Якета

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Анорак Combat
  Комфортен анорак подходящ за топлите месеци, подходящ както за туризъм, така и за ежедневна употреба.  Характеристики Марка: Mil-Tec Изработка: Микрофибър полиестер (100%) Закопчаване: Цип Пристягане: На качулката и кръста Цвят: Черен и зелен Тегло: 0.800 кг ..
  85 лв.
 • Анорак Combat Winter
  Това е практичен и удобен анорак създаден за носене през зимния сезон. Материята от която е създаден е устойчива на лоши метеорологични условия като силен вятър и вода. Също така можете да се насладите на по-продълбителна употреба, благодарение и на издържливостта. Вътрешната част на анорака е от ме..
  85 лв.
 • Ветровка Gunfighter яке
  Яке подходящо за хора работещи в сферата на отбраната. Благодарение на добре разработената система Windblocker+DuPont на Helikon-Tex, това яке ще ви защити и в най-ветровитите моменти. Моделът е разработен да предпазва от много тежки метереологични условия, като по никакъв начих не пречи н..
  195 лв.
 • Ветровка яке
  Представяме ви едно решение в моменти на силен вятър и дъжд. С това яке ще сте напълно защитени от лоши метеорологични условия. Моделът е създаден от изцяло водоустойчив полиестер и полиетаново покритие на мембраната. Якето се характеризира и с висока яка. Характеристики Марка: Mil-Tec Из..
  67 лв.
 • Водоустойчив ловно рибарски комплект GRAFF BRATEX PRO 1
  Серията GRAFF BRATEX PRO 1 е създадена специално за нуждите и предпочитанията на своите клиенти.  Изработени са от лека и удобна материя, позволяваща на тялото ви да диша. Същевременно са водоустойчиви като предпазва риболовците, ловци, изследователи от намокряне при по екстремни метеорологични..
  378 лв.
 • Водоустойчив ловно рибарски комплект от яке и панталон
  За онези, който лова и риболова не е просто хоби, а начин на живот ви предлагаме комплект от яке и панталон създаден да предпазва вас при различни метериологични условия. Независимо дали вали дъжд или сняг, дали сте на корба в открито море, дали търсите дивите животни в гората, дали изкачвате поредн..
  379 лв.
 • Водоустойчиво ловно яке с подплата Mil-Tec
  Добре познатата компания за военни, пара-военни и ловни облекла и артикули Mil-Tec, винаги се асоциира с високо качество и безкомпромисна изработка на на продуктите си. Немското качество на стоките й, я правят винаги предпочитана марка, когато става дума за добра ловна екипировка. При създаването на..
  189 лв.
 • Водоустойчиво флийс яке за лов
  Когато ловувате през зимата е много важно да разполагате с качествено ловно яке. Освен да предпазва от студ, то трябва да е удобно и да не затруднява движението. Зимната ловно дреха, задължително трябва да  предпазва от дъжд, сняг, както и от вятър през цялото време. То трябва да има доста..
  209 лв.
 • Водоустойчиво яке Wet Weather
  Това яке е особено подходящо по време на дъждовен сезон. Моделът е изработен изцяло от полиуретаново поктитие, което гарантира абсолютната водоустойчивост на материята. Качулката на якето е с възможност да се прибира в яката. Друго предимство е олекотеността на материите, като по този начин ще может..
  42 лв.
 • Военно яке SFU NEXT
  Военно яке познато още като куртка е модел на доказания през годините производител Helikon Tex на SFU продукт. Куртката съчетава основните елементи на за този тип облекла, като в случая има широка яка ще ви предпази от ниските температури. За удобство на потребителите има 6 джоба с велкро закоп..
  75 лв.
 • Дишащо яке SCU 14 MIL-TACS
  Softshell технологията, създадена за да предпази потребителите от влага и вятър, с това яке ще сте напълно спокойно дори и в най-лошите условия през студените месеци. Изработката на якето позволява на тялото да диша през цялото време, което го прави подходящо за носене както в ежедневието, така и по..
  140 лв.
 • Зимно флийс яке
  В студените зимни дни ентусиазма на планинарите и ловците не стихва. За да предпазят тялото си от замръзване, те се оборудват с топли якета, предпазваща ги от студения вятър и запазват топлината в него. За изработката на топлото зимно яке Elite Hextac е използвана флийс материя, която не позволява н..
  119 лв.