Оптики за лов

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Дигитална дневна и нощна оптика с IR фенер
  Дигитална дневна и нощна оптика с IR фенер е компактен уред за наблюдение по всяко време на денонощието. Отличава се с компактни размери и олекотено тегло, което го прави отличен избор за лов и охрана. За разлика от много други подобни инструменти, с този може да правите видео с реално Full HD качес..
  1,750 лв.
 • Дневен оптичен прицел за пушка на Yukon Jaeger
  Беларуската марка Yukon предлага добра и качествена гама на оптични прицели и то на много добра цена. Серията Jaeger не отстъпва по качество и издръжливост на сходен тип оптики. Всеки един уред от тази серия се характеризира с високия си спектър на зрително поле, което го превръща в един изключ..
  890 лв.
 • Дневна оптика Yukon Jaeger 3-12x56 прицел X01i
  Дневна оптика Yukon Jaeger 3-12x56 е модел с възможност да работи при здрачаване, благодарение на широкия обектив направен да поглъща възможно повече светлина. Оптиката за дневен лов е подходяща за стрелба по малко обекти на голяма дистанция.  Подсилен корпус проектиран да се прикрепя към ор..
  980 лв.
 • Дневна оптика за оръжие за лов Yukon Jaeger
  За да бъде успешен улова и да няма нито една пропусната мишена към ловно оръжие може да поставите допълнително оптичен прицел. Той мигновено ще се превърне във верен помощник и няма да искате да го оставяте. Оптическия прицел Yukon Jaeger 1-4x24 се характеризира с широкото си зрително поле, което го..
  820 лв.
 • Допълнителна дигитална насадка за нощно виждане
  Технологията за лов и риболов непрестанно се развива. На пазара вече могат да бъдат открити много спомагателни средства за наблюдение и в тъмните часове. Уредът, който предлагаме ще бъде идеалното средство за наблюдение през нощта, подходящ за лов, риболов, дори и за охрана. Спокойно може да се п..
  1,200 лв. 1,300 лв.
 • Мощен ловен зелен колиматор лазерен фенер заместващ нощно виждане на оптика
  Зеленият колиматор лазерен фенер е много добра алтернатива на оптиките и уредите за нощно виждане. За неговата изработка е използвана зелена лазерна технология, а диаметърът на обектива е от 50 мм. Фенерът замества идеално нощно виждане за оптики, които са с ръчно регулиране на диаметъра и силата на..
  491 лв.
 • Оръжеен оптичен прицел Yukon Jaeger
  Дневната оптика Jaeger 3-9x40 е от новата серия за оптически прицел на беларуския производител Yukon. Новото в тази гама дневни прицели е подобрени параметри за далечна стрелба по време на лов. Както и предходните модели и тук корпусът е водонепромокаем, но и същевременно до..
  890 лв.
 • Зелен лазерен фенер с оптичен колиматор за нощно виждане
  Фенерът ND3х40 използва лазерна зелена технология, като допълнително разполага с оптичен колиматор, с който се регулира изходният светлинен лъч. Благодарение на това, той успешно замества уредите за нощно наблюдение, както и инфрачервени оптики. Корпусът е изцяло водо непропусклив, за да може..
  481 лв.
 • Компактен водоустойчив лазерен фенер колиматор със зелена светлина
  Компактният лазерен фенер ND3, се характеризира по наличието си на оптичен колиматор и светлина в зелен цвят. Поради тази причина той е сигурно и практично решение за заместване на стандартен уред за нощно виждане. Може да бъде допълнителен аксесоар към дневна оптика и по този начин да си подсиг..
  471 лв.
 • Дигитален прицел за нощно виждане Photon RT 4.5x42
  Оптиката за нощно виждане е направена да даде една добра видимост както при прекрасно слънчево време, така и при мрак и липса на каквато и да е видимост. Дигиталният прицел дава възможност за 4.5 пъти увеличение на образа и 9 пъти дигитално увеличение.  Серията е създадена да издържа на голя..
  1,250 лв.
 • Дигитален прицел с висока чувствителност през нощта Photon RT 6x50
  Дигиталните уреди за нощно виждане могат да се използват както през деня, така и през нощта, като слънчевата светлина не се отразява по никакъв начин на работата им. Дигитален прицел с висока чувствителност през нощта има капачка на обектива си като така навлиза само нужното количество светлина за д..
  1,280 лв.
 • Дигитален прицел с нощно виждане Photon RT 6x50
  Това е уред за нощно виждане подходящ за монтаж на гладкоцевни и спортни оръжия. Цифров прицел дава възможност да се избере между шест мерни скали с четири различни цвята (черно, бяло, червено и зелено).  Подходящ за употреба както през деня така и през нощта. Дигиталният прицел е направен за у..
  1,360 лв.