Риболов

Подкатегории
Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • FishFinder безжичен ехолот за откриване на риба
  Fish Finder XJ-01 е безжичен ехолот, който ще спомогне за лесното намиране на рибни пасажи. За неговата направа е използвана комбинация от съвременни и модерни технологии, което благоприятства за лесната и безпроблемна работа в различни температурни условия. Подходящ е за работа целогодишно от топли..
  189 лв.
 • Морски бинокъл с наличен далекомер и компас
  Водоустойчивият бинокъл 7х50, е проектиран да отговаря на военните стандарти. С негова помощ може да се извършват наблюдения при всякакви метеорологични условия, дори при екстремни такива като обилни дъждове или висока влажност. Подходящ е за употреба при съзерцаване на птици, лов, гледане на земни ..
  405 лв.
 • Рибарски уред 3в1 лупа, ножица и пинсета
  Рибарски уред 3в1 лупа, ножица и пинсета е перфектния аксесоар за всеки запален рибар. Комплектът включва леща с увеличение от 4.5х, през която може да видите и най-малките детайли. Диаметърът на лупата е 30 мм, което позволява да наблюдавате в по-широк периметър. Моделът включва също малка и ком..
  19 лв.
 • Сонар-ехолот за риболов Fish Finder
  Сонар-ехолот за риболов Fish Finder XF-01 ще бъдете с една крачка по-близко до локализиране на пасажи от риба или в търсене на нов трофей. Продуктът е предназначен за употреба както за професионалисти, така и за любители. В днешно време риболовът е част от ежедневието на милиони хора по света, ка..
  130 лв.
 • Увеличителни лещи за шапка
  Увеличителни лещи за шапка е нова и модерна оптична джаджа, с която може да увеличите два пъти наблюдаван обект. Предвидена е специална щипка, с която се захваща за козирката на повечето модели шапки. При необходимост от увеличение на картината просто спускате стъклата пред очите си подобно на очила..
  21 лв.
 • Универсален уред за мухарски риболов
  Универсален уред за мухарски риболов е перфектното устройство, с което да хванете богат улов на пъстърва, кефал и други. Отличава се с предвиденитe лупа с 4.5-кратно увеличение, прецизна пинсета за захващане, магнитна кука за конец, удобно острие за почистване на кукички и LED светлина. Всички те..
  38 лв.
 • Фишфайндер за откриване на рибни пасажи
  Фишфайндер за откриване на рибни пасажи е висококачествен, бюджетен и преносим ехолот. Той е предназначен за употреба, както от професионалисти, така и от начинаещи рибари. Наблюдението се извършва върху LCD дисплей. Корпусът на сензорния екран е максимално защитен. Външната му част е обвита с водоу..
  120 лв.