Нощни оптики за лов

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Дигитална оптика с далекомер PARD
  Дигитална оптика с далекомер PARD NV008-LRF е предназначена за дневно и нощно наблюдение. Тя предлага отлично качество на изображението, като обектите са с ясно очертани контури. Независимо от времевия интервал оптичният способ е верен помощник по време на лов. Уредът идва с богата гама от функ..
  2,049 лв.
 • Дигиталната насадка за нощно виждане PARD
  Дигиталната насадка за нощно виждане PARD NV007A е способ, с който може да преобразувате дневната оптика в нощна така. Изделието е с изключително леки размери от е 352 грама с поставена батерия и снадка, като по този начин не се натежава значително оръжието. Монтирането на техниката става бързо, кат..
  1,122 лв.
 • Монтаж за оптика Yukon SW-30
  Монтаж за оптика Yukon SW-30 e универсална стойка за монтиране на оптични мерници върху оръжия, оборудвани с 21 mm релса Weaver или 21 mm Picatinny Rail. Моделът осигурява висока точност за инсталиране, изисква минимално калибриране на мерника, поддържа се аксиалността на всички елементи за монтаж (..
  135 лв.
 • Нощен термален прицел Pard
  Нощен термален прицел Pard SA45 е висококачествен оптичен уред, подходящ за наблюдение през деня и през нощта. Устройството е оборудвано с високочувствителна матрица за термоизображение, която позволява да набелязвате потенциални цели дори при намалена видимост, мъгла, дъжд и лошо време. Уредът е..
  7,000 лв.
 • Термална оптика с лазарен далекомер PARD
  Термална оптика с лазарен далекомер PARD от серията SA35L е устройство, с което може да се извършва детайлно обследване на даден периметър през деня и нощта. Уредът за кратко време ще се превърне във верният спътник на всеки ловец, който е тръгнал лов. Също така е спомагателен способ за наблюде..
  7,400 лв.
 • Цифрова оптика за наблюдение ден/нощ PARD
  Цифрова оптика за наблюдение ден/нощ PARD NV008S е висококачествено изделие, което предоставя наблюдение през деня и вечерта. Изработката на конструкцията е от алуминиева сплав, с компактни и леки размери. Моделът е изцяло водоустойчив, което спомага за безпроблемното ловуване или изследване на горс..
  1,465 лв.
 • Дигитална дневна и нощна оптика с IR фенер
  Дигитална дневна и нощна оптика с IR фенер е компактен уред за наблюдение по всяко време на денонощието. Отличава се с компактни размери и олекотено тегло, което го прави отличен избор за лов и охрана. За разлика от много други подобни инструменти, с този може да правите видео с реално Full HD качес..
  1,599 лв.
 • Нощно виждане с камера и IR-лазер
  Уред за нощно виждане с камера и IR лазерен фенер е дигитална система за дневно и нощно наблюдение. Състои се от мощен инфрачервен фенер, камера с ръчно фокусиране на обектива и голям екран. Всички елементи се монтират върху оптиката и оръжие, което трябва да е с максимален откат до 3400 джаула. ..
  630 лв.