Монокли

Подкатегории
Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Адаптeр за смартфон с монокъл и трипод
  Адаптeр за смартфон с монокъл и трипод e аксесоар, който ще направи лесно и удобно заснемането на невероятни гледки по време на разходка в планината или туризъм. Продуктът е подходящ и за изучаване на природата, различни животни, по време на лов и риболов, както и за заснемане на спортни и други съб..
  188 лв.
 • Близкофокусен монокъл с панорама Levenhuk Wise 8x32
  Монокъл Wise 8x32 е произведен с качествени материали по американски стандарт от известнаta в цял свят фирма Levenhuk. Той е чудесен спътник за лов, риболов, туризъм и други активности на открито. Оптичният уред разполага с 8 пъти увеличение за наблюдение на далечни гледки, както и за изучаване на р..
  70 лв.
 • Бързофокусен американски монокъл Carson Brandit
  Монокълът Bandit е уникален и иновативен продукт на американския гуру на оптиката Carson. Това е първият уред в света, с който на практика слагаш на рамо супер качествен фокус на средна дистанция. Дизайнът е изработен така, че да можеш да го хванеш здраво само с една ръка и с другата бързо да прибли..
  56 лв.
 • Водоустойчив монокъл Bresser Topas 7x42
  Водоустойчив монокъл Bresser Topas 7x42 се отличава със стилна визия и високо качество на изработка. Той е подходящ за ученици, студенти и преподаватели и техните изследователски цели, свързани с наблюдение от безопасно разстояние на различни видове диви животни в тяхното естествено местообитание. ..
  80 лв.
 • Водоустойчив преносим любителски монокъл
  Искате да проследите даден животински вид, да изучите неговото поведение и местата, на които се подвизава. Търсите по-компактно устройство, с което оптично да приближавате обекти. Пред вас е един наистина впечатляващ монокъл, който е в състояние да фокусира обекти на разстояние до 8000м. Имате възмо..
  20 лв.
 • Детски монокъл за наблюдение Levenhuk LabZZ MC2
  Детски монокъл за наблюдение Levenhuk LABZZ MC2 разполага с 10-кратно увеличение и 25 мм обектив. Оптичната система е базирана на лещи BK-7 със зелено покритие. Това предоставя добра видимост през деня. Моделът е подходящ за всякакви изследователски цели на малките пътешественици. Отличава се с комп..
  30 лв.
 • Детски монокъл с метален корпус Levenhuk LabZZ MC4
  Детски монокъл с метален корпус Levenhuk LabZZ MC4 е идеалният оптичен уред за всички любители на красивата природа. Произведен от известната американска марка Levenhuk, той е подходящ за всички нужди на малки и големи изследователи. Моделът има универсално 8-кратно увеличение, което позволява да..
  36 лв.
 • Детски монокъл със зуум от 10 до 30 Levenhuk LabZZ MC6
  Детски монокъл със зуум от 10 до 30 Levenhuk LabZZ MC6 се отличава от повечето оптични уреди за деца. Рядко ще срещнем модел с регулиращо се увеличение и качествена изработка, специално за малки клиенти. Моделът разполага с добър американски стандарт и голямо приближение от 10 до 30 пъти. Така ще мо..
  50 лв.
 • Джобен монокъл за път Discovery Gator 10x25
  Монокъл Gator 10x25 е от серията оптични уреди, одобрени от популярния телевизионен канал Discovery Chanel. Разработен е от американската компания за оптични уреди Levenhuk. За направата на лещите му е използвана технология BK-7, благодарение на която уредът е с много добра видимост. Ако имате за..
  33 лв.
 • Дигитален ловен монокъл за нощно виждане
  Тръпката да ловуваш през тъмните части на денонощието е неописуема, но и е много трудна задача. Човешкото око не е пригодено за подобни събития и е почти невъзможен ефективен лов. Точно поради тази причина, идва на помощ удобният дигитален монокъл за нощно виждане. С него не просто ще изравните шанс..
  600 лв.
 • Дигитален монокъл с IR подсветка за нощно виждане
  Уредите за нощното виждане навлизат все повече в екипировката на ловци, хижари, планинари, риболовци, дори и туристи. Натъквайки се на красиви нощни картини, всеки от тях е искал да увеличи образа и да запамети даден момент на движенията на животните. Продуктът, който предлагаме ще предостави желана..
  417 лв.
 • Компaктен ловен близкофокусен водоустойчив монокъл 10x25 Carson
  Водоустойчивият близкофокусен монокъл 10х25 на Carson е оптичен уред с множество предимства, събрани в компактни размери и бюджетна цена. Американският бранд отново залага на високо качество, станало вече традиционно за всички продукти с логото Carson Optical. Отличителна характеристика на модела..
  68 лв.