Предпазна яка за ловно куче

Налично:
Очаква се!
Код:pdog002
Цена: 105 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

Връзката, която се изгражда между стопанина и неговото куче е изключително силна. Предприемането на превантивни мерки за избягване на нещастни случаи говори за загрижеността на човека спрямо неговия партньор. Често пъти сме свидетели на инциденти с фатален завършек поради невнимание при стрелба по едър дивеч, в която жертва се явява нашият ловен помощник. За да не допускате подобни случки и да си гарантирате спокойствие, предлагаме единствената по рода си предпазна яка за ловно куче.

Произведена от висококачествен български материал, тази яка предпазва най-слабо защитената част от тялото на четириногия приятел, а именно неговия врат. Материята е изключително дискретна. Камуфлажният плат е трудно различим спрямо околната среда и обекта на преследване в гората. Закрепянето е по начин, който не създава дискомфорт по време на тичане. Във вътрешността си продуктът е подсилен с прилепящо велкро, а във външната част – с две каишки.

Желаете да се потопите в своето хоби, но изпитвате притеснения относно възможността от нападение над ловното куче, когато то е извън полезрението. Производителите са помислили за спокойствие ви. Съществува опция за поставяне на GPS тракер за проследяване в специално отделена преграда. Инвестицията определено си заслужава.

Характеристики:

  • Подходяща за кучета от 35 до 50 кг
  • Материя: защитен, трудно пробиваем плат

Гаранция на шевовете: 2 години

Най-продавани