Къси панталони

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • BDU COMBAT бермуди
  Изключително качествена изработка от полската компания Helikon-Tex на къси панталони, тип „бермуди“. Моделът е скъсен вариант на дългите панталони. Те са създадени, така че да са удобни дори в топлите летни дни. Бермудите са подходящи за носене, когато сте на лов, риболов, къмпинг, на поход в гората..
  65 лв.
 • BDU Ripstop къси панталони
  BDU Ripstop къси панталони подходящи за летния сезон, тъй като изцяло от памучна материя рипстоп. Тя не запарва и предпазва от разкъсване на плата при поява на дупка. Предвидено е закопчаване с копчета и допълнителни ремъци на талията, които служат за пристягане. Отделно от това има гайки за колан, ..
  60 лв.
 • MIL-TEC RIPSTOP бермуди
  Мъжки къси панталони тип „бермуди“, прецизно изработени от лека и здрава памучна материя. Те са удобни за носене, с леснодостъпни джобове, в които можете да приберете вещите си. Талията е с регулируема ширина, тъй като има каишка, чрез която можете да отпускате или пристягате. Бермудите имат гайки, ..
  53 лв.
 • TY бермуди за лятото
  TY бермуди за лятото са подходящи за най-топлите дни в годината. Изработени са от памук и не запарват кожата. Предназначени са за всякакви дейности на открито като разходки, излети, планинарство, лов, риболов и други, а също така могат да се ползват в градска среда за ежедневно облекло. Предвидени с..
  75 лв.
 • Urban Training спортни бермуди
  Urban Training спортни бермуди са подходящи за ежедневна употреба в неформална обстановка, както и за всякакви дейности на открито сред природата. Изработени са от 100% полиестер, който съхне бързо и не задържа влага. Талията се регулира с ластик и връзки, с които има възможност да пристегнете или д..
  40 лв.
 • Бермуди ACU с рипстоп технология
  Бермудите на марката Mil-Tec, са специално създадени с кройка по модел на американската военна армия ACU (Army Combat Uniform). Късите панталони са изработени с “рипстоп” технология, правеща материята устойчива на разкъсване. Те са подсилени в седалищната част и разполагат с общо шест джоба: два стр..
  39 лв.
 • Бермуди Paratrooper
  Немската марка Mil-Tec за летния сезон предлага късите панталони Paratrooper. Те са изключително подходящи за употреба в топлите дни, когато сте решили да се отдадете на туристическа обиколка и дълъг преход в планината или гората. Със свободният и изчистеният дизайн в черна разцветка, късите пантало..
  60 лв.
 • Ловно туристически къси панталони
  Летните температури, довеждат любителите на излетите и обходите в горските и планинските местности, да сменят класическите дълги ловни панталони с къси такива. Късите панталони на Mil-Tec осигуряват нужния комфорт, от който имате нужда при дълъг преход. Дизайнът представлява тип бермуди, който ра..
  46 лв.
 • Полицейски къс панталон
  Това е къс панталон тип “бермуди” на полската марка Helikon-Tex е пригоден за изключително горещо време. Той е с една идея по-къс от UTS 12 базиран също на Urban Tactical Pants дизайна. Този единствен по рода си дизайн съчетан с автономната кройка дава удобство, подвижност и изключителен комфорт на ..
  96 лв.
 • Полицейски къс панталон бермуди
  Това е полицейско-военен панталон на марката Helicon-Tex, предназначен за употреба в екстремни горещини. Моделът е базиран на дизайнът UTP (Urban Tactical Pants), даващ комфорт, добра подвижност и удобство на използващия ги. Панталонът тип “бермуди” разполага с еластична талия, която се регулира спо..
  96 лв.
 • Рипстоп туристически бермуди BDU Helikon-Tex
  За летния сезон когато походите в планината и гората са най-интензивни, имате нужда от издръжливи и удобни панталони. Късите панталони BDU Helikon-Tex, са идеалният избор за тази цел. За тяхната изработка е използван 100% рипстоп памук. Това е специална технология, която е разработена за да спре ..
  65 лв.
 • Туристически къси панталони MK60 Tundra
  За изработката на ловно туристическите панталони MK60 Tundra са използвани материали от 100% памук. Това ги превръща в един лек и удобен мoдел, който не запарва тялото при интензивна употреба. Бермуди са подходящи за летните горещи дни по време на излет в гориста или планинска местност. Специално..
  42 лв.