Риболов

Подкатегории
Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Лодка за захранка със сонар JABO-2BL
  Това е лодка с перфектен и красив дизайн, подходяща за ценителите на риболова. Хората, които обичат да прекарват времето си с приятели сред природата и обичат да ловят риба, определено ще оценят способностите на това устройство. Дългогодишните рибари знаят колко е важна захранката за рибите, ка..
  1,000 лв.
 • Лодка за поставяне на захранка JABO-2AL
  Ако сте любител на риболова това устройство е точно за вас. Лодките JABO са най-известните в своята област. Tе имат красива външност и перфектни технически характеристики. Широкият им корпус, направен от желязо ги прави устойчиви и стабилни при наличието на силни вълни. Издръжливата акумулаторна бат..
  627 лв.
 • Многофункционален сонар GARMIN STRIKER 4 с GPS 3.5-инчов екран и CHIRP сонда
  Съвременният риболов включва високотехнологични продукти, които значително улесняват процеса на намиране и хващане на рибата. Това е многофункционален, изключително лесен за употреба сонар STRIKER 4 за сканиране структурата на дъното и локализиране на рибата. Производител е известната американска ко..
  331 лв.
 • Сонар-ехолот за риболов Fish Finder
  Сонар-ехолот за риболов Fish Finder XF-01 ще бъдете с една крачка по-близко до локализиране на пасажи от риба или в търсене на нов трофей. Продуктът е предназначен за употреба както за професионалисти, така и за любители. В днешно време риболовът е част от ежедневието на милиони хора по света, ка..
  130 лв.