Шапки и шалове

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Барета Командо
  Представяме ви барета от немската армия. Моделът може да се използва както от военни, така и от цивилни в ежедневието. За изработването й е използван 100% памук, а по кантовете е с кожено уплътнение. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Памук (98%), Еко кожа (2%) ​Размери: От 51 до 61 с..
  20 лв.
 • Еластична шапка QUICK DRY
  Това е универсална шапка предпазваща главата дори и при изключително студени дни. Материята, от която е направена, е много еластична и създаваща максимален комфорт по време на носене.  ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: Mil-Tec Изработка: Полиестер (100%) Цвят: Черен Тегло: 0.150 кг ..
  15 лв.
 • Зимна шапка Softshel
  Предлагаме ви едно решение за ветровитите и дъждовни дни. Тази шапка е напълно водоустойчива и ветроустойчива. Материята от която е направена създава комфорт и удобство по време на носене. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Outdoor Изработка: Полиестер (100%) Цвят: Черен Тегло: 0.100 кг ..
  16 лв.
 • Зимна яка качулка
  Качулка направена от мек и комфортен флийс. Яката е особено подходяща за носене в студените дни. Голямо предимство на яката е, че покрива врата и цялата глава, като по този начин предотвратява нахлуването на студен въздух. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Полиестер (100%) Цвят: Чере..
  13 лв.
 • Маска BALACLABA
  BALACLABA маските се използват предимно от лчбителите на зимни спортове. Тази маска е изработена от изцяло еластична материя. Маската може да покрива както цялото лице, така и само част от него. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Еластант Цвят: Черен Тегло: 0.100 кг ..
  16 лв.
 • Маска за лице
  Представяме ви едно решение в студените дни, с което няма да се притеснявате от замръзване на главата. Маската е направена така, че да покрива цялата глава, като има отвор само за очите. Материята на маската е изключително мека и ще създаде максимален комфорт по време на употреба. ХАРАКТЕРИСТИКИ ..
  12 лв.
 • Маска/шал
  Това е една мека и удобна термо маска покриваща половината лице и шията. Маската е особено подходяща за употреба в студено и ветровито време.  ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Полиестер (100%) Цвят: Черен Тегло: 0.150 кг ..
  14 лв.
 • Плетена маска BALACLAVA
  Това е едно решение за екстремно студените дни. Тази шапка/маска покрива цялата глава и врата, като остава открито само лицето. Ако носителя реши може да я подгъне и да я носи като обикновена шапка, само на главата. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: Mil-Tec Изработка: Полиакрил (100%) Цвят: Черен ..
  9 лв.
 • Плетена маска BALACLAVA-1
  Плетена двуслойна шапка/маска подходяща за носене в студено време. BALACLAVA моделите се използват предимно при зимни спортове. Те покриват почти цялото лице, като може да се регулира и да покрива само част от лицето или да се сгъне като яка около врата. ХАРАКТЕРИСТИКИ Изработка: ..
  12 лв.
 • Плетена маска BALACLAVA-2
  Това е една изклчяително плътна шапка/маска покриваща цялото лице, с отвори само за очите и устата. С тази маска няма да се притеснявате от измръзване дори и при екстремно ниски температури.  ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Акрил (100%) Цвят: Черен Тегло: 0.200 ..
  12 лв.
 • Плетена маска BALACLAVA-3
  Това е решение за хора, на които им предстои продължително време да са на студено. С тази шапка/маска ще бъдете максимално предпазени от студ. Шапката има отвори само за очите и устата, като покрива абсолютно цялата глава и врата.  ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: Mil-Tec Изработка: Полиакрил (..
  9 лв.
 • Плетена шапка с бродиран надпис Security
  Изключително плътна и удобна зимна шапка с бяла бродерия с надпис Security. Шапката е подходяща за употреба от служители на реда и охрана.  ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Акрил (100%) Цвят: Черен Тегло: 0.300 кг ..
  10 лв.