Якета

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • "Bomber" Яке пилотско MA1
  Бомбер яке предназначено за военновъздушните сили на САЩ. Якето е с отличителната за стила си оранжева подплата. Материалите от които е изработено има много добра износоустойчивост и не ограничава движенията. Характеристики Марка: MFH Изработка: Външно-Найлон (100%); Вътрешно-По..
  85 лв.
 • Alpha яке – Тактическо
  Подобрен модел на Alpha тактическото яке, създадено с допълнителни велкро места за нашивки. Якето е изработено от изключително леки материали, което подпомага процеса на пренос в багаж. Флейс едрата изработка на плетивото подпомага за комфорта като задържа топлината. Характеристики Марка: H..
  90 лв.
 • Wild Trees яке за лов
  Това е едно ловно яке в характерната Wild Trees разцветка, което е изработено от специална водонепромукаема, но дишаща материя. Якето е изградено от специална нешумяща материя, което го прави идеално за използване при лов и по-точно при промъкване в гъста растителност - храсти, треви и др. Характ..
  140 лв.
 • Анорак Combat
  Комфортен анорак подходящ за топлите месеци, подходящ както за туризъм, така и за ежедневна употреба.  Характеристики Марка: Mil-Tec Изработка: Микрофибър полиестер (100%) Закопчаване: Цип Пристягане: На качулката и кръста Цвят: Черен и зелен Тегло: 0.800 кг ..
  66 лв.
 • Анорак Combat Winter
  Това е практичен и удобен анорак създаден за носене през зимния сезон. Материята от която е създаден е устойчива на лоши метеорологични условия като силен вятър и вода. Също така можете да се насладите на по-продълбителна употреба, благодарение и на издържливостта. Вътрешната част на анорака е от ме..
  85 лв.
 • Ветровка Gunfighter яке
  Яке подходящо за хора работещи в сферата на отбраната. Благодарение на добре разработената система Windblocker+DuPont на Helikon-Tex, това яке ще ви защити и в най-ветровитите моменти. Моделът е разработен да предпазва от много тежки метереологични условия, като по никакъв начих не пречи н..
  195 лв.
 • Ветровка яке
  Представяме ви едно решение в моменти на силен вятър и дъжд. С това яке ще сте напълно защитени от лоши метеорологични условия. Моделът е създаден от изцяло водоустойчив полиестер и полиетаново покритие на мембраната. Якето се характеризира и с висока яка. Характеристики Марка: Mil-Tec Из..
  67 лв.
 • Водоустойчиво ловно яке с подплата Mil-Tec
  Добре познатата компания за военни, пара-военни и ловни облекла и артикули Mil-Tec, винаги се асоциира с високо качество и безкомпромисна изработка на на продуктите си. Немското качество на стоките й, я правят винаги предпочитана марка, когато става дума за добра ловна екипировка. При създаването на..
  189 лв.
 • Водоустойчиво пилотско яке N2B
  Яке създадено за американските авиационни служби. Изработката на якето е от водоустойчива материя, която ще предотврати намокряне при наличие на дъжд. Специфичното при този модел е качулката, която се разделя на две с цип. Характеристики Марка: Mil-Tec Изработка: Външно-Найлон с полиурета..
  156 лв.
 • Водоустойчиво флийс яке за лов
  Когато ловувате през зимата е много важно да разполагате с качествено ловно яке. Освен да предпазва от студ, то трябва да е удобно и да не затруднява движението. Зимната ловно дреха, задължително трябва да  предпазва от дъжд, сняг, както и от вятър през цялото време. То трябва да има доста..
  209 лв.
 • Водоустойчиво яке Discovery
  Това е яке подходящо както за ежедневна употреба, така и за различни дейности на открито. Качулката се закача и сваля посредством велкро залепване. Водонепромокаемостта на дишащото яке е с воден стълб 8000 мм. Характеристики Марка: Brand IT Изработка: Полиестер (100%) Закопчаване: Водон..
  180 лв.
 • Водоустойчиво яке Wet Weather
  Това яке е особено подходящо по време на дъждовен сезон. Моделът е изработен изцяло от полиуретаново поктитие, което гарантира абсолютната водоустойчивост на материята. Качулката на якето е с възможност да се прибира в яката. Друго предимство е олекотеността на материите, като по този начин ще может..
  42 лв.