Якета

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 3D камуфлажен анорак за лов
  3D камуфлажен анорак за лов на марката Kombat се слива идеално с горист пейзаж. Моделът е част от серията на марката, посветена специално на ловците. Изработен е от комбинация между памук и полиестер, като материята е безшумна и дишаща. Аноракът разполага с дълбока качулка, която е допълнително п..
  50 лв.
 • Artaxes Level V софтшел яке на марката Pentagon
  Artaxes Level V софтшел яке е висококачествен продукт на реномираната марка Pentagon, с който гарантирано ще се предпазите от вятър, дъжд и сняг през зимния сезон. За целта са използвани иновативни технологии като StormTex, която предпазва от влага и студен въздух и GridTech, благодарение на която м..
  200 лв.
 • Atlantic Rain яке за дъжд
  Atlantic Rain яке за дъжд на марката Pentagon е един сигурен начин да се защитите от лошото време през цялата година. Моделът е с воден стълб 5000, което гарантира, че ще останете сухи и водата няма да достигне до долните дрехи. Материята е снабдена с дишаща мембрана и благодарение на нея температур..
  150 лв.
 • BDU детско яке в цвят камуфлаж
  Детско яке на марката Mil-Tec в цвят камуфлаж по модел на американската бойна униформа BDU. Материята за неговата изработка е комбинация от памук и полиестер. Подходящо е за разходки в планината и за ежедневна употреба. В областта на лактите е подсилено допълнително. Разполага с четири джоба, ..
  37 лв.
 • Bratex -30 яке за лов на марката Graff
  Bratex -30 яке за лов на марката Graff е продукт от най-новата линия на полската марка, насочена специално към ловците. Моделът е изработен от сто процента полиестерна материя с много висока степен на издръжливост на студено. Якето е подходящо за употреба до -30 градуса. Наред с това материята е ..
  360 лв.
 • Monsoon софтшел яке
  Monsoon софтшел яке на марката Pentagon е подходящо както за преходните месеци, така и за зимата. Високият воден стълб гарантира, че тялото е защитено от вятър, дъжд и сняг. Изработено е от 100% полиестер, подсилен с дишаща мембрана и специална технология StormTex, осигуряващи висока устойчивост, ве..
  229 лв.
 • Pro Hunter яке за лов на марката Graff
  Pro Hunter яке за лов на марката Graff е предназначено конкретно за любителите на лова. Полската компания се е постарала да предостави удобство и качество в едно цяло. Якето е изработено от комбинация между памук, полиестер и найлон и гарантирано не запарва и предпазва от изпотяване. Предвидени с..
  140 лв.
 • Анорак Combat
  Комфортен анорак подходящ за топлите месеци, подходящ както за туризъм, така и за ежедневна употреба. Характеристики Марка: Mil-Tec Изработка: Микрофибър полиестер (100%) Закопчаване: Цип Пристягане: На качулката и кръста Цвят: Черен Тегло: 0.800 кг ..
  66 лв.
 • Анорак Combat Winter
  Това е практичен и удобен анорак създаден за носене през зимния сезон. Материята от която е създаден е устойчива на лоши метеорологични условия като силен вятър и вода. Също така можете да се насладите на по-продълбителна употреба, благодарение и на издържливостта. Вътрешната част на анорака е от ме..
  85 лв.
 • Анорак срещу дъжд, вятър и студ Luke
  Представяме високо качествен анорак на германския производител Brandit. Предназначен е да пази от вятър, дъжд и студ. Външната страна е изработена изцяло от найлон, който не пропуска. От вътрешната страна материята е полиестер флийс, благодарение на която температурата на тялото се запазва непромене..
  89 лв.
 • Ветровка Gunfighter яке
  Яке подходящо за хора работещи в сферата на отбраната. Благодарение на добре разработената система Windblocker+DuPont на Helikon-Tex, това яке ще ви защити и в най-ветровитите моменти. Моделът е разработен да предпазва от много тежки метереологични условия, като по никакъв начих не пречи на тялото в..
  195 лв.
 • Ветровка яке
  Представяме ви едно решение в моменти на силен вятър и дъжд. С това яке ще сте напълно защитени от лоши метеорологични условия. Моделът е създаден от изцяло водоустойчив полиестер и полиетаново покритие на мембраната. Якето се характеризира и с висока яка. Характеристики Марка: Mil-Tec Из..
  67 лв.