Монокли

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Водоустойчив гумиран монокъл bushnell
  Bushnell е международна компания за производство на оптични уреди от вече 64 години. Тя е специализирана в тази сфера и предлага изключително добри модели предназначени за лов. Те са създали този компактен модел, който няма да заема много място в багажа и ще служи вярно по време на любимото хоби. Мо..
  36 лв.
 • Водоустойчив преносим любителски монокъл Bushnell
  Искате да проследите даден животински вид, да изучите неговото поведение и местата, на които се подвизава. Търсите по-компактно устройство, с което оптично да приближавате обекти. Пред вас е един наистина впечатляващ монокъл, който е в състояние да фокусира обекти на разстояние до 8000м. Имате възмо..
  25 лв.
 • Компактен сгъваем телескоп YUKON с 30-кратно оптично приближаване
  Това е телескоп модел Scout 30x50 от световноизвестния производител на далекомери, бинокли, телескопи и всякакъв вид висококачествена и прецизна оптика YUKON. Моделът разполага с висока степен на увеличение, което го прави изключително подходящ за лов, както и за наблюдаване на птици. За работа..
  139 лв.
 • Ловен монокъл YUKON 20-50x50 WA
  По време на лов, при обход на по-обширни територии е почти задължително наличието на оптични устройства. Голямата видимост оптимизира излишното лутане. Производителят Yucon се е постарал да създаде един наистина качествен продукт, който ще бъде много полезен по време на любимо хо..
  173 лв.
 • Ловен монокъл за нощно виждане Spartan
  Когато ловът продължи по-дълго от предвиденото и падне сумрак или просто сте на нощен тип лов, е добре да разполагате с уред за нощно виждане. При подценяване на ситуацията и пренебрегване на този ловен аксесоар, рискувате лова да се провали или да се случи инцидент с вас или с някой от дружинк..
  582 лв.
 • Много лек и компактен монокъл Nikula
  Това е един от най-добрите варианти, ако търсите компактен, удобен и модерен монокъл, който да не заема почти никакво място в багажа. Производителите от Nikula са направили този миниатюрен монокъл със съвременен дизайн, който ще се впише перфектно във всяко едно ловно оборудване. Размерите..
  48 лв.
 • Монокъл за нощно виждане Exelon 4x50
  Това е изключително добър уред за наблюдение тип монокъл предназначен за всички любители на лова по тъмно. Марката Yukon стои в челната класация на производителите на телескопи, бинокли, монокли, лазарни далекомери и оптики. Уредът е лек и удобен за носе и много лесен за употреба. SF-Super у..
  640 лв.
 • Професионален статив за наблюдение Yukon 6-100x100t
  Професионален статив на Yukon позволяващ закрепване на оптики, бинокли, монокли, устройства за нощно виждане, телескопи и други оптични уреди. Обичате да наблюдавате природата и различни видове животни, но нямате опора, на която да закрепите устройството. Този трипод е направен точно за фино фокусир..
  200 лв.
 • Професионален телескоп Yukon с два оптични канала и 100-кратно оптично приближение
  На вашето внимание е един впечатляващ далекоглед на беларуската компания Yukon. Устройството е подходящо за продължително съзерцаване на природата и за преследване на животни от запалени любители на лова на едър дивеч. Оптиката му е базирана на технология, използвана при производството на астрономич..
  710 лв.
 • Широкоъгален ловен телескоп Yukon
  Това е широкоъгълен сгъваем телескоп на известната марка Yukon, предлагаща едни от най-добрите бинокли, монокли, устройства за нощно виждане, лазерни далекомери и оптични устройства на пазара. Ниската му цена и доказано качество го изстрелва в челните позиции на тази гама продукти. Най-отличителните..
  144 лв.
 • Широкоъгълен далекоглед GOMU с 20-60-кратно приближение
  Далекогледът, който е пред вас се отличава с изключителна здравина на корпуса. Той е подходящ за проследяване на набелязани животни, обект на интерес  или пък просто за изследване на природата и нейните обитатели. Телескопът осигурява високо качество на изображението, попадащо в полезрителния м..
  285 лв.