Отворена предпазна къса жилетка за кучета

Налично:
Очаква се!
Код:pdog003
Цена: 250 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

Професионалните ловци съзнават, че освен своето здраве, трябва да подсигурят и това на своето ловно куче. За целта те отделят средства за екипировка, съобразена с условията на района, но понякога пропускат незначителни на пръв поглед средства за протекция. Понякога стават инциденти, някои от които са резултат от липсата на светлоотразителни защитни жилетки. Ние предлагаме продукт, който гарантира цялостна защита на вашия пръв помощник в ловуването.

Жилетката е ушита по начин, който осигурява нужния комфорт. Материята е дишаща, има специален отвор в областта на шията, който е пригоден за по-слънчеви дни. Задната къса част е в светлоотразителен цвят. Благодарение на него кучето изпъква при стрелба. Късият размер в задната половина е планиран по такъв начин, че коремната област да бъде обхваната и предпазена при евентуално нападение от разярено ударено диво животно.

За поставяне на предпазната жилетка спомагат разпределените по защитния продукт три броя каишки и прилепящото велкро в горната част. В плата на продукта има предвидено място за поставяне на GPS тракер. Можете да се наслаждавате на своето хоби, като същевременно не губите връзка с вашия ловен другар. Защитната жилетка се изработва само след предварителна заявка според породата куче с цел комфорта на животното и собственика му.

Характеристики:

  • Подходяща за кучета от 35 до 50 кг
  • Материя: Подсилен защитен плат

Гаранция на шевовете: 2 години

Най-продавани