Якета

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Artaxes Level V софтшел яке на марката Pentagon
  Artaxes Level V софтшел яке е висококачествен продукт на реномираната марка Pentagon, с който гарантирано ще се предпазите от вятър, дъжд и сняг през зимния сезон. За целта са използвани иновативни технологии като StormTex, която предпазва от влага и студен въздух и GridTech, благодарение на която м..
  255 лв.
 • Basic Ma1 яке бомбер
  Basic Ma1 яке бомбер е традиционно познатото навсякъде яке с къса кройка и ниска яка. Има оранжев хастар, което се е превърнало в отличителна марка на модела. Предвидени са много джобове, където да поставите лични вещи. ХРазполагате с общо пет джоба, съответно два предни с капаци и два вътрешни. ..
  95 лв.
 • Bratex -30 яке за лов на марката Graff
  Bratex -30 яке за лов на марката Graff е продукт от най-новата линия на полската марка, насочена специално към ловците. Моделът е изработен от сто процента полиестерна материя с много висока степен на издръжливост на студено. Якето е подходящо за употреба до -30 градуса. Наред с това материята е ..
  360 лв.
 • Cumulus Heavy Fleece яке
  Cumulus Heavy Fleece яке на марката Helikon-Tex е едно практично решение, когато обичате да прекарвате повече време на открито, независимо от сезона. Моделът е многофункционален и става за всякакви занимания като планински преходи, разходки сред природата, та дори за ежедневна употреба. Якето е и..
  120 лв.
 • CWU SWAT американско яке тип бомбер
  CWU SWAT американско яке тип бомбер е широкоразпространен модел, познат по цял свят. Изработено е от подсилен найлон и полиестер, които предпазват тялото от вятър, студ и дъжд. Предвидена е висока яка, която може да се вдига и да се сваля в зависимост от условията. Използван е метален цип за зако..
  160 лв.
 • CWU американско пилотско яке
  CWU американско пилотско яке на марката Mil-Tec е така известното в близкото минало яке бомбер с една единствена разлика, че този модел има яка. Якето е подходящо за носене през зимата, тъй като е предвидена подплата и пълнеж. Изработено е от 100% полиестер на външния слой, което като материя съхне ..
  95 лв.
 • Delta поларено яке
  Delta поларено яке е много подходящо за преходните сезони, когато времето е непостоянно и променливо. Изработено е от трислойна материя с дишаща мембрана по средата, която извежда влагата навън и не позволява изпотяване. Талията е с ластик, благодарение на което не навлиза студен въздух към тялот..
  100 лв.
 • Dubon парка срещу вятър и дъжд
  Dubon парка срещу вятър и дъжд е подходяща за лов, риболов и всякакви дейности на открито през цялата година. Якето е с дълга кройка, така че да покрива по-лабилната област на бъбреците и кръста. Предпазва от лоши метеорологични условия като дъжд, вятър, сняг. Предвидена е качулка, която може да се ..
  60 лв.
 • ECWCS Generation II яке за дъжд и вятър
  ECWCS Generation II яке за дъжд и вятър е изработено по специална технология на американската армия. Моделът е нова, подобрена версия на същото яке от първа генерация, но с по-добри параметри. Материята е с дишащи мембрани, напълно водоустойчива с воден стълб 10 000 мм. Найлоновото покритие предпазв..
  139 лв.
 • Hunting яке тип парка за лов
  Hunting яке тип парка за лов е предназначено специално за хора, любители на това хоби. Изработено е от специална безшумна материя, за да не подплашва дивеча при движение. Предвидени са два слоя и подвижна подплата с цип, която може да се сваля. Това е изключително полезно, защото прави якето подх..
  140 лв.
 • Husky Climashield зимно олекотено яке
  Husky Climashield зимно олекотено яке е висококачествен продукт, който може да носите през студените дни в годината. Изработено е от специална материя с високо ниво на изолация. Това предпазва тялото от изстиване като запазва температурата му. Предвидена е скрита яка, която може да се прибере в якат..
  400 лв.
 • Level 7 Climashield олекотено тактическо яке
  Level 7 Climashield олекотено тактическо яке е подходящо за зима и студена есен. Може да се носи при походи в планината, за лов и риболов или дори за ежедневни излизания в студено време. За изработката му е ползвана специална изолационна система Climashield, която не позволява на тялото да изгуби то..
  349 лв.