Якета

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 3D камуфлажен анорак за лов
  3D камуфлажен анорак за лов на марката Kombat се слива идеално с горист пейзаж. Моделът е част от серията на марката, посветена специално на ловците. Изработен е от комбинация между памук и полиестер, като материята е безшумна и дишаща. Аноракът разполага с дълбока качулка, която е допълнително п..
  50 лв.
 • Artaxes Level V софтшел яке на марката Pentagon
  Artaxes Level V софтшел яке е висококачествен продукт на реномираната марка Pentagon, с който гарантирано ще се предпазите от вятър, дъжд и сняг през зимния сезон. За целта са използвани иновативни технологии като StormTex, която предпазва от влага и студен въздух и GridTech, благодарение на която м..
  200 лв.
 • Atlantic Rain яке за дъжд
  Atlantic Rain яке за дъжд на марката Pentagon е един сигурен начин да се защитите от лошото време през цялата година. Моделът е с воден стълб 5000, което гарантира, че ще останете сухи и водата няма да достигне до долните дрехи. Материята е снабдена с дишаща мембрана и благодарение на нея температур..
  150 лв.
 • BDU детско яке в цвят камуфлаж
  Детско яке на марката Mil-Tec в цвят камуфлаж по модел на американската бойна униформа BDU. Материята за неговата изработка е комбинация от памук и полиестер. Подходящо е за разходки в планината и за ежедневна употреба. В областта на лактите е подсилено допълнително. Разполага с четири джоба, ..
  37 лв.
 • Bratex -30 яке за лов на марката Graff
  Bratex -30 яке за лов на марката Graff е продукт от най-новата линия на полската марка, насочена специално към ловците. Моделът е изработен от сто процента полиестерна материя с много висока степен на издръжливост на студено. Якето е подходящо за употреба до -30 градуса. Наред с това материята е ..
  360 лв.
 • Country жилетка от флийс
  Country жилетка от флийс на марката Kombat е подходяща да се носи под друга връхна дреха като подплата или хастар. През преходните сезони може да бъде облечена самостоятелно, като материята флийс ще предпазва тялото от вятър и студен въздух. Профилът на модела е дълъг и покрива кръста, така че тази ..
  45 лв.
 • Cumulus Heavy Fleece яке
  Cumulus Heavy Fleece яке на марката Helikon-Tex е едно практично решение, когато обичате да прекарвате повече време на открито, независимо от сезона. Моделът е многофункционален и става за всякакви занимания като планински преходи, разходки сред природата, та дори за ежедневна употреба. Якето е и..
  100 лв.
 • CWU американско пилотско яке
  CWU американско пилотско яке на марката Mil-Tec е така известното в близкото минало яке бомбер с една единствена разлика, че този модел има яка. Якето е подходящо за носене през зимата, тъй като е предвидена подплата и пълнеж. Изработено е от 100% полиестер на външния слой, което като материя съхне ..
  80 лв.
 • Monsoon софтшел яке
  Monsoon софтшел яке на марката Pentagon е подходящо както за преходните месеци, така и за зимата. Високият воден стълб гарантира, че тялото е защитено от вятър, дъжд и сняг. Изработено е от 100% полиестер, подсилен с дишаща мембрана и специална технология StormTex, осигуряващи висока устойчивост, ве..
  229 лв.
 • Pro Hunter яке за лов на марката Graff
  Pro Hunter яке за лов на марката Graff е предназначено конкретно за любителите на лова. Полската компания се е постарала да предостави удобство и качество в едно цяло. Якето е изработено от комбинация между памук, полиестер и найлон и гарантирано не запарва и предпазва от изпотяване. Предвидени с..
  140 лв.
 • Stratus Heavy Fleece яке
  Stratus Heavy Fleece яке на марката Helikon-Tex е подходящо както за връхна дреха, така и за подплата под друго по-дебело яке за най-студените дни в годината. Изработено е от полиестер флийс 320g/m2, който предпазва тялото като запазва температурата му и не позволява измръзване или прегряване. Предв..
  100 лв.
 • Анорак Combat
  Комфортен анорак подходящ за топлите месеци, подходящ както за туризъм, така и за ежедневна употреба. Характеристики Марка: Mil-Tec Изработка: Микрофибър полиестер (100%) Закопчаване: Цип Пристягане: На качулката и кръста Цвят: Черен Тегло: 0.800 кг ..
  66 лв.