Термални камери

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Ръчна термовизионна камера с 300 Lumen LED лампа и голям обхват SEEK
  Едно от приложенията на термалните камери е за откриване на енергийни загуби в промишлени съоръжения, жилища, търговски сгради и т.н. Тези енергийни загуби могат да бъдат въз основа на изтичане на газ, некачествено строителство, неефективни системи и др. Настоящият продукт е изключително подходящ за..
  960 лв.
 • Термална ловна камера от най-висок клас Seek Thermal
  Модерният лов изисква високи технологии и професионални устройства. Термалните камери са едни от най-ефективните устройства по време на лов, особено, когато се оглежда предварителната посока на захождане. Те засичат всичко живо, което се намира до 550 метра разстояние, давайки предимство на ловците...
  1,600 лв.
 • Seek CompactPRO термална камера за мобилни устройства
  Представяме ви най-добрата разработка при топлините камери, изключително подходяща за успешни ловни начинания. Дизайнът е компактен, а заложените параметри в корпуса на този продукт правят възможно придаването на повече детайлност на заобикалящата среда. Оптичното устройство работи с високо качество..
  1,200 лв.
 • Компактна термална камера за лов SEEK COMPACT
  Новите технологии отдавна са навлезли в лова, като не спират да се усъвършенстват и да стават все по-достъпни. Преди време за повечето авджии беше немислимо да си купят термо камера. Първо предлагането на пазара беше незадоволително, а цените на термалните камери умопомрачителни. Това устройство пре..
  585 лв.
 • Термална камера SEEK Compact Pro
  Seek Compact Pro е най-добрата по рода си термална камера, произведена в щатите и предназначена специално за потребителите на смартфони с Android операционни системи. Компактното устройство съчетаващо различни режими на работа, е толкова малко, че може да се носи дори на връзка ключове, за да бъде в..
  1,200 лв.
 • Термална камера Seek Thermal
  Термалната камера Seek Thermal Shot е инструмент за анализиране на дадена площ и откриване на обекти излъчващи различен топлинен характер. Това го прави полезен уред за различни сфери на работа, както при отстраняване на проблеми с електрическото окабеляване, така и при лов за търсене на плячка в тъ..
  1,533 лв.
 • Термална камера за устройства SEEK COMPACT
  С развитието на технологиите през последните години на българския пазар навлизат и термалните камери. Ловците, натрупали опит, знаят, че повечето животни бягат, крият се в местности с гъста растителност или пък се сливат с пейзажа. Благодарение на американския продукт си осигурявате безпроблемно пре..
  585 лв.
 • Термална камера за устройства SEEK COMPACT-XR
  Ловът не е това което беше, той стана високо технологичен и все по-мобилен.  Ако изоставате в оборудването, шанса първи да стигнете до ловния трофей се намаляват. Представяме ви една американска камера засичаща обекти засичащи топлина предназначена за смартфони iPhone. SEEK COMPACT XR е една от..
  683 лв.
 • Термална камера с голям обхват и 300 Lumen ярка лампа SEEK
  Животните имат естествен камуфлаж и доста често са неразличими, тъй като се сливат с околната среда. Чудите се как в такава ситуация ловците успяват да попаднат на следа? Отговорът е пред вас. Представяме ви термовизионна камера за далечни разстояния RevealXR на компания Seek Thermal, специализирана..
  1,070 лв.
 • Термална камера за мобилни устройства SEEK COMPACT-XR
  Търсите верен съюзник в преследването на едър дивеч както през деня, така и през тъмните часове на денонощието, който да ви гарантира надеждност, а в същото време да е лесно преносим? Термалната камера за проследяване на далечни разстояние CompactXR е точният продукт за вас. Тя работи безпроблемно в..
  683 лв.
 • Seek Thermal Reveal XR Fastframe термална камера
  Вие сте запален ловец, но имате нужда от надеждно устройство с топлинен сензор, с което по-лесно да засичате и улавяте животни. Имаме предложение, което си заслужава –  термовизионна камера Seek Thermal RevealXR. Може да се побере в джоба на вашата дреха, благодарение на компактния размер, прав..
  1,070 лв.