Чорапи

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Athlete чорапи над глезена на марката Shushon
  Чорапите Athlete на българския производител Shushon са насочени преди всичко към активно спортуващите хора, но не само за тях. Съвсем спокойно може да ги ползвате и за ежедневна употреба и да ги перете в пералня на не повече от 30 градуса. Специалната материя от Мерино вълна, предпазва крака от изпо..
  20 лв.
 • Elite чорапи на марката Magnum
  Elite чорапи на марката Magnum са изработени от висококачествени материали, което ги прави много подходящи за всякакви дейности. Специалните влакна sensura (R) на полиестерната част, спомагат за по-високата дишаемост на чорапите, като така влагата се отвежда по-бързо навън и не позволяват изпотяване..
  16 лв.
 • Heavyweight зимни термо чорапи
  Heavyweight зимни термо чорапи са изработени от комбинация между много материи, сред които с най-голям процент се отличава вълната. Това ги прави подходящи за много студено време. В същото време са меки на допир и комфортни за носене. Моделът е с подсилена основа и пета за по-големи натоварвания...
  26 лв.
 • Hiker чорапи до прасеца на марката Shushon
  С тези чорапи до прасеца на Shushon модел Hiker ще може спокойно да пътешествате по планини, гори и изобщо където решите, без да се притеснявате за краката си. Те предпазват от изпотяване, появата на неприятни миризми и в допълнение са антибактериални. Произведени са в България и в състава им личи 4..
  25 лв.
 • Snowflake чорапи за ски
  Това са чорапи, предназначени за скиори и хора, активно ходещи по планината в зимно и въобще студено време. Произведени са в България от екип млади специалисти и са изцяло на основата на мерино вълна. Главната идея е, че тя регулира телесната температура и предпазва от измръзване и прегряване. В същ..
  33 лв.
 • Speed чорапи на марката Magnum
  Speed чорапи на марката Magnum са подходящи за хора, които спортуват, ловуват, хора, които са планинари се движат активно през цялата година. Изработени са от комбинация от материали, които правят крайният продукт антибактериален, устойчив и много функционален. Предвидени са специални панели за в..
  16 лв.
 • Военни чорапи Combat
  Военни чорапи Combat са артикул, който ползват военнослужещите в Обединеното кралство. Изработени са от комбинация от материи, които ги правят подходящи за тактически и военни обувки. Предвидено е подсилване на зоните около петите и пръстите. Ходилото е с двоен слой, което повишава здравината. В ..
  17 лв.
 • Вълнени чорапи Merino
  Вълнени чорапи Merino са направени специално за зимата. Подходящи са за носене с всякакъв вид обувки, включително градски тип или за планина. Изработени са от мека вълна мерино, която е почти половината от материята. Добавените акрил, полиестер и еластан правят плата високо издръжлив на износване. ..
  14 лв.
 • Вълнени чорапи на норвежката армия
  Вълнени чорапи на норвежката армия на марката Highlander са предназначени за най-студените дни през зимата. Изработени са почти изцяло от вълна, но без това да дразни кожата. Материята е термоизолираща, като по никакъв начин не допуска измръзване. В същото време тя е и антибактериална, като това абс..
  27 лв.
 • Зимни чорапи Shushon Descender II
  Зимни чорапи Shushon Descender II са направени за планински преходи, колоездене и спортове през най-студените дни в годината. Изработени са по специална технология така, че да запазват температурата на краката и да не позволяват измръзване. Материята за тяхната изработка е дишаща и термоизолираща..
  29 лв.
 • Тактически чорапи 5.11
  Тактически чорапи 5.11 са изработеnи по съвсем нова технология с максимален комфорт и качество. Материята Coolmax е нововъведение в индустрията, което има за цел да намали умората в краката, да освободи движенията на стъпалото и пръстите и да защити глезените. Моделът е подходящ за носене в ежедневи..
  37 лв.
 • Трекинг чорапи Lusen
  Трекинг чорапи Lusen има специална система от канали, които извеждат влагата навън от стъпалото. Материята е комбинация от елементи, които правят плата мек и удобен, еластичен и издръжлив на интензивна употреба. Тези чорапи са с подсилени зони на интензивно натоварване като пръсти и пета. Подходя..
  15 лв.