Къси панталони

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • BDU COMBAT бермуди
  Изключително качествена изработка от полската компания Helikon-Tex на къси панталони, тип „бермуди“. Моделът е скъсен вариант на дългите панталони. Те са създадени, така че да са удобни дори в топлите летни дни. Бермудите са подходящи за носене, когато сте на лов, риболов, къмпинг, на поход в гората..
  55 лв.
 • COMBAT BRAND IT бермуди
  Късите панталони тип „бермуди“ са изработени с много джобове, които са разположени удобно за прибиране на различни вещи. Създадени са от плат, който се почиства изключително лесно. Ширината на талията се регулира чрез каишки, които могат да се отпускат или стягат. Моделът е снабден с гайки за колан...
  38 лв.
 • MIL-TEC RIPSTOP бермуди
  Мъжки къси панталони тип „бермуди“, прецизно изработени от лека и здрава памучна материя. Те са удобни за носене, с леснодостъпни джобове, в които можете да приберете вещите си. Талията е с регулируема ширина, тъй като има каишка, чрез която можете да отпускате или пристягате. Бермудите имат гайки, ..
  39 лв.
 • MIL-TEC бермуди
  Къси панталони тип „бермуди“ в приятни цветове. Те са леки и удобни за носене и са подходящи за лов, риболов, както и за разходки в гората през летните дни. Ширината на талията може да бъде регулирана чрез слагането на колан, тъй като има гайки или чрез свиване или разпускане на каишите. Характер..
  35 лв.
 • TY бермуди за лятото
  TY бермуди за лятото са подходящи за най-топлите дни в годината. Изработени са от памук и не запарват кожата. Предназначени са за всякакви дейности на открито като разходки, излети, планинарство, лов, риболов и други, а също така могат да се ползват в градска среда за ежедневно облекло. Предвидени с..
  75 лв.
 • Бермуди ACU с рипстоп технология
  Бермудите на марката Mil-Tec, са специално създадени с кройка по модел на американската военна армия ACU (Army Combat Uniform). Късите панталони са изработени с “рипстоп” технология, правеща материята устойчива на разкъсване. Те са подсилени в седалищната част и разполагат с общо шест джоба: два стр..
  39 лв.
 • Бермуди Paratrooper
  Немската марка Mil-Tec за летния сезон предлага късите панталони Paratrooper. Те са изключително подходящи за употреба в топлите дни, когато сте решили да се отдадете на туристическа обиколка и дълъг преход в планината или гората. Със свободният и изчистеният дизайн в черна разцветка, късите пантало..
  59 лв.
 • Къси панталони на германската армия
  Тези къси панталони на германската армия са идеалният избор, когато сте тръгнали на обход в гората или планината през летния сезон. Не е нужно да сте военен за да се възползвате от качествената изработка и удобството, което ще изпитате при тяхната употреба. Те са подходящи за всички туристи, ловци, ..
  55 лв.
 • Ловно туристически къси панталони
  Летните температури, довеждат любителите на излетите и обходите в горските и планинските местности, да сменят класическите дълги ловни панталони с къси такива. Късите панталони на Mil-Tec осигуряват нужния комфорт, от който имате нужда при дълъг преход. Дизайнът представлява тип бермуди, който ра..
  35 лв.
 • Полицейски къс панталон
  Това е къс панталон тип “бермуди” на полската марка Helikon-Tex е пригоден за изключително горещо време. Той е с една идея по-къс от UTS 12 базиран също на Urban Tactical Pants дизайна. Този единствен по рода си дизайн съчетан с автономната кройка дава удобство, подвижност и изключителен комфорт на ..
  85 лв.
 • Полицейски къс панталон бермуди
  Това е полицейско-военен панталон на марката Helicon-Tex, предназначен за употреба в екстремни горещини. Моделът е базиран на дизайнът UTP (Urban Tactical Pants), даващ комфорт, добра подвижност и удобство на използващия ги. Панталонът тип “бермуди” разполага с еластична талия, която се регулира спо..
  85 лв.
 • Рипстоп бермуди Blackwater 2.0
  За топлите дни марката T. O. Concept предлага на своите клиенти, работещи в сферата на сигурността, модела бермуди Blackwater 2.0. За тяхната изработка е използвана материя в съчетание от полиестер и памук с рипстоп технология. Тази технология се характеризира с това, че ако евентуално бермудите ..
  75 лв.