Якета

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 3D камуфлажен анорак за лов
  3D камуфлажен анорак за лов на марката Kombat се слива идеално с горист пейзаж. Моделът е част от серията на марката, посветена специално на ловците. Изработен е от комбинация между памук и полиестер, като материята е безшумна и дишаща. Аноракът разполага с дълбока качулка, която е допълнително п..
  50 лв.
 • Artaxes Level V софтшел яке на марката Pentagon
  Artaxes Level V софтшел яке е висококачествен продукт на реномираната марка Pentagon, с който гарантирано ще се предпазите от вятър, дъжд и сняг през зимния сезон. За целта са използвани иновативни технологии като StormTex, която предпазва от влага и студен въздух и GridTech, благодарение на която м..
  200 лв.
 • Atlantic Rain яке за дъжд
  Atlantic Rain яке за дъжд на марката Pentagon е един сигурен начин да се защитите от лошото време през цялата година. Моделът е с воден стълб 5000, което гарантира, че ще останете сухи и водата няма да достигне до долните дрехи. Материята е снабдена с дишаща мембрана и благодарение на нея температур..
  150 лв.
 • Basic Ma1 яке бомбер
  Basic Ma1 яке бомбер е традиционно познатото навсякъде яке с къса кройка и ниска яка. Има оранжев хастар, което се е превърнало в отличителна марка на модела. Предвидени са много джобове, където да поставите лични вещи. ХРазполагате с общо пет джоба, съответно два предни с капаци и два вътрешни. ..
  70 лв.
 • BDU детско яке в цвят камуфлаж
  Детско яке на марката Mil-Tec в цвят камуфлаж по модел на американската бойна униформа BDU. Материята за неговата изработка е комбинация от памук и полиестер. Подходящо е за разходки в планината и за ежедневна употреба. В областта на лактите е подсилено допълнително. Разполага с четири джоба, ..
  37 лв.
 • Bratex -30 яке за лов на марката Graff
  Bratex -30 яке за лов на марката Graff е продукт от най-новата линия на полската марка, насочена специално към ловците. Моделът е изработен от сто процента полиестерна материя с много висока степен на издръжливост на студено. Якето е подходящо за употреба до -30 градуса. Наред с това материята е ..
  360 лв.
 • Cumulus Heavy Fleece женско яке
  Cumulus Heavy Fleece женско яке е един чудесен продукт на Helikon-Tex, предназначен за активни дами с отношение към дрехите и природата. Може да се носи в ежедневието или през свободното време, главно в преходните месеци на годината. Изработено е от 100% полиестер и подсилено в зоните с най-голямо и..
  100 лв.
 • Cumulus Heavy Fleece яке
  Cumulus Heavy Fleece яке на марката Helikon-Tex е едно практично решение, когато обичате да прекарвате повече време на открито, независимо от сезона. Моделът е многофункционален и става за всякакви занимания като планински преходи, разходки сред природата, та дори за ежедневна употреба. Якето е и..
  100 лв.
 • CWU SWAT американско яке тип бомбер
  CWU SWAT американско яке тип бомбер е широкоразпространен модел, познат по цял свят. Изработено е от подсилен найлон и полиестер, които предпазват тялото от вятър, студ и дъжд. Предвидена е висока яка, която може да се вдига и да се сваля в зависимост от условията. Използван е метален цип за зако..
  140 лв.
 • CWU американско пилотско яке
  CWU американско пилотско яке на марката Mil-Tec е така известното в близкото минало яке бомбер с една единствена разлика, че този модел има яка. Якето е подходящо за носене през зимата, тъй като е предвидена подплата и пълнеж. Изработено е от 100% полиестер на външния слой, което като материя съхне ..
  80 лв.
 • Delta поларено яке
  Delta поларено яке е много подходящо за преходните сезони, когато времето е непостоянно и променливо. Изработено е от трислойна материя с дишаща мембрана по средата, която извежда влагата навън и не позволява изпотяване. Талията е с ластик, благодарение на което не навлиза студен въздух към тялот..
  100 лв.
 • Dubon парка срещу вятър и дъжд
  Dubon парка срещу вятър и дъжд е подходяща за лов, риболов и всякакви дейности на открито през цялата година. Якето е с дълга кройка, така че да покрива по-лабилната област на бъбреците и кръста. Предпазва от лоши метеорологични условия като дъжд, вятър, сняг. Предвидена е качулка, която може да се ..
  60 лв.