Шапки и шалове

Подкатегории
Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 3D камуфлажна шапка с козирка за лов
  3D камуфлажна шапка с козирка за лов на марката Kombat.uk е част от специалната серия на британския бранд, която е насочена към ловците. Десенът на модела е такъв, че да се слива изцяло с природата в гориста местност. Шапката е водоустойчива и ветроустойчива, което означава, че с нея главата е на..
  15 лв.
 • BCB лятна охлаждаща шапка
  За горещите летни дни марката BCB, предлага охлаждаща шапка с класически армейски дизайн. Тя е изключително подходяща за дълги обходи в гората, планината, за лов или риболов, както и за служителите в сферата на сигурността. Дизайнът представлява боне, но като допълнение има наличен и падащ по вра..
  17 лв.
 • Bush Hat шапка с периферия
  Това е класическа шапка с периферия модел Bush Hat на марката Mil-Tec. Предназначена е за лов, риболов и въобще всички дейности на открито, при които човек е изложен на слънце, вятър, дъжд. Външната част е състава изцяло от памук, а хастарът е от 100 % полиестер. Чрез връзката може да се регулира ши..
  15 лв.
 • CPU рибарска шапка
  Рибарската шапка CPU на марката Helikon-Tex е с по-тясна периферия, която се регулира допълнително с връзки. Дизайнът е изработен във военен стил, което прави шапката подходяща за ловци, риболовци, туристи, служители в сферата на сигурността, дори и за носене в градска среда. Съставена е от 60% п..
  19 лв.
 • Hichlander легионерска шапка с козирка и предпазител за врат и уши
  Шапката на Hichlander е цялостно решение за главата и врата, ако искате да се предпазите от горещото слънце през летните дни. Голямата козирка отпред изцяло покрива лицето. Задната страна от своя страна също е защитена, защото шапката е предвидена със спускащ се подсилен плат, който покрив..
  14 лв.
 • Kaeolus Tac Cap шапка с козирка
  На външен вид шапката Kaeolus Tac Cap на марката Pentagon изглежда като обикновена бейзболна, с козирка срещу слънце. В действителност обаче моделът е предназначен за тактическа екипировка на хора, работещи в сферата на охраната и сигурността. Може да се ползва и при всякакви дейности на открито кат..
  25 лв.
 • Kalahari BB Cap слънцезащитна шапка с козирка и предпазител за врат
  Шапката с козирка Kalahari BB Cap на марката Pentagon е чудесен начин да се предпазите от силното слънце през горещите летни дни. Съставена е от сто процента найлон от типа рипстоп и предпазва главата от прегряване и изпотяване. Материята е бързосъхнеща и дишаща. Предвиден е слънцезащитен фактор 50 ..
  25 лв.
 • Mesh мрежест шал
  Този мрежест шал Mesh е мултифункционален. Може да се ползва като предпазна мярка срещу слънце, но също така успешно да прикрие и част от екипировката, багажа или дори лицето на човек. Не запарва, а в същото време може да спаси кожата от изгаряне. Размерът му е 150 см на 90 см и е достатъчно голям, ..
  10 лв.
 • Range Beanie тактическа флийс шапка за зимата
  Range Beanie тактическа флийс шапка за зимата на Helikon-Tex е подходяща за професионалисти в сферата на сигурността и охраната, а също така може да се носи и в ежедневието, както и за спортисти. Предимството на модела е, че предпазва главата от студ, не запарва и е снабдена с джоб с цип за слушалки..
  25 лв.
 • Raptor BB Cap шапка с козирка
  Универсален размер шапка с козирка на Pentagon модел Raptor BB Cap. За нейната изработка са използвани материали в съчетание от памук и полиестер. Разпределени са по следния начин: в предната си част шапката е сто процента памук, а задната е полиестерна мрежа. По този начин въздуха циркулира свободн..
  19 лв.
 • Urban Beanie Merino шапка за зимата
  Urban Beanie Merino шапка за зимата на марката Helikon-Tex е направена от комбинация между вълна и рециклиран полиестер.Благодарение на това в зимните дни, тя запазва температурата на главата и не позволява нейното изстиване. Допълнително има предвидена и вълна тип мерино, която е мека и нежна на..
  25 лв.
 • US GI шапка боне
  Шапка тип боне модел US GI на марката MFH с бродирана емблема на американските пехотинци. Материалът на шапката е сто процента здрав памук от вида рипстоп. Не запарва главата и осигурява проветрение, благодарение на предвидените за целта отвори. Шапкатаразполага с връзка за пристягане на брадата със..
  15 лв.