Чорапи

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Athlete чорапи над глезена на марката Shushon
  Чорапите Athlete на българския производител Shushon са насочени преди всичко към активно спортуващите хора, но не само за тях. Съвсем спокойно може да ги ползвате и за ежедневна употреба и да ги перете в пералня на не повече от 30 градуса. Специалната материя от Мерино вълна, предпазва крака от изпо..
  20 лв.
 • Elite чорапи на марката Magnum
  Elite чорапи на марката Magnum са изработени от висококачествени материали, което ги прави много подходящи за всякакви дейности. Специалните влакна sensura (R) на полиестерната част, спомагат за по-високата дишаемост на чорапите, като така влагата се отвежда по-бързо навън и не позволяват изпотяване..
  15 лв.
 • Heavyweight зимни термо чорапи
  Heavyweight зимни термо чорапи са изработени от комбинация между много материи, сред които с най-голям процент се отличава вълната. Това ги прави подходящи за много студено време. В същото време са меки на допир и комфортни за носене. Моделът е с подсилена основа и пета за по-големи натоварвания...
  19 лв.
 • Hiker чорапи до прасеца на марката Shushon
  С тези чорапи до прасеца на Shushon модел Hiker ще може спокойно да пътешествате по планини, гори и изобщо където решите, без да се притеснявате за краката си. Те предпазват от изпотяване, появата на неприятни миризми и в допълнение са антибактериални. Произведени са в България и в състава им личи 4..
  25 лв.
 • Snowflake чорапи за ски
  Това са чорапи, предназначени за скиори и хора, активно ходещи по планината в зимно и въобще студено време. Произведени са в България от екип млади специалисти и са изцяло на основата на мерино вълна. Главната идея е, че тя регулира телесната температура и предпазва от измръзване и прегряване. В същ..
  33 лв.
 • Speed чорапи на марката Magnum
  Speed чорапи на марката Magnum са подходящи за хора, които спортуват, ловуват, хора, които са планинари се движат активно през цялата година. Изработени са от комбинация от материали, които правят крайният продукт антибактериален, устойчив и много функционален. Предвидени са специални панели за в..
  15 лв.
 • Taskforce зимни чорапи
  Taskforce зимни чорапи на марката Highlander са подходящи за любители на занимания на открито през по-студените дни от годината. Може да се ползват за лов, риболов, ски, кънки и много други спортове сред природата. Възможно е също така да се носят и ежедневно от хора, работещи в сферата на сигурност..
  22 лв.
 • Военни зимни чорапи на марката MFH
  Това са чорапи на германската марка MFH, предназначени за носене през зимния сезон с кубинки. Подходящи са за лов и риболов също така. Материалът, от който са направени е 70% вълна, която предпазва от измръзване. Останалите 30% са памук от типа полиамид. Стъпалата са подсилени, а петата е клиновидна..
  15 лв.
 • Вълнени чорапи на норвежката армия
  Вълнени чорапи на норвежката армия на марката Highlander са предназначени за най-студените дни през зимата. Изработени са почти изцяло от вълна, но без това да дразни кожата. Материята е термоизолираща, като по никакъв начин не допуска измръзване. В същото време тя е и антибактериална, като това абс..
  27 лв.
 • Зимни чорапи Shushon Descender II
  Зимни чорапи Shushon Descender II са направени за планински преходи, колоездене и спортове през най-студените дни в годината. Изработени са по специална технология така, че да запазват температурата на краката и да не позволяват измръзване. Материята за тяхната изработка е дишаща и термоизолираща..
  29 лв.
 • Модел Extrawarm чорапи на MFH
  Изключително топли високи чорапи от плюш на марката MFH. Удобни и комфортни. Може да се носят с всякакъв вид обувки и да предпазят крака от измръзване. Материята от вътрешната страна е комбинация от памук и полиестер, а външната част е от 100% полиамид. Подходящи са за лов и риболов, охрана и туриз..
  17 лв.
 • Oeko чорапи от дишаща материя
  Oeko чорапи от дишаща материя са подходящи за всякакви дейности на открито и закрито, както и за ежедневно носене. Изработени са от комбинация на вискоза и полиамид, а 3% еластан допринася за еластичността на материята. Вискозата от своя страна е изработена от бамбукови фибри. Отличават се по тов..
  8 лв.