Техника за лов

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Челник Mil-Tec
  Никога не е излишно да разполагате с добро осветително тяло под ръка. Най-добрият вариант, когато искате ръцете да са свободни, е челникът. На лов, за риба, поход в планината, къмпинг или в ежедневието, това е едно ефективно и удобно устройство. Немската компания Mil-Tec, са се постарали да съч..
  25 лв.
 • 12 MegaPixel ловна камера с нощно виждане и HD резолюция на видеото
  Представяме ви една наистина впечатляваща ловна камера на известния производител ScoutGuard. Фотокапанът намира приложение в различни сфери от ежедневието – от осъществяване на мониторинг на жилищни сгради,охрана на защитени горски местности от бракониерски прояви, при преследване и лов на дивеч. Ус..
  490 лв.
 • Baigish бинокъл за ловни и туристически цели с Porro Prism оптика
  Практикуването на хобито лов изисква притежаването на някаква техника, с която да могат да се изследват по-продължително време определени животински видове, да се разбере поведението им и местата, които най-често посещават. Пред вас е един наистина надежден оптичен уред, от доказана руска марка. Той..
  44 лв.
 • Garmin GPS нашийник радиоприемник за следене на кучета
  Много често при лов в суматохата се случва, някое от кучетата да се разсея и да се загуби в опитите си да намери дивеч. Тази специално предназначена каишка на американския производител Garmin е напрaвена за тази цел. Поставяйки я на четириногият другар, ще имате възможност да следите всяко негово дв..
  575 лв.
 • Garmin каишка за следене и обучение на кучета
  Все по-трудно става ориентирането в непознати местности и улаването на дивеч. Често верните спътници на запалените ловци изминават големи разстояния в откриване на плячката, преминават през различни местности, които крият рискове от нападение или изгубване. Световноизвестният производител на прослед..
  660 лв.
 • Garmin комплект за дресировка и следене на кучета със система каишка с радиопредавател
  Американският доказан производител Garmin предлага комплект включващ Alpha 100 приемник и T5 предавател , за следене на местоположението на ловни кучета. Тази мултифункционална система помощник на всека ловец, дава възможност за проследяване на всеки един домашен любимец до цели ..
  1,550 лв.
 • GPS Tractive проследяващо устройство за ловни кучета
  GPS Tractive ловна серия е специално разработено проследяващо устройство с камуфлажен дизайн. Тракерът е предназначен за следене на ловни кучета, в помощ на ловците. Много често по време на лов, ловуващите пускат кучета, които да дебнат, изчаквайки удобен момент за нападение на дивеча. Чрез GPS устр..
  250 лв.
 • LTL Acorn 5310WMG MMS-GPRS ловна камера
  Моделът 5310MG е трето поколение ловна камера от световноизвестния производител LTL Acorn. Камерата е оборудвана с MMS модул, който се намира  в допълнителната кутия за батерии. Благодарение на високочувствителните си PIR сензори, камерата засича внезапни температурни промени в обсега на д..
  615 лв.
 • Ltl Acorn GPRS HD широкоъгълна ловна камера Ltl-6511WMG
  Този фотокапан съчетава способности като видеозаписи с аудио и снимки с много висока разделителна способност. Също така ловната камера има много чувствителни сензори за движение, благодарение не които ще заснема само когато има движение пред обектива. Отличителното при този модел е захранването. Кам..
  780 лв.
 • MMS ловна охранителна камера ScoutGuard MG983G
  Ловната камера на ScoutGuard е камера от ново поколение, която позволява охрана на отдалечени обекти и заснемане на видeа и снимки с висока резолюция. Камерата е компактна, а иновативната й камуфлажна разцветка позволява безпроблемното й прикриване и закрепяне на най-различни повърхности. ..
  780 лв.
 • Seek CompactPRO термална камера за мобилни устройства
  Представяме ви най-добрата разработка при топлините камери, изключително подходяща за успешни ловни начинания. Дизайнът е компактен, а заложените параметри в корпуса на този продукт правят възможно придаването на повече детайлност на заобикалящата среда. Оптичното устройство работи с високо качество..
  1,200 лв.
 • Seek Thermal Reveal XR Fastframe термална камера
  Вие сте запален ловец, но имате нужда от надеждно устройство с топлинен сензор, с което по-лесно да засичате и улавяте животни. Имаме предложение, което си заслужава –  термовизионна камера Seek Thermal RevealXR. Може да се побере в джоба на вашата дреха, благодарение на компактния размер, прав..
  1,070 лв.