Снайперистки костюми

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Гили костюм от 4 части
  Гили костюм от 4 части е маскировъчно облекло, подходящо за лов и еърсофт любители. Моделът има за цел да разлее човешкия силует и да го направи част от заобикалящата гориста среда. Състои се от 4 отделни части, с които да прикриете изцяло себе си и оръжието, което носите. Моделът се състои от ка..
  175 лв.
 • Гили костюм WOODLAND тип пончо
  Костюмът Гили, тип "Пончо" е с приятна комбинация на цветове и повърхност, която не подчертава формите на тялото ви. Чрез него ще се слеете чудесно със заобикалящата ви околна среда. Маскировъчният костюм е създаден за ловци, снайперисти и хора, които искат да избегнат директния визуален контакт. По..
  115 лв.
 • Гили костюм за маскировка ВТР
  Гили костюм за маскировка ВТР е направен за професионалисти, които трябва да се слеят напълно със заобикалящата гориста среда. Отличава се с предвидените еластични ремъци, които позволяват да добавите клони, листа и други реални природни дадености. По този начин ставате неоткриваеми за дивеча наприм..
  100 лв.
 • Камуфлажен комплект за лов
  Костюм тип мрежа, състоящ се от яке и панталон за предпазване от насекоми. Комплектът е подходящ за носене по време на лов или за планински дейности. На предната част на якето има голям джоб с цип, в който можете да съхранявате вещите си. Комплектът е изключително лек и удобен за съхранение и трансп..
  50 лв.
 • Ловен маскировъчен гили камуфлажен костюм
  Гили костюма OAK LEAF 3D e произведен от немската марка MIL-TEK на водещия немскя производител за военни стоки Sturm Handles GmbH. Искайки да се скриете и слеете с горската природа и търсите подходящо облекло, с този костюм ще постигнете желания ефект. Неговата основна функция е да замаскира човешко..
  174 лв.
 • Маскировъчен костюм Jackal
  Маскировъчен костюм Jackal е всичко, от което се нуждаете, когато сте на лов в гората или на терен по време на еърсофт. Изработен е от 100% полиестер, подсилен с полиуретан за по-висока издръжливост. Състои се от сваляща се качулка, яке и панталон с тиранти. Благодарение на този костюм напълно ще се..
  315 лв.
 • Маскировъчен костюм за лов и еърсофт
  Маскировъчен костюм за лов и еърсофт е част от задължителната екипировка на професионално и любителски практикуващите този вид забавления и хоби. Тази гили маска ще спомогне да се слеете с природата и да останете незабелязан в гората. Дрехата наподобява пончо и скрива човешката фигура така, че тя да..
  110 лв.
 • Маскировъчен костюм за сняг
  Маскировъчен костюм за сняг е подходящ за зимата, когато всичко е побеляло. Цветовия десен наподобява заснежен пейзаж с клони. Костюмът се състои от яке и панталон с тиранти, като материята е комбинация от полиестер и памук. Предназначено е да се облече върху дебели зимни дрехи. Якето от маскиров..
  80 лв.
 • Маскировъчно пончо зимен камуфлаж от германската армия
  Маскировъчното пончо в традиционния за германската армия цвят зимен камуфлаж е продукт на марката Mil-Tec. С него ще можете да се прикриете през зимните месеци от годината, тъй като наметката имитира заснежен район. Цветът е бяло с тъмни петна, което се слива с обстановката. Материята е изцяло па..
  49 лв.
 • Подплатен гащеризон за зимата
  Подплатен гащеризон за зимата е направен по модел на немската униформа на танкистите от армията. Предпазва цялата тяло и не позволява измръзване. За целта е предвидена дебела подплата със специален пълнеж, който не се възпламенява. Нивото на изолация е високо, за да бъде тялото максимално защитено. ..
  120 лв.
 • Снайперистки "гили" костюм
  Това е един уникален костюм, чрез който можете да се маскирате в гората, сливайки се с цветовете на околната среда. Той е изработен от четири части – яке, панталон, маска за глава и маскировка за оръжието. Костюмът е произведен от негорим полиестер, а в комплекта е включен калъф с презрамка, който п..
  130 лв.
 • Снайперистки костюм Sniper
  Снайперистки костюм Sniper е подходящ за основа, върху която да се постави естествен камуфлаж като клонки и листа. Цялата предна част е отворена под формата на мрежа. Предвидени са също така въжета, с помощта на които да закрепите допълнителната камуфлажна маскировка. Костюмът разполага с голяма ..
  125 лв.