Радиостанции

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Радиостанция с два банда и обновен софтуер Baofeng
  Радиостанция с два банда и обновен софтуер Baofeng UV-6R е с модерна визия и редица предимства. Отличава се с новия си, оптимизиран контролен чип срещу бъгове и грешки, мощна антена и подсилени говорител и микрофон. Добавени са и допълнителни лумени към фенера за по-ярка и далекообхватна светлина, к..
  71 лв.
 • Антена Nagoya NA-810 къса и подсилена
  Антена Nagoya NA-810 къса и подсилена е оригинален тайвански продукт, подходящ за радиостанции Baofeng, Kenwood и Wouxun, ползващи женски накрайници. Моделът се отличава с много къси размери и голяма еластичност. Покритието е изцяло гумирано, което гарантира висока устойчивост при силен натиск и огъ..
  31 лв.
 • Батерия за радиостанция Baofeng BF-H6
  Батерия за радиостанция Baofeng BF-H6 е резервен консуматив, с който може да удължите работата на уоки-токито си. Подходяща е само за модел BF-H6, като на най-висока предавателна мощност може да издържи около 20 часа активна комуникация. Батерията е с капацитет 2200 mAh и може да се презарежда са..
  17 лв.
 • Водоустойчива и прахоустойчива радиостанция Baofeng 8W
  Водоустойчива и прахоустойчива радиостанция 8W UV-9R Plus е отличен начин за отдалечена комуникация в труднодостъпен район с висока степен на влажност. Устройството е двубандово с възможност за програмиране на 128 канала в два честотни диапазона от 136 до 174 MHz и от 400 до 520 MHz. Предимството..
  89 лв.
 • Двубандова професионална радиостанция с подсилен говорител Baofeng
  Тази професионална двубандова радиостанция с подсилен говорител се характеризира с висококачествена изработка, компактни размери, ниска консумация на енергия и лесна употреба. Дело е на реномираната марка в областта на телекомуникациите Baofeng. Тя е предназначена да се ползва за всякакви дейност..
  78 лв.
 • Икономична двубандова радиостанция Baofeng
  Икономична двубандова радиостанция Baofeng UV-6RA е една обновена версия на най-популярния модел UV-5R. Отличава се с подсилен микрофон, говорител и модерен, интелигентен дизайн. Разполага с капацитет от 128 канала и дълъг живот на батерията, което я прави отличен избор за бюджетно и същевременно му..
  69 лв.
 • Компактна радиостанция с две честоти, 128 канала, FM радио и фенер Baofeng
  Професионалната радиостанция с две честоти, FM радио и фенер е мултифункционална и широко приложима в ежедневието, работата и през свободното време. Особено подходяща по време на лов, спасителни акции в планинска местност, където мобилната връзка е слаба. Тя е лесна за употреба, като предоставя сигу..
  75 лв.
 • Мощна магнитна антена Nagoya UT-308UV за радиостанция
  Nagoya UT-308UV е двубандова магнитна антена за радиостанция с мощност до 3 dB. Благодарение на нея ще подобрите комуникацията си, докато пътувате в кола, камион, ван или автобус. Проектирана е за директен монтаж върху металния покрив на превозното средство, като за целта в основата и са предвидени ..
  97 лв.
 • Подобрена радиостанция Baofeng UV-5R 8W
  Подобрена радиостанция Baofeng UV-5R 8W е специалното ни предложение за по-мощния базов модел на бранда. С цел да подобрим качеството на комуникацията решихме да надградим продукта с два пъти по-голяма батерия, подсилена антена Nagoya и външна трубка говорител. По този начин качеството на комуникаци..
  132 лв.
 • Професионална DMR цифрова радиостанция с два банда Baofeng
  Професионална DMR цифрова радиостанция с два банда Baofeng DR-1801 е компактно и лесно преносимо мобилно радио, което поддържа цифров и аналогов режим на работа. Отличава се с кристално ясен звук и отлични параметри, които го правят подходящ за всякакви дейности на открито и закрито. Радиостанция..
  195 лв.
 • Професионална двубандова далекообхватна радиостанция с до 8 вата мощност Baofeng
  Професионалната двучестотна далекообхватна радиостанция с до 8 вата мощност на реномирания бранд в телекомуникациите Baofeng се отличава от всички други модели с по-силна антена, а оттам и с по-големия си обхват на комуникация. В зависимост от спецификите на терена с нея ще покриете приблизително ме..
  75 лв.
 • Радиостанция Baofeng BF-UV13 с бързо презареждане
  Радиостанция с бързо презареждане Baofeng BF-UV13 е компактна и надеждна. Това я прави идеална за лов и риболов, туризъм, охрана, складова дейност, за служители в сферата на обслужването, строителния бранш, кино продукции, заведения за хранене и много други. Моделът е с мощност до 5 вата, благодарен..
  86 лв.