Свързваща стойка за фотоапарат с монокъл за нощно виждане на Yukon

Налично:
В наличност
Код:29023
Цена: 138 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

Наблюдава се увеличено желание на ловци и планинари да запечатат, особено в нощно време, красиви моменти и картина на който са станали свидетели по време на лов или обход. Имайки предвид скъпата техника, с която се снабдяват преди да излязат в гората, не е необходимо закупуването и на скъп фотоапарат. Използвайки наличния нощен оптичен уред се получава качествена и чиста картина на образа. Единственото нещо, което ще трябва да се добави към инвентара е изработената специална поставка. Стойката на беларуската компания Yukon e предназначена за поставяне върху оптични уреди за нощно виждане на марката.

Основната цел е посредством нея да се свързва монокъл с фотоапарат или камера. За удобство при по продължителен процес на експлоатация, може да бъде поставена и върху трипод. Съчетанието от тези компоненти спомагат и благоприятстват заснемането на кадри в среднощна среда намирайки се в гората или планината. За професионалните ловци, но същевременно любители на фотографията ще съумяват да запечатат движението на преминаващите животни.

Освен за снимки и видеа, прикачайки камера със сравнително среден размер LCD екран, ще може да се визуализира картината. Така лесно и ясно, без да да се взирате, ще се преценя и опознава периметъра отпред. Имайки предвид, че в гориста местност се разчита предимно на лунната светлина и звездите, по този начин използвайки нощния монокъл и камерата ще може да се наблюдава картината и с двете очи без да се налага да претворите едното и да се използва единствено окуляра.

Монтажа на различните компоненти се извършва лесно без специфични познания. Всеки по отделно се свързва посредством метални болтове със стандартен размер. Тялото на стойката е изработена от устойчив метал, което е гаранция за нейното качество по време на употреба.

Техническа характеристика

  • Параметри: 21.1 х 12.7 х 10.3 см
  • Материал: Метал
  • Максимално тегло на камерата/фотоапарата: 0.500 кг
  • Тегло на стойката: 0.200 кг

Съдържание на комплекта

  • Стойка
  • Чанта за съхранение
Най-продавани