Промоции

Покажи: Списък / Решетка
Сортиране по:
Покажи:
 • Беларуски инфрачервен фенер подсилващ светлината Yukon
  Беларуски инфрачервен фенер подсилващ светлината Yukon-805 има основна задача да подсили допълнително инфрачервената светлина на нощната оптика. По този начин ще увеличи видимостта в пълен мрак, без наличието на луна и звезди. Съответно това ще спомогне за по-добър ориентир в пространството и по-лес..
  300 лв.330 лв.
 • Насочен микрофон за изучаване на животни и птици
  Насочен микрофон за изучаване на животни и птици е универсален и мултифункционален уред за наблюдение и слушане от разстояние. С него може да чуете наличен звук, без да сте в близост до самия обект. Устройството е съвкупност от три отделни компонента, свързани в едно цяло. Основният корпус представл..
  115 лв.129 лв.
 • Перископ с регулируема дължина от 43 до 70 см
  Перископът 5x20 е дело на известния бранд за хладни и автоматични оръжия UZI. Оптичната тръба позволява да бъде разпъната до 70 см. Може да увеличава наблюдавания обект и картина до 5 пъти. За направата му е използвана много добра оптична система, като дължината на дръжката може да се регулира. У..
  105 лв.120 лв.
 • Професионален уред за нощно виждане монокъл от втора генерация NVMT Gen 2+
  Уредите за нощно наблюдение попадат все повече в полезрението на хора занимаващи се с лов, било то професионално или като нестихваща страст. Факт е, че преди време тази техника е била достъпна само за военни цели, но днес производителите на оптични уреди като бинокли, монокли оптики и др. предлагат ..
  2,592 лв.3,592 лв.