Промоции

Покажи: Списък / Решетка
Сортиране по:
Покажи:
 • ASSAULT I шурмова раница
  Шурмова раница, изработена по модел на американската армия. Тя е изработена с модулна система, благодарение на която можете да прикрепяте допълнително джобове и аксесоари. Моделът е подходящ както за туризъм, така и за спорт. Този модел раница е по-малкия вариант на раница Assault II. Характерист..
  62 лв.70 лв.
 • RIPSTOP - WOODLAND полева риза
  Полева риза от памук, която е така изработена, че да е устойчива на разкъсване и раздиране. Тя е в класически камуфлажен цвят, което я прави подходяща за носене по време на лов, риболов и дейности в гората. Характеристики Марка: Mil-Tec Цвят: уудланд Материал: 100% памук Два джоба на ..
  34 лв.42 лв.
 • SunTek MMS ловна камера HC300-M
  Ловната камера от модела HC300-M е създадена със специална топлинна IR технология, благодарение на която камерата автоматично заснема или ще стартира видеозапис, когато засече движещ се обект излъчващ топлина. Заснетите снимки са с много високо качество (до 12МР резолюция), а видеото ..
  400 лв.470 лв.
 • Wireless MMS Ловна камера ScoutGuard SG880MK с IR
  Представяме ви ловна камера с подобрени функции. За разлика от предшественика от серията, камерата SG880MK е по-добър обхват на заснемане, като достига до 20 метра. Благодарение на вградения си модул за СИМ карта и детектор на движение, можете да получавате снимки в реално време за движещ се обект п..
  585 лв.630 лв.
 • Ветроустойчива блуза
  Блуза, изработена от найлон, предназначена за дъждовно и ветровито време. Моделът се отличава със своята лекота и торбичка, в която можете да го носите и съхранявате. Блузата е с висока яка и има ластик със стопер в областта на кръста, чрез който можете да я пристягате. Характеристики Марка..
  25 лв.31 лв.
 • Класическо военно флийс яке Helicon-Tex
  Флийс материята е специално проектирана да съхрани топлината. Тя съдържа в себе си полиестер и други изкуствени влакна, които са леки и влагоустойчиви. Тя е много приятна на допир, доставяща комфорт при носене. Полската фирма HELIKON-Tex е един от водещите производители на ловно и военно облекло ..
  85 лв.145 лв.