Тениски и потници

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Helikon-Tex дамска тениска
  Това е дамска тениска на фирмата Helikon-Tex. Освен за лов е подходяща и за туристически излети и разходки, къмпинг, всекидневно носене и други. Идеална за носене през пролетта и лятото. Характерното за тениската е, че материята, от която е изработена е изключително здрава и паропропусклива/дишаща. ..
  19 лв.
 • Мъжки потник
  Удобен и комфортен потник за мъже. Моделът е втален и подсилен на врата и ръцете. Потникът е създаден изцяло от памук.  ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Памук (100%) Цвят: Уудланд Тегло: 0.240 кг ..
  18 лв.
 • Мъжки потник на райе
  Лек и удобен мъжки потник на синьо бели райета. Моделът есъздаден изцяло от памук и втален. Потникът има леко подсилване на врата и ръцете. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Памук (100%) Цвят: Синьо-Бял Тегло: 0.240 кг ..
  18 лв.
 • Официална риза с къс ръкав
  Представяме ви една удобна и комфортна риза с къс ръкав. Подходяща е за носене в по-топлите месеци. Ризата е с висока твърда яка и два предни джоба, разположени на гърдите. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: Mil-Tec Изработка: Полиестер (65%), Памук (35%) Цвят: Черен Тегло: 0.200 кг ..
  32 лв.
 • Памучна тениска
  Това е една мека и удобна тениска изработена изцяло от памук. Насладете се на голямото разнообразие от цветове. За да се осигури продължителна употреба на тениската, има подсилване на врата. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Памук (100%) Цвят: Налична в осем разцветки Тегло: 0.300 ..
  18 лв.
 • Потник за жени
  Представяме ви потник създаден за жени. Потникът е с вталена кройка, без ръкав. Моделът е направен изцяло от памук, което го прави особено мек и удобен за носене. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Памук (100%) Цвят: Уудланд Тегло: 0.240 кг ..
  18 лв.
 • Потник с щампа Bundeswehr
  Мъжки потник с щампа изобразяваща герб на Бундесвер (името на въоръжените сили на ФР Германия). Моделът е създаден изцяло от памук.   ..
  18 лв.
 • Тениска Colours
  Памучна тениска с голямо разнообразие от разцветки. Изберете подходящата за вас. За да се осигури продължителна употреба, тениската е с подсилено деколте.  ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: Mil-Tec Изработка: Памук (100%) Цвят: Избор между осем варианта Тегло: 0.250 кг ..
  18 лв.
 • Тениска за жени
  Представяме ви мека и удобна тениска с къс ръкав, създадена за жени. Моделът е леко втален с подсилване на врата и ръкавите. Тениската е изцяло от памук. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Памук (100%) Цвят: Ърбан, Уудланд Тегло: 0.250 кг ..
  19 лв.
 • Тениска с щампа "ОХРАНА"
  Черна памучна тениска с надпис "ОХРАНА" на лявата гърда и на гърба. Тениската може да се носи както от служители на реда, така от цивилни. За по-продължителна употреба е подсилена на деколтето. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Памук (100%) Цвят: Черен Тегло: 0.200 кг ..
  19 лв.
 • Тениска с щампа ARMY
  Това е мека и удобна тениска, подходяща за носене в ежедневието. Тениската е с щампа на гърдите с надпис ARMY. Моделът е създаден изцяло от памук. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Памук (100%) Цвят: Сив Тегло: 0.250 кг ..
  18 лв.
 • Тениска с щампа FBI
  Това е много удобна и практична черна тениска с надпис BFI. Тениската може да се носи както от служителите на реда, така и в ежедневието на цивилни. Характеристики Марка: Mil-Tec Изработка: Памук (100%) Цвят: Черно Тегло: 0.100 кг ..
  18 лв.