Радиостанции аксесоари

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Зарядно за 6 броя радиостанции Baofeng UV-5R
  Зарядно за 6 броя радиостанции Baofeng UV-5R е допълнителен аксесоар, който може да презареди едновременно 6 литиево-йонни батерии. Моделът е специално създаден като скоростно настолно зарядно с 6 отделни гнезда за базовия модел радиостанции на реномирания бранд. Дизайнът на продукта позволява да..
  212 лв. 250 лв.
 • Baofeng зарядно за радиостанция с USB накрайник
  Настолно зарядно с USB накрайник за радиостанция Baofeng BF-888S е изключително удобен допълнителен аксесоар към уоки-токито. Благодарение на него ставате абсолютно независими от ситуацията и конкретните условия, защото може да презаредите докато сте в движение. Моделът става за зареждане в автом..
  9 лв.
 • Baofeng трубка говорител с водоустойчива букса
  Трубка говорител с водоустойчива букса за Baofeng BF-A58 и UV-9R e подходяща за ситуациите, в които няма как да хванете уоки-токито в ръка. Отличава се с ергономичен дизайн и отлично качество на звука. Разполага с микрофон и бутон за говорене, който замества характерния PTT бутон на радиостанцията. ..
  20 лв.
 • USB кабел с два жака за програмиране на радиостанции Baofeng
  USB кабел за програмиране на радиостанции Baofeng е съвместим с голяма част от моделите на бранда. Подходящ е за UV-5R, UV-6R, UV-82, BF-888S и други. Основната му задача е да направи връзка между уоки-токито и компютър или лаптоп, където бързо, лесно и успешно да направите желаните настройки. Оп..
  23 лв.
 • Антена с малки размери Nagoya
  Антена с малки размери Nagoya NA-805 е едно чудесно допълнение към радиостанцията, която имате. Моделът е оригинален тайвански продукт и работи на честоти 144/430/1200 MHz. Това я прави съвместима с почти всички модели Baofeng, както и с много други популярни марки с женски SMA конектор. Антената..
  18 лв.
 • Батерия за кола за Baofeng UV-6R
  Батерия за кола за Baofeng UV-6R е част от задължителните аксесоари, които всеки притежател на уоки-токи трябва да има в автомобила си. Тя е полезно средство когато искате да спестите от заряда на батерията си докато си комуникирате, с ловната дружинка по време на шофиране. Стационарната батерият..
  12 лв.
 • Батерия за радиостанция Baofeng UV-6RA
  Батерия литий-йон за радиостанция Baofeng UV-6RA е подходяща само и единствено за този модел уоки-токи. Това е така, защото основният корпус на всеки модел е изработен със специфичен дизайн, който предполага задния капак със захранващата батерия да е с абсолютно същите контури. Резервна батерия с..
  17 лв.
 • Батерия с 2800mAh за радиостанция Baofeng
  Батерия с 2800 mAh за радиостанция Baofeng UV-5R е практичен аксесоар, който ще удължи живота на уоки-токито до около 36 часа интензивна работа. Подходяща е за случаите, в които ще има нужда от по-издръжливо захранване или когато се налага да комуникирате на максимална мощност. Продуктът е съвмес..
  22 лв.
 • Далекообхватна двубандова антена Nagoya
  Далекообхватна двубандова антена Nagoya NA-701 е произведена в Тайван и е подходяща за всички видове радиостанции с женски конектор. Моделът покрива две честотни ленти в диапазон 136 – 174 MHz и 400 – 520 MHz. Препоръчително е да се използва за ултра високи честоти (UHF), където най-ефективно уси..
  28 лв.
 • Двубандова антена VHF/UHF за радиостанции Baofeng
  Основното предимство да притежавате радиостанцията е, че има сигнал на места, където няма никакъв мобилен обхват и телефоните не работят. В една предполагаема екстремна ситуация уоки-токите е най-сигурният канал за стабилна комуникация и може да бъде животоспасяваща. Всяка радиостанция притежава ..
  10 лв.
 • Единична слушалка тип хендсфри за радиостанция Baofeng
  Единична слушалка тип хендсфри за радиостанция спада към задължителните аксесоари в комплекта на всяко едно уоки-токи. Моделът е подходящ за всички еднобандови радиостанции и част от двубандовите на Baofeng, като например най-популярната UV-5R и произхождащите от нея след това. Също така може да се ..
  7 лв.
 • Зарядно за радиостанция Baofeng UV-6R
  Зарядно за радиостанция Baofeng UV-6R е консуматив, който е добре да имате на няколко места в случай на нужда. Ето защо може да закупите продукта отделно и да го имате като резервно, ако се наложи да презареждате батерия в движение или да подмените старото. Моделът е подходящ за презареждане на лити..
  18 лв.