Панталони

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • BDU COMBAT бермуди
  Изключително качествена изработка от полската компания Helikon-Tex на къси панталони, тип „бермуди“. Моделът е скъсен вариант на дългите панталони. Те са създадени, така че да са удобни дори в топлите летни дни. Бермудите са подходящи за носене, когато сте на лов, риболов, къмпинг, на поход в гората..
  55 лв.
 • BDU RipStop полеви панталон
  Полеви панталон BDU (Battle Dress Uniform), който е разкроен по модел на американската армия. Панталонът е с приятен камуфлажен цвят и е изключително удобен. Той има стилен дизайн, което го прави подходящ за ежедневно носене в градски условия. Панталонът може да бъде носен от ловци, рибари, военни, ..
  60 лв.
 • BDU RipStop полеви панталон
  Полеви панталон BDU RipStop, открояващ се с устойчивост и здравина. Има възможност за регулиране на ширината в талията. Панталонът е двойно подсилен с подплата в областта на коленете и седалището. Моделът се предлага в различни цветове, в зависимост от предпочитанията ви. Характеристики Мар..
  56 лв.
 • BDU дамски панталон от американската армия
  Това е дамски вариант на панталона от най-разпространената униформа на американската армия. Независимо от камуфлажната разцветка и наименованието (BDU - бойна униформа), панталонът не се използва само във военна и бойна обстановка. Той е изключително популярен сред ловците и любителите на природата...
  55 лв.
 • BDU полеви панталон
  Немската фирма MFH непрестанно увеличава арсенала си от облекла, които са подходящи за лов, риболов, къмпингуване и военна служба. Качествата на материалите им отговарят на всички изисквания по IOS. Класическият модел BDU панталон ще увери притежателите си в неговото качество на изработка. Дизайн..
  50 лв.
 • COMBAT BRAND IT бермуди
  Късите панталони тип „бермуди“ са изработени с много джобове, които са разположени удобно за прибиране на различни вещи. Създадени са от плат, който се почиства изключително лесно. Ширината на талията се регулира чрез каишки, които могат да се отпускат или стягат. Моделът е снабден с гайки за колан...
  38 лв.
 • GEN II h2o водоустойчив панталон
  ECWCS (Extended Cold Weather Clothing System Specification) Gen II е модел панталон, предназначен за носене в лоши метеорологични условия и е направен в съответствие с изискванията на американската армия. Той е прецизно изработен във фабриката на Helikon-Tex® Comfort H2O Proof и е с тъкани, които по..
  130 лв.
 • Helikon-tex Canvas тактически панталон
  Тактически панталон, изработен от полската фирма Helikon-Tex. Той е от серията Urban Tactical Pants®, която е предназначена за служители на полицията, армията и хора, работещи в сферата на сигурността. Панталонът има изчистен дизайн и множество джобове, в които могат да се носят фенери, сгъваеми нож..
  97 лв. 129 лв.
 • Helikon-Tex M65 полеви панталон
  Полеви панталон М65 е прецизно изработен от полската компания Helikon-Tex. Моделът е създаден по кройка, която се използва от 1970 година до ден. Полевият панталон е изключително удобен и функционален при носене. Той се отличава с голяма здравина при триене и опън, а седалищната и колянната област е..
  89 лв.
 • HELIKON-TEX SFU NEXT полеви панталон
  SFU NEXT е модел панталон, който е част от униформата на NEXT, използвана от спец частите. Екипировката е създадена на база придобитият опит от предходни серии на SFU. Панталонът има девет джоба, които са леснодостъпни и удобни за съхранение на различни елементи. Той е подсилен в седалищната част и ..
  80 лв.
 • KOMMANDO панталон
  KOMMANDO е модел панталон на германската фирма Mil-Tec. Той е изработен с двойно подсилване с подплата в седалищната част и вадеща се подплата в колянната област. Панталонът има удобно разположени джобове, а изработката му се отличава със здравина и издръжливост при носене. Характеристики М..
  75 лв.
 • M95 чешки полеви панталон
  Панталон с приятен камуфлажен цвят, който е подходящ за лов и риболов. Той е изработен с шест джоба, които са изключително удобни. Той е подсилен в седалищната част, както и в областта на коленете, за по-голяма здравина при носене. Панталонът има гайки за колан, както и каишки, с които можете да отп..
  65 лв.