Монокли

Подкатегории
Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Адаптeр за смартфон с монокъл и трипод
  Адаптeр за смартфон с монокъл и трипод e аксесоар, който ще направи лесно и удобно заснемането на невероятни гледки по време на разходка в планината или туризъм. Продуктът е подходящ и за изучаване на природата, различни животни, по време на лов и риболов, както и за заснемане на спортни и други съб..
  188 лв.
 • Бързофокусен американски монокъл Carson Brandit
  Монокълът Bandit е уникален и иновативен продукт на американския гуру на оптиката Carson. Това е първият уред в света, с който на практика слагаш на рамо супер качествен фокус на средна дистанция. Дизайнът е изработен така, че да можеш да го хванеш здраво само с една ръка и с другата бързо да прибли..
  56 лв.
 • Водоустойчив гумиран монокъл
  Водоустойчив гумиран монокъл е компактен модел, който няма да заема много място в багажа и ще служи вярно по време на любимото хоби. Монокълът 18х62 има ергономичен и релефен дизайн, за да няма опасност от изпускане, както и за да не се хлъзга по време на дъжд или сняг. Корпусът му е изработен от тр..
  29 лв.
 • Водоустойчив преносим любителски монокъл
  Искате да проследите даден животински вид, да изучите неговото поведение и местата, на които се подвизава. Търсите по-компактно устройство, с което оптично да приближавате обекти. Пред вас е един наистина впечатляващ монокъл, който е в състояние да фокусира обекти на разстояние до 8000м. Имате възмо..
  20 лв.
 • Дигитален ловен монокъл за нощно виждане
  Тръпката да ловуваш през тъмните части на денонощието е неописуема, но и е много трудна задача. Човешкото око не е пригодено за подобни събития и е почти невъзможен ефективен лов. Точно поради тази причина, идва на помощ удобният дигитален монокъл за нощно виждане. С него не просто ще изравните шанс..
  600 лв.
 • Дигитален монокъл с IR подсветка за нощно виждане
  Уредите за нощното виждане навлизат все повече в екипировката на ловци, хижари, планинари, риболовци, дори и туристи. Натъквайки се на красиви нощни картини, всеки от тях е искал да увеличи образа и да запамети даден момент на движенията на животните. Продуктът, който предлагаме ще предостави желана..
  417 лв.
 • Комбинация на дигитален монокъл и лазерен далекомер за дневно и нощно виждане
  Екипировката на ловеца изисква внимателно избиране на уредите, които ще спомогнат за добрия улов. Често приготвяйки се за следваща гонка се установява, че носим твърде много неща, които биха довели на моменти до дискомфорт. Вземайки предвид това, производителите на ловна техника се стараят..
  621 лв.
 • Компaктен ловен близкофокусен водоустойчив монокъл 10x25 Carson
  Водоустойчивият близкофокусен монокъл 10х25 на Carson е оптичен уред с множество предимства, събрани в компактни размери и бюджетна цена. Американският бранд отново залага на високо качество, станало вече традиционно за всички продукти с логото Carson Optical. Отличителна характеристика на модела..
  53 лв.
 • Компактен американски монокъл Carson 6х18
  Американският джобен монокъл 6х18 на Carson превръща ходенето на концерти и спортни събития в много по-пълноценно и забавно преживяване. Подходящ е също така за туризъм, за разглеждане на забележителности, за проверка на мишената при учебна стрелба, по време на лов или риболов и още куп други дейнос..
  39 лв.
 • Компактен американски монокъл за дневно и нощно виждане
  Този миниатюрен монокъл за нощно виждане на американската компания Карсън е последен писък на техниката. Джобен формат, изключително лек и удобен, без това да вреди на основната му функция, а именно да вижда на тъмно. Може да се прикрепи към ключодържателя и така винаги ще е под ръка. Намира широко ..
  227 лв.
 • Компактен близкофокусен монокъл 6x18 Carson
  Американският близкофокусен монокъл CF-718 Carson се отличава със способността да фокусира на изключително близко разстояние от едва 25 см. В същото време моделът е със 6-кратно оптично увеличение и гарантира, че ще виждате детайли и на далечна дистанция. Продуктът е дело на реномирания американс..
  39 лв.
 • Компактен водоустойчив монокъл и широко зрително поле
  Моделът монокъл Baigish 12x45 се характеризира с компактните си размери, широко зрително поле и голям диаметър на обектива. Благодарение на това може да се извършва наблюдение и разузнаване на картината и в часовете с по-слаба осветеност, като например на зазоряване и по здрач. Поради тази причина т..
  79 лв.