Сонари за риболов

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • FishFinder безжичен ехолот за откриване на риба
  Fish Finder XJ-01 е безжичен ехолот, който ще спомогне за лесното намиране на рибни пасажи. За неговата направа е използвана комбинация от съвременни и модерни технологии, което благоприятства за лесната и безпроблемна работа в различни температурни условия. Подходящ е за работа целогодишно от топли..
  189 лв.
 • Многофункционален сонар GARMIN STRIKER 4 с GPS 3.5-инчов екран и CHIRP сонда
  Съвременният риболов включва високотехнологични продукти, които значително улесняват процеса на намиране и хващане на рибата. Това е многофункционален, изключително лесен за употреба сонар STRIKER 4 за сканиране структурата на дъното и локализиране на рибата. Производител е известната американска ко..
  331 лв.
 • Сонар-ехолот за риболов Fish Finder
  Сонар-ехолот за риболов Fish Finder XF-01 ще бъдете с една крачка по-близко до локализиране на пасажи от риба или в търсене на нов трофей. Продуктът е предназначен за употреба както за професионалисти, така и за любители. В днешно време риболовът е част от ежедневието на милиони хора по света, ка..
  130 лв.
 • Фишфайндер за откриване на рибни пасажи
  Фишфайндер за откриване на рибни пасажи е висококачествен, бюджетен и преносим ехолот. Той е предназначен за употреба, както от професионалисти, така и от начинаещи рибари. Наблюдението се извършва върху LCD дисплей. Корпусът на сензорния екран е максимално защитен. Външната му част е обвита с водоу..
  120 лв.