Дневни оптики за лов

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Дневна оптика Yukon Jaeger 3-12x56 прицел X01i
  Дневна оптика Yukon Jaeger 3-12x56 е модел с възможност да работи при здрачаване, благодарение на широкия обектив направен да поглъща възможно повече светлина. Оптиката за дневен лов е подходяща за стрелба по малко обекти на голяма дистанция.  Подсилен корпус проектиран да се прикрепя към ор..
  980 лв.
 • Дневна оптика за оръжие за лов Yukon Jaeger
  За да бъде успешен улова и да няма нито една пропусната мишена към ловно оръжие може да поставите допълнително оптичен прицел. Той мигновено ще се превърне във верен помощник и няма да искате да го оставяте. Оптическия прицел Yukon Jaeger 1-4x24 се характеризира с широкото си зрително поле, което го..
  820 лв.
 • Дневна оптика прицел Yukon Jaeger MV02i
  Дневна оптика прицел Yukon Jaeger MV02i 3-12x56 е оптичният уред, който ще покрие изискванията на всеки ловец. С негова помощ ще извършите перфектния ловен триумф на къси и дълги разстояния. Предвиденото приближаване на картината е от 3х до 12х пъти, което допълнително спомага процеса на прицелване...
  990 лв.
 • Оръжеен оптичен прицел Yukon Jaeger
  Дневната оптика Jaeger 3-9x40 е от новата серия за оптически прицел на беларуския производител Yukon. Новото в тази гама дневни прицели е подобрени параметри за далечна стрелба по време на лов. Както и предходните модели и тук корпусът е водонепромокаем, но и същевременно до..
  890 лв.
 • Дневен оптичен прицел за пушка на Yukon Jaeger
  Беларуската марка Yukon предлага добра и качествена гама на оптични прицели и то на много добра цена. Серията Jaeger не отстъпва по качество и издръжливост на сходен тип оптики. Всеки един уред от тази серия се характеризира с високия си спектър на зрително поле, което го превръща в един изключ..
  890 лв.