Детски тениски

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Детска тениска с надпис ARMY
  Детска тениска с къс ръкав и надпис Army на британската марка Kombat.uk. Изработена е от сто процента памук и не запарва тялото. Материята е мека на допир и по никакъв начин не дразни кожата на детето. Предлага се в зелен цвят с черен надпис. Яката е специално подсилена, за да не се разтегне при инт..
  18 лв.
 • 3D камуфлажна тениска за деца
  3D камуфлажна тениска за деца на марката Kombat е предназначена за всякакви дейности както на открито, така и на закрито. Изработена е от чист памук, за да не дразни кожата и да не предизвиква изпотяване. Цветът е решен в 3D камуфлаж и по този начин се слива изцяло с гориста местност при лов. С този..
  18 лв.
 • Highlander детска камуфлажна тениска с къс ръкав
  Детска памучна тениска с къс ръкав на марката Highlander. Предлага се в цвят камуфлаж с различен десен. Яката е подсилена допълнително срещу разтягане при рязко издърпване. Тениската е подходяща за ежедневна употреба сред природата. Кройката е класическа, права, пада свободно по тялото и не пречи..
  18 лв.
 • Outbreak детска тениска
  Класическа тениска с къс ръкав за деца с качествен печат и надпис на британския бранд Kombat.uk. Изработена е изцяло от памук, който не запарва и не дразни кожата. Надписът в зоната на гърдите гласи: “Zombie outbreak response team”. Кройката е свободна и права, така че да улеснява движенията на д..
  18 лв.
 • Sniper детска тениска с къс ръкав на Kombat.uk
  Детска памучна тениска с къс ръкав на британската марка Kombat.uk. Права, изчистена кройка, която пада по тялото така, че движенията да са свободни. Предлага се в черен цвят. В областта на гърдите има качествен печат и надпис, който гласи: “out of sight, out of mind”. Подходяща е за ежедневна упо..
  18 лв.
 • Детска тениска камуфлаж на Mil-Tec
  Памучна тениска с къс ръкав за деца на Mil-Tec. Предлага се в цвят камуфлаж. Яката е подсилена допълнително срещу по-рязко издърпване през главата. Материята е сто процента памук и не запарва, нито дразни кожата. Предназначена е за ежедневна употреба, както и за различни спортни дейности, излети ..
  20 лв.