Термални камери

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Ръчна термовизионна камера с 300 Lumen LED лампа и голям обхват SEEK
  Едно от приложенията на термалните камери е за откриване на енергийни загуби в промишлени съоръжения, жилища, търговски сгради и т.н. Тези енергийни загуби могат да бъдат въз основа на изтичане на газ, некачествено строителство, неефективни системи и др. Настоящият продукт е изключително подходящ за..
  960 лв.
 • Термална ловна камера от най-висок клас Seek Thermal
  Модерният лов изисква високи технологии и професионални устройства. Термалните камери са едни от най-ефективните устройства по време на лов, особено, когато се оглежда предварителната посока на захождане. Те засичат всичко живо, което се намира до 550 метра разстояние, давайки предимство на ловците...
  1,600 лв.
 • Термокамера за безконтактно измерване на температура
  Прецизна термокамера за безконтактно измерване на температура е уред, който бързо ще сканира топлината излъчвана от човешкото или животинско тяло. С нея успешно ще можете да извършвате мониторинг на преминаващите хора. Температурният диапазон на отчитане е от 30 до 45 градуса. Специфичност на модела..
  3,200 лв.
 • Tермална камера ръчна с лазерен далекомер
  Tермална камера ръчна с лазерен далекомер PARD G19L е онзи продукт, който ще помогне за детайлно претърсване на даден периметър. Благодарение на функцията си да улавя топлина, е верен помощник за локализирането на движещи се обекти в тъмната част на денонощието. Моделът може успешно да се използва и..
  5,015 лв. 5,900 лв.
 • Термална камера SEEK Compact Pro
  Seek Compact Pro е най-добрата по рода си термална камера, произведена в щатите и предназначена специално за потребителите на смартфони с Android операционни системи. Компактното устройство съчетаващо различни режими на работа, е толкова малко, че може да се носи дори на връзка ключове, за да бъде в..
  1,200 лв.
 • Термална камера SEEK CompactPro за Android
  Термална камера Seek Thermal за Android с накрайник тип C е от серията на марката Seek CompactPro. Продуктът е спомагателна приставка, която превръща смарт телефона или таблета в устройството, което открива топлинен източник. Компактните му размери позволяват да го пренасяте лесно в джоб или към ..
  1,200 лв.
 • Термална камера SEEK CompcatXR Андроид тип-C
  Термална камера SEEK Thermal CompcatXR за Андроид с накрайник тип C, е идеалното средство да преобразувате обикновен телефон или таблет в устройство, което улавя топлина. Засечените обекти от обектива на камерата се наблюдават директно върху екрана на смарт апарата. За да е възможно това, то предвар..
  682 лв.
 • Термална камера Seek Thermal
  Термалната камера Seek Thermal Shot е инструмент за анализиране на дадена площ и откриване на обекти излъчващи различен топлинен характер. Това го прави полезен уред за различни сфери на работа, както при отстраняване на проблеми с електрическото окабеляване, така и при лов за търсене на плячка в тъ..
  1,533 лв.
 • Термална камера за устройства SEEK COMPACT
  С развитието на технологиите през последните години на българския пазар навлизат и термалните камери. Ловците, натрупали опит, знаят, че повечето животни бягат, крият се в местности с гъста растителност или пък се сливат с пейзажа. Благодарение на американския продукт си осигурявате безпроблемно пре..
  585 лв.
 • Термална камера за устройства SEEK COMPACT-XR
  Ловът не е това което беше, той стана високо технологичен и все по-мобилен.  Ако изоставате в оборудването, шанса първи да стигнете до ловния трофей се намаляват. Представяме ви една американска камера засичаща обекти засичащи топлина предназначена за смартфони iPhone. SEEK COMPACT XR е една от..
  682 лв.
 • Термална камера за мобилни устройства SEEK COMPACT-XR
  Търсите верен съюзник в преследването на едър дивеч както през деня, така и през тъмните часове на денонощието, който да ви гарантира надеждност, а в същото време да е лесно преносим? Термалната камера за проследяване на далечни разстояние CompactXR е точният продукт за вас. Тя работи безпроблемно в..
  682 лв.
 • Seek CompactPRO термална камера за мобилни устройства
  Представяме ви най-добрата разработка при топлините камери, изключително подходяща за успешни ловни начинания. Дизайнът е компактен, а заложените параметри в корпуса на този продукт правят възможно придаването на повече детайлност на заобикалящата среда. Оптичното устройство работи с високо качество..
  1,200 лв.