Монокли

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Водоустойчив гумиран монокъл bushnell
  Bushnell е международна компания за производство на оптични уреди от вече 64 години. Тя е специализирана в тази сфера и предлага изключително добри модели предназначени за лов. Те са създали този компактен модел, който няма да заема много място в багажа и ще служи вярно по време на любимото хоби. Мо..
  36 лв.
 • Водоустойчив преносим любителски монокъл Bushnell
  Искате да проследите даден животински вид, да изучите неговото поведение и местата, на които се подвизава. Търсите по-компактно устройство, с което оптично да приближавате обекти. Пред вас е един наистина впечатляващ монокъл, който е в състояние да фокусира обекти на разстояние до 8000м. Имате възмо..
  25 лв.
 • Дигитален монокъл с голямо увеличение и възможност за дневно и нощно виждане YUKON Ranger
  Ако сте привърженик на среднощния лов сега е идеалния момент да добавите устройство за нощно виждане към вашия арсенал. Това е прецизен висококачествен цифров монокъл Ranger LT-6.5x42 на беларуския производител на оптични уреди YUKON. Изключително удобен за използване, моделът е изграден с ергономич..
  936 лв.
 • Иновативен дигитален Wi-Fi монокъл с нощно виждане Yukon Ranger
  Дигиталният монокъл с нощно виждане Ranger RT на беларуския производител Yukon е мултифункционален и изпипан до най-малката подробност модел. Многобройните функции, който притежава ще преобърнат схващането и представата за оптичните уреди като цяло. Моделът е лесно управляван чрез смартфон приложени..
  1,204 лв.
 • Комбинация на дигитален монокъл и лазерен далекомер за дневно и нощно виждане
  Екипировката на ловеца изисква внимателно избиране на уредите, който ще спомогнат за добрия улов. Често приготвяйки се за следваща гонка се установява, че носим много асортименти, който биха довели на моменти до дискомфорт. Вземайки предвид това, производителите на ловна техника се стараят..
  621 лв.
 • Комбиниран уред за нощно виждане от монокъл и прицел Yukon NVMT Spartan Riflescope Kit
  Излизайки на лов, ловецът е с нагласата, че всеки изстрел ще бъде точно в целта. Да, но това е почти невъзможно без помощно средство особено нощно време. Фактори оказващи влияние на добрият изстрел зависи от движението на мишената, далечното разстояние, от времето, дали то е ветр..
  991 лв.
 • Комплект на Yukon челник + монокъл
  Това е комплект NVМТ Spartan 1x24 съдържащ монокъл за нощно наблюдение и челник на безспорна марка Yukon, производител на оптики, уреди за нощно виждане, лазерни далекомери, телескопи, бинокли и монокли. Използването на уред ефективен в тъмните части на денонощието, никога не е било толкова просто и..
  697 лв.
 • Ловен монокъл YUKON 20-50x50 WA
  По време на лов, при обход на по-обширни територии е почти задължително наличието на оптични устройства. Голямата видимост оптимизира излишното лутане. Производителят Yucon се е постарал да създаде един наистина качествен продукт, който ще бъде много полезен по време на любимо хо..
  173 лв.
 • Ловен монокъл за нощно виждане Spartan
  Когато ловът продължи по-дълго от предвиденото и падне сумрак или просто сте на нощен тип лов, е добре да разполагате с уред за нощно виждане. При подценяване на ситуацията и пренебрегване на този ловен аксесоар, рискувате лова да се провали или да се случи инцидент с вас или с някой от дружинк..
  539 лв. 582 лв.
 • Много лек и компактен монокъл Nikula
  Това е един от най-добрите варианти, ако търсите компактен, удобен и модерен монокъл, който да не заема почти никакво място в багажа. Производителите от Nikula са направили този миниатюрен монокъл със съвременен дизайн, който ще се впише перфектно във всяко едно ловно оборудване. Размерите..
  48 лв.
 • Монокъл NVMT за нощно виждане
  Това е монокъл за нощно виждане Spartan 2x24 на латвийската марка Yukon, предлагаща най-добрите оптики, телескопи, уреди за нощно виждане, лазерни далекомери и други. Предназначен за наблюдение в пълен мрак, това устройство е доказан продукт за качество пред останалите такива. Изключително поле..
  470 лв.
 • Монокъл за нощно виждане Exelon 4x50
  Това е изключително добър уред за наблюдение тип монокъл предназначен за всички любители на лова по тъмно. Марката Yukon стои в челната класация на производителите на телескопи, бинокли, монокли, лазарни далекомери и оптики. Уредът е лек и удобен за носе и много лесен за употреба. SF-Super у..
  640 лв.