Оптични лазерни колиматори

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Маркер за почистване на обективи Carson
  Маркер за почистване на обективи Carson е аксесоар, който се грижи оптичните стъкла да са добре изчистени по всяко време. Подходящ е за обективи от всякакъв вид техника, като бинокли, монокли, уреди за нощно виждане, оптики и други. CS-10 e дело на американския бранд Carson, който се отличава с изкл..
  18 лв.
 • Мощен ловен зелен колиматор лазерен фенер заместващ нощно виждане на оптика
  Зеленият колиматор лазерен фенер е много добра алтернатива на оптиките и уредите за нощно виждане. За неговата изработка е използвана зелена лазерна технология, а диаметърът на обектива е от 50 мм. Фенерът замества идеално нощно виждане за оптики, които са с ръчно регулиране на диаметъра и силата на..
  491 лв.
 • Нощно виждане с камера и IR-лазер
  Уред за нощно виждане с камера и IR лазерен фенер е дигитална система за дневно и нощно наблюдение. Състои се от мощен инфрачервен фенер, камера с ръчно фокусиране на обектива и голям екран. Всички елементи се монтират върху оптиката и оръжие, което трябва да е с максимален откат до 3400 джаула. ..
  630 лв.
 • Зелен лазерен фенер с оптичен колиматор за нощно виждане
  Фенерът ND3х40 използва лазерна зелена технология, като допълнително разполага с оптичен колиматор, с който се регулира изходният светлинен лъч. Благодарение на това, той успешно замества уредите за нощно наблюдение, както и инфрачервени оптики. Корпусът е изцяло водо непропусклив, за да може..
  481 лв.
 • Компактен водоустойчив лазерен фенер колиматор със зелена светлина
  Компактният лазерен фенер ND3, се характеризира по наличието си на оптичен колиматор и светлина в зелен цвят. Поради тази причина той е сигурно и практично решение за заместване на стандартен уред за нощно виждане. Може да бъде допълнителен аксесоар към дневна оптика и по този начин да си подсиг..
  471 лв.