Телескопи

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Компактен сгъваем телескоп с оптично увеличение от 8 до 24 пъти
  Телескопът 8-24х40 е от сгъваем тип. За лесна преносимост и употреба, той е с компактни параметри. Приближава наблюдаваните обекти от 8 до 24 пъти. Поради тази причина намира приложение за туристически цели, лов, риболов, наблюдение на птици, животни в естествената им среда, както и по време на спор..
  196 лв.
 • Сгъваем ловно-риболовен телескоп Yukon
  Това е компактен телескоп за наблюдение Scout “20x50” на латвийската марка Yukon, предлагаща една от най-добрите оптики, бинокли, монокли, дигитално нощно виждане и лазерни далекомери. Предназначен за далечни разстояния. Използвайки силно оптично приближение този продукт ще бъде чудесен помощник в г..
  125 лв.
 • Телескоп Spotting Scope EVERGLАDE Carson 15-45x60
  Телескоп Spotting Scope EVERGLАDE 15-45x60 за наблюдение от Carson Optical е идеалният спътник на полигона, полето, пътеката, в гората и в много други ситуации. Той предоставя регулирано увеличение, спрямо конкретната среда. Независимо от избраното приближение картината се характеризира с кристален ..
  512 лв.
 • Широкоъгълен далекоглед GOMU с 20-60-кратно приближение
    Далекогледът, който е пред вас се отличава с изключителна здравина на корпуса. Той е подходящ за проследяване на набелязани животни, обект на интерес  или пък просто за изследване на природата и нейните обитатели. Телескопът осигурява високо качество на изображението, попадащо в ..
  190 лв.
 • Широкоъгълен ловен телескоп Yukon
  Това е широкоъгълен сгъваем телескоп на известната марка Yukon, предлагаща едни от най-добрите бинокли, монокли, устройства за нощно виждане, лазерни далекомери и оптични устройства на пазара. Ниската му цена и доказано качество го изстрелва в челните позиции на тази гама продукти. Най-отличителните..
  144 лв.
 • Професионален статив за наблюдение Yukon 6-100x100t
  Професионален статив на Yukon позволяващ закрепване на оптики, бинокли, монокли, устройства за нощно виждане, телескопи и други оптични уреди. Обичате да наблюдавате природата и различни видове животни, но нямате опора, на която да закрепите устройството. Този трипод е направен точно за фино фокусир..
  200 лв.
 • Професионален телескоп Yukon с два оптични канала и 100-кратно оптично приближение
  На вашето внимание е един впечатляващ далекоглед на беларуската компания Yukon. Устройството е подходящо за продължително съзерцаване на природата и за преследване на животни от запалени любители на лова на едър дивеч. Оптиката му е базирана на технология, използвана при производството на астрономич..
  710 лв.