Свързващ адаптер на бинокъли към трипод на Yukon

Налично:
Очаква се!
Код:29041
Цена: 47 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

Любителите на птици, фотографи, ловците на дивеч, риболовците, туристите в гората или планината винаги се снабдяват с добър бинокъл. Той набира все по-голяма популярност, а широкото му разпространение позволява да бъде открит и закупен лесно и бързо. Като всяка една техника, така и тук тя се развива с бързи темпове. Към всеки един уред вече има предвиден вход за поставянето му върху трипод. Това значително улеснява притежателите, които извършват по продължително време на наблюдение.

Затова беларуския производител, на различни по вид дневни и нощни оптики и микрофони за отдалечено слушане, пускат на пазара разнообразие от помощни и допълващи аксесоари. Тяхната цел е значително да улеснят процеса на работа при наблюдение. Такъв допълнителен аксесоар е адаптерът за свързване на бинокъл към трипод.

Неговият монтаж се извършва изключително лесно и бързо. Не са необходими никакви специални умения и познания. Изисква се единствено да завиете трипода в долния край на адаптера, а в горната част е разположен обикновен винт за оптичен уред. Свързвайки пластината с бинокъла и трипода може да се любувате на красивата гледка, колкото време желаете без да усещате тежина в ръцете.

Адаптера е предвиден за монтаж на устройства с по-голямо увеличение: 16х - 20х.

Най-продавани