Ръкавици

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Тактически защитни ръкавици за стрелба
  Тактическите ръкавици MECHANIX FASTFIT , са тези ръкавици от който имате нужда в студените зимни дни. Съумяват да ви осигурят желания комфорт при работа и същевременно запазва ръцете ви топли. Незаменим спътник са за практикуващите лов, също така за военни около границата,както и за туристи. Изкл..
  39 лв.
 • All Round Light тактически ръкавици на Helikon-Tex
  All Round Light тактически ръкавици на Helikon-Tex съчетават високо качество, удобство и ефективност. Изработени са от полиестер в комбинация с малко еластан, благодарение на което прилепват плътно по ръцете и пръстите. Горната материя е дишаща, а долната е направена специално срещу приплъзване. ..
  45 лв.
 • Cold Weather зимни ръкавици
  Cold Weather зимни ръкавици на марката Mechanix са изработени от комбинация между вълна и вискоза така, че ръцете да бъдат на топло и сухо дори през най-студените дни в годината. Моделът е термоизолиращ, което означава, че запазва телесната температура и не позволява измръзване. Предвиден е също так..
  55 лв.
 • DEFENDER кожени ръкавици с кварцов пясък
  Кожени ръкавици в класически черен цвят. От външната си страна те са напълнени с кварцов пясък, за по-голяма защита от наранявания на ръцете ви. Характеристики Марка: Mil-Tec Цвят: черен Материал: Говежда кожа Регулиране на ширината областта на китката с велкро лепенки Тегло: 0.300 ..
  33 лв.
 • Fastfit Gen2 тактически ръкавици
  Fastfit Gen2 тактически ръкавици са подходящи за стрелба благодарение на високата чувствителност на пръстите. Ето защо моделът е насочен към хората, които обичат да ходят на лов и риболов или работят в сферата на сигурността и отбраната. Ръкавиците са изработени от различни комбинации на материи за ..
  35 лв.
 • Fastfit Insulated зимни тактически ръкавици на Mechanix
  Fastfit Insulated зимни тактически ръкавици на Mechanix са изработени от софтшел материал, който не пропуска вода и вятър. С тях ще имате топли ръце при ниски температури. В същото време ще се радвате на висока чувствителност на пръстите, което е от голямо значение за ловците и риболовците например...
  45 лв.
 • HEAVY DUTY тактически ръкавици
  Тактически ръкавици, създадени от полската компания Helikon-Tex. Те са проектирани, така че да устоят на тежки натоварвания. Ръкавиците са изработени със специален гел, който предпазва ръцете от охлузвания и удари. Моделът има допълнителна гума в областта на кокалчетата на пръстите, която намалява щ..
  55 лв.
 • Helikon-tex Ръкавици без пръсти
  Тактически ръкавици без пръсти, които са изработени от полската компания Helikon-Tex. Те са предназначени за носене при по-неблагоприятни метеорологични условия, както и при по-високи температури. Ръкавиците осигуряват комфорт по време на различни дейности. Този модел е с гел, който предпазва ръцете..
  39 лв.
 • High Dexterity 0.5 ръкавици на Mechanix
  High Dexterity 0.5 ръкавици на Mechanix носят усещането сякаш нямате нищо на ръцете. В същото време ги защитават от външни фактори до степен, че можете да сте напълно спокойни по време на всякакви занимания на открито. Изработени са от 0.5 мм AX-Suede, който се счита за най-добрия материал за ръкави..
  58 лв.
 • Liner Camo ръкавици за лов на Under Armour
  Liner Camo ръкавици за лов на Under Armour се отличават от всички останали модели по това, че са удължени при китките и по този начин получавате допълнителна защита за ръцете. Подходящи са за лов, риболов и всякакви занимания на открито през преходните и зимните месеци в годината. Цветът се слива..
  65 лв.
 • Original ръкавици на марката Mechanix
  Original ръкавици на марката Mechanix са високоустойчиви и подходящи за хора, които боравят с оръжие. Благодарение на силно чувствителните пръсти моделът е подходящ за стрелба, тъй като спусъкът се усеща отлично. Предимството на продукта е изработката от термопластичен каучук, който е много здрав и ..
  49 лв.
 • Range Hard тактически ръкавици на Helikon-Tex
  Range Hard тактически ръкавици на Helikon-Tex са направени от професионалисти за професионалисти в сферата на сигурността и охраната. Изработени са от комбинация между полиестер и еластан и прилепват плътно към ръцете. Съвместими са с тъчскрийн устройства, което означава, че няма да се налага да ги ..
  50 лв.