Шапки и шалове

Подкатегории
Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 3D камуфлажна шапка с козирка за лов
  3D камуфлажна шапка с козирка за лов на марката Kombat.uk е част от специалната серия на британския бранд, която е насочена към ловците. Десенът на модела е такъв, че да се слива изцяло с природата в гориста местност. Шапката е водоустойчива и ветроустойчива, което означава, че с нея главата е на..
  15 лв.
 • Balaclava 1 тънка маска с един отвор
  Balaclava 1 тънка маска с един отвор е подходяща за носене под каска. Предпазва лицето и устата. Изработена е от 100% полиестер в един универсален размер, който пасва на всички размери. Пред областта на устата е предвиден мрежест отвор, който позволява по-лесно дишане пропуска боклуци. Маската е ..
  12 лв.
 • BCB лятна охлаждаща шапка
  За горещите летни дни марката BCB, предлага охлаждаща шапка с класически армейски дизайн. Тя е изключително подходяща за дълги обходи в гората, планината, за лов или риболов, както и за служителите в сферата на сигурността. Дизайнът представлява боне, но като допълнение има наличен и падащ по вра..
  17 лв.
 • Bush Hat шапка с периферия
  Това е класическа шапка с периферия модел Bush Hat на марката Mil-Tec. Предназначена е за лов, риболов и въобще всички дейности на открито, при които човек е изложен на слънце, вятър, дъжд. Външната част е състава изцяло от памук, а хастарът е от 100 % полиестер. Чрез връзката може да се регулира ши..
  20 лв.
 • CPU рибарска шапка
  Рибарската шапка CPU на марката Helikon-Tex е с по-тясна периферия, която се регулира допълнително с връзки. Дизайнът е изработен във военен стил, което прави шапката подходяща за ловци, риболовци, туристи, служители в сферата на сигурността, дори и за носене в градска среда. Съставена е от 60% п..
  30 лв.
 • Gaiter зимна термо яка
  Gaiter зимна термо яка на марката Condor е подходяща за студените месеци в годината. Може да се ползва в ежедневието в градска среда, а също така и в планината. Предимството на модела е, че има две лица в два различни цвята черно и зелено. Предпазва врата и лицето от студен вятър, а също така може д..
  23 лв.
 • Graff 154 ушанка за лов
  Graff 154 ушанка за лов е изключително топла и удобна за студените зимни дни. Вътрешността на модела е изработен от еко вълна и благодарение на това главата винаги ще бъде на топло. Материята е с много високо ниво на изолация и по този начин е максимално защитена от външните сурови условия. Шапка..
  43 лв.
 • Headwrap кърпа за глава
  Памучната кърпа за глава Headwrap на бранда Mil-Tec е идеално решение да се предпазите от силните слънчеви лъчи. Предпазва както от жаркото слънце, така и от прах и пясък. В същото време, тя не предизвиква дразнене и не запарва зоната при по-продължително носене. Фиксира се отзад посредством връз..
  8 лв.
 • Kaeolus Tac Cap шапка с козирка
  На външен вид шапката Kaeolus Tac Cap на марката Pentagon изглежда като обикновена бейзболна, с козирка срещу слънце. В действителност обаче моделът е предназначен за тактическа екипировка на хора, работещи в сферата на охраната и сигурността. Може да се ползва и при всякакви дейности на открито кат..
  25 лв.
 • Korris Korris Watch Hat шапка за зимата
  Korris Korris Watch Hat шапка за зимата на марката Pentagon може да се носи през по-студените дни и месеци в годината. Подходяща е за ежедневна употреба в градска среда или по време на преходи в планината. Материята е комбинация от полиестер и вълна, много еластична и топлоизолираща. Благодарение..
  16 лв.
 • MA1 ушанка за зимата
  MA1 ушанка за зимата е модел, който топли много в студено време. Изработен е от 100% полиестер с дебела подплата. Отпред на челото е добавена допълнителна платка тип козирка, която защитава горната част на главата. Странично двете ушанки могат да бъдат както пуснати, така и прибрани над главата. ..
  35 лв.
 • Mesh мрежест шал
  Този мрежест шал Mesh е мултифункционален. Може да се ползва като предпазна мярка срещу слънце, но също така успешно да прикрие и част от екипировката, багажа или дори лицето на човек. Не запарва, а в същото време може да спаси кожата от изгаряне. Размерът му е 150 см на 90 см и е достатъчно голям, ..
  10 лв.