Радиостанции аксесоари

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • USB кабел с два жака за програмиране на радиостанции Baofeng
  USB кабел за програмиране на радиостанции Baofeng е съвместим с голяма част от моделите на бранда. Подходящ е за UV-5R, UV-6R, UV-82, BF-888S и други. Основната му задача е да направи връзка между уоки-токито и компютър или лаптоп, където бързо, лесно и успешно да направите желаните настройки. Оп..
  23 лв.
 • Двубандова антена VHF/UHF за радиостанции Baofeng
  Основното предимство да притежавате радиостанцията е, че има сигнал на места, където няма никакъв мобилен обхват и телефоните не работят. В една предполагаема екстремна ситуация уоки-токите е най-сигурният канал за стабилна комуникация и може да бъде животоспасяваща. Всяка радиостанция притежава ..
  10 лв.
 • Единична слушалка тип хендсфри за радиостанция Baofeng
  Единична слушалка тип хендсфри за радиостанция спада към задължителните аксесоари в комплекта на всяко едно уоки-токи. Моделът е подходящ за всички еднобандови радиостанции и част от двубандовите на Baofeng, като например най-популярната UV-5R и произхождащите от нея след това. Също така може да се ..
  7 лв.
 • Комуникационен USB кабел за програмиране на двубандови радиостанции Baofeng с водоустойчив накрайник
  Комуникационен USB кабел за програмиране на двубандови радиостанции Baofeng с водоустойчив накрайник е подходящ за всички модели на марката, които ползват този тип устойчив на вода конекторен интерфейс. Такива са UV-9R, BF-A58 и BF9700 и други. С негова помощ ще може да се настройва лесно и бързо да..
  26 лв.
 • Мощна литиево-йонна батерия 3800 mAh за радиостанция Baofeng UV-5R
  Към допълнителните аксесоари, които могат да подобрят работата на една радиостанция е добавянето на по-голяма батерия. По този начин значително ще се увеличи времето на работа с един заряд. Като при стандартна батерия той достига до 24 часа, а с поставянето на по-мощна времето се увеличава от 48 до ..
  38 лв.
 • Настолно зарядно за еднобандова радиостанция Baofeng BF-888S
  Когато търсим надеждна комуникация в район, в който мобилната връзка е трудна, то притежанието на радиостанция е препоръчително. Тя е особено подходяща за ловни дружинки, любители на планинския туризъм, при скално катерене, охрана на открити и закрити площи, и в редица други направления. Всеки компл..
  9 лв.
 • Настолно зарядно с адаптор за радиостанция Baofeng BF-A58
  Радиостанцията намира много широко приложение. Тя е важна част от техниката за лов, която любителите на това занимание задължително имат в арсенала си от екипировка. Също така тя може да послужи като сигурен начин за комуникация между служители на сигурността, спец акции, в търговски обекти, в учили..
  18 лв.
 • Настолно зарядно с адаптор за радиостанция Baofeng UV-5R
  Настолно зарядно с адаптор за радиостанция Baofeng UV-5R е съвместимо само с литиево-йонна батерия. Предлага се с адаптор и кабел, дълъг един метър и 10 см. Моделът е съвместим с цялата серия радиостанции на Baofeng UV-5R. В предната си част е предвиден светлинен индикатор, който показва дали рад..
  18 лв.
 • Подсилена тайванска двубандова антена Nagoya NA-771 с мощност до 10 W
  Подсилена тайванска двубандова антена Nagoya NA-771 с мощност до 10 W ще вдъхне нов живот на старата радиостанция като увеличи значително обхвата на комуникация. Дължината и е почти 39 см, което я прави много подходяща за големи открити пространства и пресечени местности. Изработена е от изключит..
  30 лв.
 • Презареждаема батерия 1800 mAh за радиостанция Baofeng A-52
  Презареждаема батерия 1800 mAh за радиостанция Baofeng A-52 е важна част от оборудването на всеки ловец, планинар и въобще любител на разходките сред природата. Пресечените местности са красиви, но често пъти там мобилният обхват се губи или изобщо липсва. Поради тази причина притежанието на ради..
  17 лв.
 • Презареждаема батерия 2800 mAh за радиостанция Baofeng UV-82
  Комуникацията в екстремни ситуации или на места без мобилен обхват е от съществено значение. В тези случаи портативните радиостанции са най-сигурният начин да сме в постоянна връзка и да оцелеем независимо от обстоятелствата. Този вид техника е задължителна част от едно професионално ловно оборудван..
  17 лв.
 • Резервна батерия за радиостанции Baofeng UV-5R, UV-5RA, UV-RB, UV-5RE
  Резервна батерия от 1800 mAh за радиостанции Baofeng UV-5R е сред задължителните аксесоари, когато ползвате този вид техника за комуникация. За ловците например е от огромно значение да имат постоянна връзка помежду си, а често пъти мобилното покритие на пресечени местности се губи или е твърде слаб..
  17 лв.