Монокли

Подкатегории
Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Близкофокусен монокъл с панорама Levenhuk Wise 8x32
  Монокъл Wise 8x32 е произведен с качествени материали по американски стандарт от известнаta в цял свят фирма Levenhuk. Той е чудесен спътник за лов, риболов, туризъм и други активности на открито. Оптичният уред разполага с 8 пъти увеличение за наблюдение на далечни гледки, както и за изучаване на р..
  85 лв.
 • Бързофокусен американски монокъл Carson Brandit
  Монокълът Bandit е уникален и иновативен продукт на американския гуру на оптиката Carson. Това е първият уред в света, с който на практика слагаш на рамо супер качествен фокус на средна дистанция. Дизайнът е изработен така, че да можеш да го хванеш здраво само с една ръка и с другата бързо да прибли..
  56 лв.
 • Водоустойчив гумиран монокъл
  Водоустойчив гумиран монокъл е компактен модел, който няма да заема много място в багажа и ще служи вярно по време на любимото хоби. Монокълът 18х62 има ергономичен и релефен дизайн, за да няма опасност от изпускане, както и за да не се хлъзга по време на дъжд или сняг. Корпусът му е изработен от тр..
  36 лв.
 • Водоустойчив монокъл Bresser Topas 7x42
  Водоустойчив монокъл Bresser Topas 7x42 се отличава със стилна визия и високо качество на изработка. Той е подходящ за ученици, студенти и преподаватели и техните изследователски цели, свързани с наблюдение от безопасно разстояние на различни видове диви животни в тяхното естествено местообитание. ..
  96 лв.
 • Водоустойчив преносим любителски монокъл
  Искате да проследите даден животински вид, да изучите неговото поведение и местата, на които се подвизава. Търсите по-компактно устройство, с което оптично да приближавате обекти. Пред вас е един наистина впечатляващ монокъл, който е в състояние да фокусира обекти на разстояние до 8000м. Имате възмо..
  32 лв.
 • Детски изследователски комплект телескоп, бинокъл и микроскоп Levenhuk LabZZ MTB3
  ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Произход: САЩ Телескоп Оптика: рефракторна Увеличение: 60 – 120х Диаметър на обектива: 50 мм Фокусно рацио: f/12 Окуляри: 5 мм; 10мм Оптичен визьор: 2х Минимално фокусно разстояние: 60 см Размери на опаковката: 88 х 24 х 10 см Тегло на опако..
  160 лв.
 • Детски комплект телескоп, микроскоп и книга Discovery Scope 2
  ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Произход: САЩ Телескоп Тип: рефракторен Оптика: стъкло Покритие: стандартно Увеличение: до 100х Диаметър на обектива: 50 мм Фокусно разстояние: 500 мм Фокусно отношение: f/10 Окуляри: 12.5 мм (40х), 18 мм (изправено изображение) Визьор: 2х Стойка..
  145 лв.
 • Детски монокъл за наблюдение Levenhuk LabZZ MC2
  Детски монокъл за наблюдение Levenhuk LABZZ MC2 разполага с 10-кратно увеличение и 25 мм обектив. Оптичната система е базирана на лещи BK-7 със зелено покритие. Това предоставя добра видимост през деня. Моделът е подходящ за всякакви изследователски цели на малките пътешественици. Отличава се с комп..
  36 лв.
 • Детски монокъл с метален корпус Levenhuk LabZZ MC4
  Детски монокъл с метален корпус Levenhuk LabZZ MC4 е идеалният оптичен уред за всички любители на красивата природа. Произведен от известната американска марка Levenhuk, той е подходящ за всички нужди на малки и големи изследователи. Моделът има универсално 8-кратно увеличение, което позволява да..
  43 лв.
 • Детски монокъл със зуум от 10 до 30 Levenhuk LabZZ MC6
  Детски монокъл със зуум от 10 до 30 Levenhuk LabZZ MC6 се отличава от повечето оптични уреди за деца. Рядко ще срещнем модел с регулиращо се увеличение и качествена изработка, специално за малки клиенти. Моделът разполага с добър американски стандарт и голямо приближение от 10 до 30 пъти. Така ще мо..
  60 лв.
 • Детски телескоп за начинаещи Levenhuk Labzz T1
  ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Произход: САЩ Тип: рефракторен Увеличение: 25 – 40х Диаметър на обектива: 40 мм Фокусно разстояние: 500 мм Фокусно отношение: f12/5 Окуляри: 20 мм (50х), 12.5 мм (40х), за пряко наблюдение 1.5х Диаметър на окуляра: 0.96 Визьор: оптичен 2х Стойка трип..
  110 лв.
 • Джобен монокъл за път Discovery Gator 10x25
  Монокъл Gator 10x25 е от серията оптични уреди, одобрени от популярния телевизионен канал Discovery Chanel. Разработен е от американската компания за оптични уреди Levenhuk. За направата на лещите му е използвана технология BK-7, благодарение на която уредът е с много добра видимост. Ако имате за..
  36 лв.