Промоции

Покажи: Списък / Решетка
Сортиране по:
Покажи:
 • FishFinder безжичен ехолот за откриване на риба
  Fish Finder XJ-01 е безжичен ехолот, който ще спомогне за лесното намиране на рибни пасажи. За неговата направа е използвана комбинация от съвременни и модерни технологии, което благоприятства за лесната и безпроблемна работа в различни температурни условия. Подходящ е за работа целогодишно от топли..
  170 лв.189 лв.
 • Фишфайндер за откриване на рибни пасажи
  Фишфайндер за откриване на рибни пасажи е висококачествен, бюджетен и преносим ехолот. Той е предназначен за употреба, както от професионалисти, така и от начинаещи рибари. Наблюдението се извършва върху LCD дисплей. Корпусът на сензорния екран е максимално защитен. Външната му част е обвита с водоу..
  108 лв.120 лв.
 • Перископ с регулируема дължина от 43 до 70 см
  Перископът 5x20 е дело на известния бранд за хладни и автоматични оръжия UZI. Оптичната тръба позволява да бъде разпъната до 70 см. Може да увеличава наблюдавания обект и картина до 5 пъти. За направата му е използвана много добра оптична система, като дължината на дръжката може да се регулира. У..
  96 лв.120 лв.
 • Радиостанция за лов и риболов Baofeng
  Радиостанция за лов и риболов Baofeng UV-5R camo е двубандова, с мощност 5W и покриваща от 3 до 5 км в идеални условия с пряка видимост. Разполага със 128 канала, на които може да настроите ръчно или през компютър желана честота в диапазон от 136 – 174 MHz и 400 – 470 MHz. Като функционалност не отс..
  50 лв.70 лв.