Ръкавици

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Тактически защитни ръкавици за стрелба
  Тактическите ръкавици MECHANIX FASTFIT , са тези ръкавици от който имате нужда в студените зимни дни. Съумяват да ви осигурят желания комфорт при работа и същевременно запазва ръцете ви топли.  Незаменим спътник са за практикуващите лов, също така за военни около границата,както и за туристи. ..
  39 лв.
 • DEFENDER кожени ръкавици с кварцов пясък
  Кожени ръкавици в класически черен цвят. От външната си страна те са напълнени с кварцов пясък, за по-голяма защита от наранявания на ръцете ви. Характеристики Марка: Mil-Tec Цвят: черен Материал: Говежда кожа Регулиране на ширината областта на китката с велкро лепенки Тегло: 0.300 ..
  33 лв.
 • HEAVY DUTY тактически ръкавици
  Тактически ръкавици, създадени от полската компания Helikon-Tex. Те са проектирани, така че да устоят на тежки натоварвания. Ръкавиците са изработени със специален гел, който предпазва ръцете от охлузвания и удари. Моделът има допълнителна гума в областта на кокалчетата на пръстите, която намал..
  55 лв.
 • Helikon-tex Ръкавици без пръсти
  Тактически ръкавици без пръсти, които са изработени от полската компания Helikon-Tex. Те са предназначени за носене при по-неблагоприятни метеорологични условия, както и при по-високи температури. Ръкавиците осигуряват комфорт по време на различни дейности. Този модел е с гел, който предпазва ръцете..
  39 лв.
 • Security кожени ръкавици
  Кожени ръкавици Security, изработени в класически черен цвят. Те са с гумени протектори в областта на кокалчетата и горната част на ръката. Характеристики Марка: Mil-Tec Цвят: черен Материал: Козя кожа Подсилване в областта на дланта с кожа от дивеч Регулиране на ширината в областта..
  34 лв.
 • TACTICAL LINE тактически ръкавици
  Тактически ръкавици, прецизно изработени от полската компания Helikon-Tex от серията Urban Tactical Line. Те осигуряват максимален комфорт при работа с оръжия. Ръкавиците прилепват плътно по ръката, като не ограничават свободата при движение. Моделът има допълнително подсилване в областта на кокалче..
  45 лв.
 • USM тактически ръкавици
  Висококачествени тактически ръкавици, изработени от компанията Helikon-Tex. Те се отличават с голяма здравина и осигуряват максимална защита на ръцете. Ръкавиците са създадени със специален гел, който предпазва ръцете от удари и охлузвания по време на работа с тях. В областта на дланите има външни ш..
  45 лв.
 • Американски зимни ловни ръкавици Mechanix M-pact 3
  През зимния сезон и при по ниски температури, предпазването на пръстите на ръцете е от изключителна важност. Хората практикуващи занимания свързани с прекарването на значително време във външна среда се нуждаят от подходящата екипировка. Американската фирма Mechanix предлага на своите потребители пр..
  95 лв.
 • Еластични армейски ръкавици
  Армейски ръкавици, които са подходящи за стрелба, тъй като са фино изработени. Моделът е изключително еластичен, лек и удобен за носене. Характеристики Марка: Mil-Tec Цвят: черен Материал на дланта: Двуслойна, изкуствена кожа Материал на горната страна на ръката: Еластан (Spandex) В..
  29 лв.
 • Зимни ръкавици на американската марка Mechanix M-pact
  Този модел ръкавици е разработен да послужи за защита на ръцете през студените зимни дни на служители работещи във външна среда, охранителни фирми, военни,за лов, при стрелба и в градски условия. Материалът използван за тяхното производство е селектиран и подбран, така че да създава максимален комфо..
  69 лв.
 • Кожени ръкавици без пръсти Security
  Ръкавици Security, изработени от естествена кожа. Те са създадени без пръсти. Подсилени са в областта на кокалчетата и дланта, като по този начин предпазват ръцете от нараняване и осигуряват по-голяма здравина. Размерът им се регулира в областта на китката с велкро лепенки. Характеристики М..
  30 лв.
 • Ръкавици без пръсти Max Fuchs
  Представяме ви ръкавици без пръсти с висококачествена изработка на немската фирма за ловна и военна екипировка Max Fuchs. Захватът им е изключително здрав и удобен, което гарантира сигурност дори при влажни повърхности. Изработени са от специален материал, за който е характерно, че изсъхва значителн..
  29 лв.