Ръкавици

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Тактически защитни ръкавици за стрелба
  Тактическите ръкавици MECHANIX FASTFIT , са тези ръкавици от който имате нужда в студените зимни дни. Съумяват да ви осигурят желания комфорт при работа и същевременно запазва ръцете ви топли. Незаменим спътник са за практикуващите лов, също така за военни около границата,както и за туристи. Изкл..
  39 лв.
 • All Round Light тактически ръкавици на Helikon-Tex
  All Round Light тактически ръкавици на Helikon-Tex съчетават високо качество, удобство и ефективност. Изработени са от полиестер в комбинация с малко еластан, благодарение на което прилепват плътно по ръцете и пръстите. Горната материя е дишаща, а долната е направена специално срещу приплъзване. ..
  66 лв.
 • Cold Weather зимни ръкавици
  Cold Weather зимни ръкавици на марката Mechanix са изработени от комбинация между вълна и вискоза така, че ръцете да бъдат на топло и сухо дори през най-студените дни в годината. Моделът е термоизолиращ, което означава, че запазва телесната температура и не позволява измръзване. Предвиден е също так..
  55 лв.
 • DEFENDER кожени ръкавици с кварцов пясък
  Кожени ръкавици в класически черен цвят. От външната си страна те са напълнени с кварцов пясък, за по-голяма защита от наранявания на ръцете ви. Характеристики Марка: Mil-Tec Цвят: черен Материал: Говежда кожа Регулиране на ширината областта на китката с велкро лепенки Тегло: 0.300 ..
  43 лв.
 • Elements 3.0 зимни ръкавици на Under Armour
  Elements 3.0 зимни ръкавици на Under Armour са подходящи за всякакви занимания на открито през студените месеци от годината. Изработени са от флийс полиестер, което гарантира, че изолират от студ, вятър и влага. Втората материя е комбинация от найлон и полиуретан, което придава висока издръжливост и..
  85 лв.
 • Fastfit Gen2 тактически ръкавици
  Fastfit Gen2 тактически ръкавици са подходящи за стрелба благодарение на високата чувствителност на пръстите. Ето защо моделът е насочен към хората, които обичат да ходят на лов и риболов или работят в сферата на сигурността и отбраната. Ръкавиците са изработени от различни комбинации на материи за ..
  40 лв.
 • Fastfit Insulated зимни тактически ръкавици на Mechanix
  Fastfit Insulated зимни тактически ръкавици на Mechanix са изработени от софтшел материал, който не пропуска вода и вятър. С тях ще имате топли ръце при ниски температури. В същото време ще се радвате на висока чувствителност на пръстите, което е от голямо значение за ловците и риболовците например...
  45 лв.
 • HEAVY DUTY тактически ръкавици
  Тактически ръкавици, създадени от полската компания Helikon-Tex. Те са проектирани, така че да устоят на тежки натоварвания. Ръкавиците са изработени със специален гел, който предпазва ръцете от охлузвания и удари. Моделът има допълнителна гума в областта на кокалчетата на пръстите, която намалява щ..
  55 лв.
 • Helikon-tex Ръкавици без пръсти
  Тактически ръкавици без пръсти, които са изработени от полската компания Helikon-Tex. Те са предназначени за носене при по-неблагоприятни метеорологични условия, както и при по-високи температури. Ръкавиците осигуряват комфорт по време на различни дейности. Този модел е с гел, който предпазва ръцете..
  53 лв.
 • High Dexterity 0.5 ръкавици на Mechanix
  High Dexterity 0.5 ръкавици на Mechanix носят усещането сякаш нямате нищо на ръцете. В същото време ги защитават от външни фактори до степен, че можете да сте напълно спокойни по време на всякакви занимания на открито. Изработени са от 0.5 мм AX-Suede, който се счита за най-добрия материал за ръкави..
  65 лв.
 • Liner Camo ръкавици за лов на Under Armour
  Liner Camo ръкавици за лов на Under Armour се отличават от всички останали модели по това, че са удължени при китките и по този начин получавате допълнителна защита за ръцете. Подходящи са за лов, риболов и всякакви занимания на открито през преходните и зимните месеци в годината. Цветът се слива..
  65 лв.
 • Original ръкавици на марката Mechanix
  Original ръкавици на марката Mechanix са високоустойчиви и подходящи за хора, които боравят с оръжие. Благодарение на силно чувствителните пръсти моделът е подходящ за стрелба, тъй като спусъкът се усеща отлично. Предимството на продукта е изработката от термопластичен каучук, който е много здрав и ..
  56 лв.