдение на открито при намалена дневна светлина или пълен мрак. Термалният сензор гарантира перфектно разпознаване дори при нисък температурен контраст с околните обекти. И най-малката разлика в топлинното излъчване се изобразяв..
  3,999 лв.
 • Термална камера SEEK Compact Pro
  Seek Compact Pro е най-добрата по рода си термална камера, произведена в щатите и предназначена специално за потребителите на смартфони с Android операционни системи. Компактното устройство съчетаващо различни режими на работа, е толкова малко, че може да се носи дори на връзка ключове, за да бъде в..
  1,305 лв.
 • Термална камера SEEK CompactPro за Android
  Термална камера Seek Thermal за Android с накрайник тип C е от серията на марката Seek CompactPro. Продуктът е спомагателна приставка, която превръща смарт телефона или таблета в устройството, което открива топлинен източник. Компактните му размери позволяват да го пренасяте лесно в джоб или към ..
  1,305 лв.
 • Термална камера SEEK CompcatXR Андроид тип-C
  Термална камера SEEK Thermal CompcatXR за Андроид с накрайник тип C, е идеалното средство да преобразувате обикновен телефон или таблет в устройство, което улавя топлина. Засечените обекти от обектива на камерата се наблюдават директно върху екрана на смарт апарата. За да е възможно това, то предвар..
  758 лв.
 • Термална камера Seek Thermal
  Термалната камера Seek Thermal Shot е инструмент за анализиране на дадена площ и откриване на обекти излъчващи различен топлинен характер. Това го прави полезен уред за различни сфери на работа, както при отстраняване на проблеми с електрическото окабеляване, така и при лов за търсене на плячка в тъ..
  1,543 лв.