Дълги панталони

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 3D камуфлажен детски панталон за лов
  3D камуфлажен детски панталон на марката Kombat е предназначен за горски терени, защото се слива перфектно с пейзажа. Материята е съобразена изцяло с растителността и поради тази причина материята е безшумна. Това му предимство е особено подходящо, когато малчугана иска да наблюдава животни без да г..
  70 лв.
 • ACU боен панталон на американската армия
  ACU боен панталон на американската армия е много функционален и удобен за всякакви дейности на открито. Отличава се с предвидените общо осем джоба, в които може да съберете всичко най-необходимо през деня. Предлага се в цвят дигитален камуфлаж. Материята е комбинация от памук и полиестер, което я..
  80 лв.
 • Adven Slim Fit панталон
  Adven Slim Fit панталон на марката Brandit е подходящ за ежедневна употреба в градска среда или по време на почивка и разходка сред природата. Материята е изцяло памук в комбинация с еластан, за да има разтегливост и мекота. По време на употреба имате пълна свобода на движенията, дори и при по-интен..
  100 лв.
 • Assault софтшел панталон
  Assault софтшел панталон на марката Mil-Tec е подходящ както за хора, работещи в сферата на сигурността и охраната, за любителите на лова и риболова, така и за всеки желаещ да се наслади на природата през зимата. Панталонът е трислоен и гарантирано ще бъдете далеч от влага и студ. Първият слой е ..
  140 лв.
 • BDU RipStop полеви панталон
  Полеви панталон BDU RipStop, открояващ се с устойчивост и здравина. Има възможност за регулиране на ширината в талията. Панталонът е двойно подсилен с подплата в областта на коленете и седалището. Моделът се предлага в различни цветове, в зависимост от предпочитанията ви. Характеристики Мар..
  90 лв.
 • BDU RipStop полеви панталон
  Полеви панталон BDU (Battle Dress Uniform), който е разкроен по модел на американската армия. Панталонът е с приятен камуфлажен цвят и е изключително удобен. Той има стилен дизайн, което го прави подходящ за ежедневно носене в градски условия. Панталонът може да бъде носен от ловци, рибари, военни, ..
  80 лв.
 • Bratex -30 панталон за лов
  Bratex -30 панталон за лов на марката Graff е висококачествен продукт от най-новата линия на полския реномиран бранд. С него може да ловувате при екстремно ниска температура до -30 градуса и пак да се чувствате комфортно и добре защитени от вятър, влага и студ. Панталонът е изработен от 100% поли..
  329 лв.
 • Gen III панталон на американската армия
  Gen III панталон на американската армия е здрав и еластичен, подходящ за всякакви дейности на открит терен. Препоръчва се за преходните месеци, когато времето е капризно и често изненадва с дъжд и вятър. Този панталон е изработен от найлон и еластан, материята е дишаща и съхне много бързо. Запазва т..
  60 лв.
 • Greyman Jeans Denim комбиниран панталон
  Greyman Jeans Denim комбиниран панталон е с тактическа изработка и материя, наподобяваща тази на традиционните дънки. Модерната визия на денима е допълнена с високата функционалност на тактическата екипировка и това прави модела изключително добър и подходящ за всякакви дейности. Предвидени са мн..
  115 лв.
 • Helikon-Tex M65 полеви панталон
  Полеви панталон М65 е прецизно изработен от полската компания Helikon-Tex. Моделът е създаден по кройка, която се използва от 1970 година до ден. Полевият панталон е изключително удобен и функционален при носене. Той се отличава с голяма здравина при триене и опън, а седалищната и колянната област е..
  110 лв.
 • HELIKON-TEX SFU NEXT полеви панталон
  SFU NEXT е модел панталон, който е част от униформата на NEXT, използвана от спец частите. Екипировката е създадена на база придобитият опит от предходни серии на SFU. Панталонът има девет джоба, които са леснодостъпни и удобни за съхранение на различни елементи. Той е подсилен в седалищната част и ..
  80 лв.
 • Hunting панталон за лов
  Hunting панталон за лов е създаден специално за ловци, които искат да са възможно най-добре екипирани за преследването на дивеча. Материята е безшумна, за да може при движение ловецът да не подплаши плячката. Панталонът е двуслоен и е част от ловната серия на Mil-Tec в комбинация със същия модел яке..
  90 лв.