Радиостанции аксесоари

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Baofeng tрубка говорител с водоустойчива букса
  Трубка говорител с водоустойчива букса за Baofeng BF-A58 и UV-9R e подходяща за ситуациите, в които няма как да хванете уоки-токито в ръка. Отличава се с ергономичен дизайн и отлично качество на звука. Разполага с микрофон и бутон за говорене, който замества характерния PTT бутон на радиостанцията. ..
  20 лв.
 • Baofeng зарядно за радиостанция с USB накрайник
  Настолно зарядно с USB накрайник за радиостанция Baofeng BF-888S е изключително удобен допълнителен аксесоар към уоки-токито. Благодарение на него ставате абсолютно независими от ситуацията и конкретните условия, защото може да презаредите докато сте в движение. Моделът става за зареждане в автом..
  9 лв.
 • USB зарядно за радиостанция Baofeng UV-5R
  USB зарядно за радиостанция Baofeng UV-5R е част от задължителните аксесоари, които трябва да имате налични. Основното му предимство е, че може да зареди уоки-токито по време на път. Подходящо е за зареждане от запалка в автомобил, от преносима пауър бенк батерия, от компютър или лаптоп, дори с адап..
  18 лв.
 • USB кабел с два жака за програмиране на радиостанции Baofeng
  USB кабел за програмиране на радиостанции Baofeng е съвместим с голяма част от моделите на бранда. Подходящ е за UV-5R, UV-6R, UV-82, BF-888S и други. Основната му задача е да направи връзка между уоки-токито и компютър или лаптоп, където бързо, лесно и успешно да направите желаните настройки. Оп..
  23 лв.
 • Батерия за кола за Baofeng UV-6R
  Батерия за кола за Baofeng UV-6R е част от задължителните аксесоари, които всеки притежател на уоки-токи трябва да има в автомобила си. Тя е полезно средство когато искате да спестите от заряда на батерията си докато си комуникирате, с ловната дружинка по време на шофиране. Стационарната батерият..
  12 лв.
 • Двубандова антена VHF/UHF за радиостанции Baofeng
  Основното предимство да притежавате радиостанцията е, че има сигнал на места, където няма никакъв мобилен обхват и телефоните не работят. В една предполагаема екстремна ситуация уоки-токите е най-сигурният канал за стабилна комуникация и може да бъде животоспасяваща. Всяка радиостанция притежава ..
  10 лв.
 • Единична слушалка тип хендсфри за радиостанция Baofeng
  Единична слушалка тип хендсфри за радиостанция спада към задължителните аксесоари в комплекта на всяко едно уоки-токи. Моделът е подходящ за всички еднобандови радиостанции и част от двубандовите на Baofeng, като например най-популярната UV-5R и произхождащите от нея след това. Също така може да се ..
  7 лв.
 • Комуникационен USB кабел за програмиране на двубандови радиостанции Baofeng с водоустойчив накрайник
  Комуникационен USB кабел за програмиране на двубандови радиостанции Baofeng с водоустойчив накрайник е подходящ за всички модели на марката, които ползват този тип устойчив на вода конекторен интерфейс. Такива са UV-9R, BF-A58 и BF9700 и други. С негова помощ ще може да се настройва лесно и бързо да..
  26 лв.
 • Мощна литиево-йонна батерия 3800 mAh за радиостанция Baofeng UV-5R
  Към допълнителните аксесоари, които могат да подобрят работата на една радиостанция е добавянето на по-голяма батерия. По този начин значително ще се увеличи времето на работа с един заряд. Като при стандартна батерия той достига до 24 часа, а с поставянето на по-мощна времето се увеличава от 48 до ..
  32 лв.
 • Настолно зарядно за еднобандова радиостанция Baofeng BF-888S
  Когато търсим надеждна комуникация в район, в който мобилната връзка е трудна, то притежанието на радиостанция е препоръчително. Тя е особено подходяща за ловни дружинки, любители на планинския туризъм, при скално катерене, охрана на открити и закрити площи, и в редица други направления. Всеки компл..
  9 лв.
 • Настолно зарядно с адаптор за радиостанция Baofeng BF-A58
  Радиостанцията намира много широко приложение. Тя е важна част от техниката за лов, която любителите на това занимание задължително имат в арсенала си от екипировка. Също така тя може да послужи като сигурен начин за комуникация между служители на сигурността, спец акции, в търговски обекти, в учили..
  18 лв.
 • Настолно зарядно с адаптор за радиостанция Baofeng UV-5R
  Настолно зарядно с адаптор за радиостанция Baofeng UV-5R е съвместимо само с литиево-йонна батерия. Предлага се с адаптор и кабел, дълъг един метър и 10 см. Моделът е съвместим с цялата серия радиостанции на Baofeng UV-5R. В предната си част е предвиден светлинен индикатор, който показва дали рад..
  18 лв.