Термобельо

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • BioActive Dou Skin 100 дамска термоблуза с дълъг ръкав на Graff
  Термоблуза с дълъг ръкав BioActive Dou Skin 100 от най-новата дамска серия за термобельо на бранда Graff е създадена по нова технология. Материята е специална и предпазва от хипотермия и прегряване. Предназначена е за дами, които прекарват голяма част от времето си на открито и тялото им е изложено ..
  49 лв.
 • BioActive Dou Skin 100 мъжки термоклин на Graff
  Термоклинът BioActive Dou Skin 100 на бранда Graff е част от новата мъжка линия термобельо. Предназначен е за хора, които прекарват продължително време на открито през зимата. Предпазва от прегряване и хипотермия и регулира телесната температура. Платът е със специална технология, която извежда в..
  49 лв.
 • BioActive duo skin 100 дамски термоклин на Graff
  Термоклинът BioActive duo skin 100 е част от последната дамска серия на марката Graff и е предназначен за жени, които прекарват много време в занимания на открито през зимата. Платът е еластичен и позволява да се движите свободно и с лекота. Материята е дишаща, хипоалергенна и съдържа сребърни йони...
  49 лв.
 • BioActive Duo Skin 100 мъжка термоблуза на Graff
  Мъжката термоблуза BioActive Duo Skin 100 е част от новата серия термобельо на марката Graff. Линията е подобрена в сравнение с предходната и е насочена преди всичко към хората, които работят на открито и са изложени на външни климатични фактори като студ, горещина, влага и т.н. С тази термоблуза ще..
  49 лв.
 • BioActive термоблуза с къс ръкав на Graff
  Продуктът е част от новата серия термобельо на марката Graff и представлява блуза с къс ръкав, предназначена за хора, които работят на открито и прекарват голяма част от времето си навън. Моделът е приложим и през лятото, защото е с къс ръкав и материята предпазва от изпотяване, прегряване и хипотер..
  42 лв.
 • Highlander термоблуза с къс ръкав
  Термоблузата на Highlander е едно чудесно решение за хората, които искат да им е топло, а се налага да бъдат по-продължително време навън през зимата. Тя запазва топлината в тялото и предпазва от изпотяване и измръзване. Подходяща е също така за спортни занимания на открито при ниски градуси, за лов..
  26 лв.
 • Highlander термоклин
  Термоклинът Highlander е отлично решение за хора, които стоят дълго време навън в студено и мокро време. Това е екипировка, която пази вътрешната топлина на тялото и предпазва от измръзване. Подходящ е за всякакви външни занимания като колоездене, походи в планината, ски, лов, риболов и много други...
  25 лв.
 • Jupiter термо блуза
  Jupiter термо блуза на марката Magnum е подходяща за по-студените дни през годината като долна дреха. С нея температурата на тялото ще се запази и няма опасност от измръзване или прегряване. Материята е дишаща и бързо съхнеща, в случай че бъде намокрена. Изработена е от комбинация между полиамид и п..
  55 лв.
 • Level 1 комплект термобельо на Helikon-Tex
  Комплектът термобельо Level 1 на марката Helikon-Tex е подходящ както за активни спортисти, така и за хора любители на планински туризъм, ски или други занимания на открито в студено и влажно време. Можете да го ползвате и през лятото, защото специалната технология на изработка регулира телесната те..
  76 лв.
 • Level 2 комплект термобельо
  Level 2 комплект термобельо на марката Helikon-Tex е неделима част от една цялостна екипировка за лов, риболов, зимни спортове или други активни занимания на открито през студената част от годината. Характерно за този продукт е висококачествената изработка, която гарантира, че тялото ще се чувства з..
  100 лв.
 • Комплект Мъжко Термобельо Thermofleece
  Комплектът термобельо Thermofleece е произведен от немската марката Mil-Tec, която е производител на военна и туристическа екипировка. Този комплект е много удобен и ефективено предпазва тялото от излагане на екстремни температури и вятър. Пасва идеално по тялото Термобельото е съставено от дв..
  68 лв.
 • Мъжки комплект термобельо Thermoflleеce generation III
  Това е един продукт от ново поколение на марката Mil-Tec, която е производител на висококачествени военни облекла и тактически екипировки. Термо бельото е изключително удобно и е създадено за много ниски температури. Комплектът притежава уникална структура Материята задържа топъл въздух близо ..
  80 лв.