Чорапи

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Athlete чорапи над глезена на марката Shushon
  Чорапите Athlete на българския производител Shushon са насочени преди всичко към активно спортуващите хора, но не само за тях. Съвсем спокойно може да ги ползвате и за ежедневна употреба и да ги перете в пералня на не повече от 30 градуса. Специалната материя от Мерино вълна, предпазва крака от изпо..
  20 лв.
 • Bambus чорапи на марката MFH
  Чорапите Bambus на марката MFH са изработени по специална технология от бамбукови влакна. Основната идея е да предпазват крака от изпотяване и нежелана миризма, както и от дерматологични проблеми. Бамбукът максимално абсорбира влагата и не позволява чорапът да залепне за краката. На допир са изкл..
  9 лв.
 • Elite чорапи на марката Magnum
  Elite чорапи на марката Magnum са изработени от висококачествени материали, което ги прави много подходящи за всякакви дейности. Специалните влакна sensura (R) на полиестерната част, спомагат за по-високата дишаемост на чорапите, като така влагата се отвежда по-бързо навън и не позволяват изпотяване..
  15 лв.
 • Hiker чорапи до прасеца на марката Shushon
  С тези чорапи до прасеца на Shushon модел Hiker ще може спокойно да пътешествате по планини, гори и изобщо където решите, без да се притеснявате за краката си. Те предпазват от изпотяване, появата на неприятни миризми и в допълнение са антибактериални. Произведени са в България и в състава им личи 4..
  25 лв.
 • Rangers военни чорапи
  Дългите военни чорапи Rangers на марката T. O. E. Concept са изработени от материя, която не дразни кожата. Осигурява комфорт на крака под обувката, била тя тактическа или ежедневна. Предвидени са подсилени пета и пръсти, където принципно натоварването е най-голямо при интензивна активност. Предимст..
  18 лв.
 • Snowflake чорапи за ски
  Това са чорапи, предназначени за скиори и хора, активно ходещи по планината в зимно и въобще студено време. Произведени са в България от екип млади специалисти и са изцяло на основата на мерино вълна. Главната идея е, че тя регулира телесната температура и предпазва от измръзване и прегряване. В същ..
  33 лв.
 • Speed чорапи на марката Magnum
  Speed чорапи на марката Magnum са подходящи за хора, които спортуват, ловуват, хора, които са планинари се движат активно през цялата година. Изработени са от комбинация от материали, които правят крайният продукт антибактериален, устойчив и много функционален. Предвидени са специални панели за в..
  15 лв.
 • Taskforce зимни чорапи
  Taskforce зимни чорапи на марката Highlander са подходящи за любители на занимания на открито през по-студените дни от годината. Може да се ползват за лов, риболов, ски, кънки и много други спортове сред природата. Възможно е също така да се носят и ежедневно от хора, работещи в сферата на сигурност..
  22 лв.
 • Български спортни чорапи над глезена - 3 чифта в комплект
  Това е един напълно нов продукт на българския пазар. Спортните чорапи Baselayer Pathfinder не са просто част от бельото, те са много повече от това. Ултра тънки и леки, те спомагат за успешната терморегулация и изолация на краката като извеждат влагата навън и запазват кожата суха. Може да се нос..
  18 лв.
 • Военни зимни чорапи на марката MFH
  Това са чорапи на германската марка MFH, предназначени за носене през зимния сезон с кубинки. Подходящи са за лов и риболов също така. Материалът, от който са направени е 70% вълна, която предпазва от измръзване. Останалите 30% са памук от типа полиамид. Стъпалата са подсилени, а петата е клиновидна..
  15 лв.
 • Вълнени чорапи на норвежката армия
  Вълнени чорапи на норвежката армия на марката Highlander са предназначени за най-студените дни през зимата. Изработени са почти изцяло от вълна, но без това да дразни кожата. Материята е термоизолираща, като по никакъв начин не допуска измръзване. В същото време тя е и антибактериална, като това абс..
  27 лв.
 • Зимни ловни термо чорапи T.O.E Concept
  За да предпазите краката си по време на лов в зимните студени дни ви предлагаме термо чорапи на марка T.O.E. Подходящи са за употреба и запазват краката топли и при минусови температури. Като се препоръчва използването им предимно при температурни граници от -10 до +5℃ . Предимството на този модел е..
  26 лв.