Сонари за риболов

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Garmin сонар - ехолот за намиране на риба Fishfinder
  Компанията Garmin няма нужда от представяне, тя отдавна се е наложила на пазара с висококачествените си и високотехнологични устройства. Сонарите, които прави са неизменна част от модерния риболов и най-запалените знаят за високите им възможности. Моделът Fishfinder 560C е специално създаден за проф..
  683 лв.
 • Ехолот за риба GARMIN CHIRP сонар с GPS и ClearVü технология на сканиране
  Моделът идва със сонда с честота до 200 kHz, предоставяща по-добре картина в детайли на рибните пасажи спрямо повечето сонди с такава честота. Устройството изпраща повече от един честотен сигнал, който варира между двете крайности (твърде високи или твърде ниски). Чрез вградения GPS набелязвате горе..
  1,370 лв.
 • Многофункционален сонар GARMIN STRIKER 4 с GPS 3.5-инчов екран и CHIRP сонда
  Съвременният риболов включва високотехнологични продукти, които значително улесняват процеса на намиране и хващане на рибата. Това е многофункционален, изключително лесен за употреба сонар STRIKER 4 за сканиране структурата на дъното и локализиране на рибата. Производител е известната американска ко..
  331 лв.
 • Сонар Garmin Fishfinder за откриване на пасажи риба
  Вече е немислимо да говорим за професионален риболов, без наличието на сонар в оборудването. Старите методи и суеверия не са сериозни и необходимостта от този уред е наложителна, когато говорим професионално относно риболова.  Представяме ви един продукт на компанията Garmin, който предлага ..
  487 лв.
 • Сонар GARMIN STRIKER 5dv с високочувствителен GPS сонда 5-инчов цветен дисплей и ClearVü сканираща технология
  Съвременните технологии навлизат във всяка една сфера от нашия живот. Не прави изключение и риболова. Представяме ви продукт, който намира приложение, независимо дали се практикува като хоби в свободното време или като професионално занимание. Това е висококачествен сонар на американския гигант в та..
  788 лв.
 • GARMIN CHIRP ехолот и ClearVü сканираща технология за откриване на риба
  Това устройство за подводна навигация идва при вас в 3.5-инчов дисплей. Изображенията под вода са с изключително добра картина. Това се дължи на високия двучестотен диапазон и на сканиращата технология ClearVü. Изпратените от сондата сигнали се визуализират на монитора във вашата лодка с фотографско..
  488 лв.