Оптики за лов

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Дигитална оптика с далекомер PARD
  Дигитална оптика с далекомер PARD NV008-LRF е предназначена за дневно и нощно наблюдение. Тя предлага отлично качество на изображението, като обектите са с ясно очертани контури. Независимо от времевия интервал оптичният способ е верен помощник по време на лов. Уредът идва с богата гама от функ..
  2,049 лв.
 • Дигиталната насадка за нощно виждане PARD
  Дигиталната насадка за нощно виждане PARD NV007A е способ, с който може да преобразувате дневната оптика в нощна така. Изделието е с изключително леки размери от е 352 грама с поставена батерия и снадка, като по този начин не се натежава значително оръжието. Монтирането на техниката става бързо, кат..
  1,122 лв.
 • Дневна оптика Yukon Jaeger 3-12x56 прицел X01i
  Дневна оптика Yukon Jaeger 3-12x56 е модел с възможност да работи при здрачаване, благодарение на широкия обектив направен да поглъща възможно повече светлина. Оптиката за дневен лов е подходяща за стрелба по малко обекти на голяма дистанция.  Подсилен корпус проектиран да се прикрепя към ор..
  980 лв.
 • Дневна оптика за оръжие за лов Yukon Jaeger
  За да бъде успешен улова и да няма нито една пропусната мишена към ловно оръжие може да поставите допълнително оптичен прицел. Той мигновено ще се превърне във верен помощник и няма да искате да го оставяте. Оптическия прицел Yukon Jaeger 1-4x24 се характеризира с широкото си зрително поле, което го..
  820 лв.
 • Зелен лазерен фенер с оптичен колиматор за нощно виждане
  Фенерът ND3х40 използва лазерна зелена технология, като допълнително разполага с оптичен колиматор, с който се регулира изходният светлинен лъч. Благодарение на това, той успешно замества уредите за нощно наблюдение, както и инфрачервени оптики. Корпусът е изцяло водо непропусклив, за да може..
  481 лв.
 • Монтаж за оптика Yukon SW-30
  Монтаж за оптика Yukon SW-30 e универсална стойка за монтиране на оптични мерници върху оръжия, оборудвани с 21 mm релса Weaver или 21 mm Picatinny Rail. Моделът осигурява висока точност за инсталиране, изисква минимално калибриране на мерника, поддържа се аксиалността на всички елементи за монтаж (..
  135 лв.
 • Мощен ловен зелен колиматор лазерен фенер заместващ нощно виждане на оптика
  Зеленият колиматор лазерен фенер е много добра алтернатива на оптиките и уредите за нощно виждане. За неговата изработка е използвана зелена лазерна технология, а диаметърът на обектива е от 50 мм. Фенерът замества идеално нощно виждане за оптики, които са с ръчно регулиране на диаметъра и силата на..
  541 лв.
 • Насадка за дневна оптика PARD
  Насадка за дневна оптика PARD NV007V е обновена модификация на вече познатата дигитална насадка на PARD NV007A с тази разлика, че е по-лека и компактна. Освен това се предлага в два отделни варианта на IR светлина, в зависимост от желанието на клиента дали ще ползва видима или невидима подсветка. ..
  940 лв.
 • Нощен термален прицел Pard
  Нощен термален прицел Pard SA45 е висококачествен оптичен уред, подходящ за наблюдение през деня и през нощта. Устройството е оборудвано с високочувствителна матрица за термоизображение, която позволява да набелязвате потенциални цели дори при намалена видимост, мъгла, дъжд и лошо време. Уредът е..
  7,000 лв.
 • Оръжеен оптичен прицел Yukon Jaeger
  Дневната оптика Jaeger 3-9x40 е от новата серия за оптически прицел на беларуския производител Yukon. Новото в тази гама дневни прицели е подобрени параметри за далечна стрелба по време на лов. Както и предходните модели и тук корпусът е водонепромокаем, но и същевременно до..
  890 лв.
 • Цифрова насадка с невидима IR светлина PARD
  Ловният сезон е време, в което бързаме да обновим екипировката си с модерни и нови приспособления. Едно такова е уред, който да позволява да наблюдаваме през късните часове на деня. Цифрова насадка с невидима IR светлина Pard NV007S е именно такъв способ. Нейната задача е да преобразува дневната опт..
  1,200 лв.
 • Цифрова оптика за наблюдение ден/нощ PARD
  Цифрова оптика за наблюдение ден/нощ PARD NV008S е висококачествено изделие, което предоставя наблюдение през деня и вечерта. Изработката на конструкцията е от алуминиева сплав, с компактни и леки размери. Моделът е изцяло водоустойчив, което спомага за безпроблемното ловуване или изследване на горс..
  1,465 лв.