Снайперистки костюми

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Гили костюм WOODLAND тип пончо
  Костюмът Гили, тип "Пончо" е с приятна комбинация на цветове и повърхност, която не подчертава формите на тялото ви. Чрез него ще се слеете чудесно със заобикалящата ви околна среда. Маскировъчният костюм е създаден за ловци, снайперисти и хора, които искат да избегнат директния визуален контакт. По..
  83 лв.
 • Гили костюм за маскировка ВТР
  Гили костюм за маскировка ВТР е направен за професионалисти, които трябва да се слеят напълно със заобикалящата гориста среда. Отличава се с предвидените еластични ремъци, които позволяват да добавите клони, листа и други реални природни дадености. По този начин ставате неоткриваеми за дивеча наприм..
  100 лв.
 • Камуфлажен комплект за лов
  Костюм тип мрежа, състоящ се от яке и панталон за предпазване от насекоми. Комплектът е подходящ за носене по време на лов или за планински дейности. На предната част на якето има голям джоб с цип, в който можете да съхранявате вещите си. Комплектът е изключително лек и удобен за съхранение и трансп..
  42 лв.
 • Ловен маскировъчен гили камуфлажен костюм
  Гили костюма OAK LEAF 3D e произведен от немската марка MIL-TEK на водещия немскя производител за военни стоки Sturm Handles GmbH. Искайки да се скриете и слеете с горската природа и търсите подходящо облекло, с този костюм ще постигнете желания ефект. Неговата основна функция е да замаскира човешко..
  174 лв.
 • Маскировъчно пончо зимен камуфлаж от германската армия
  Маскировъчното пончо в традиционния за германската армия цвят зимен камуфлаж е продукт на марката Mil-Tec. С него ще можете да се прикриете през зимните месеци от годината, тъй като наметката имитира заснежен район. Цветът е бяло с тъмни петна, което се слива с обстановката. Материята е изцяло па..
  49 лв.
 • Снайперистки "гили" костюм
  Това е един уникален костюм, чрез който можете да се маскирате в гората, сливайки се с цветовете на околната среда. Той е изработен от четири части – яке, панталон, маска за глава и маскировка за оръжието. Костюмът е произведен от негорим полиестер, а в комплекта е включен калъф с презрамка, който п..
  126 лв.