Аксесоари за обувки

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Dubbin безцветна мас за туристически обувки
  Dubbin безцветна мас за туристически обувки на марката Salamander е подходящо средство за импрегниране на всякакъв тип обувки. Особено полезно е това за туристическите модели, тъй като те са подложени на по-сурови условия при употребата им. Обработката им с тази мас ще удължи живота на кожата и ще г..
  12 лв.
 • High Gloss Polish безцветен полиращ крем за обувки
  High Gloss Polish безцветен полиращ крем за обувки на Salamander е подходящ за всякакъв тип кожени обувки. С нанасянето му върху повърхността предпазвате обувките от влага и мръсотия. Дори да бъдат изцапани с кал, забърсването става много лесно само с една кърпичка. Кремът придава блясък и еластично..
  6 лв.
 • Magnum подхранваща вакса за обувки
  Magnum подхранваща вакса за обувки е подходяща за всякакъв тип кожени изделия. Подхранва и предпазва покритието, като по този начин освежава и удължава живота на артикула. По повърхността на обувките се образува слой, който отблъсква мръсотията и калта. Кожата става гъвкава и еластична и издържа на ..
  10 лв.
 • Mil-Tec връзки за военни обувки с дължина 180 см
  Моделът връзки на марката Mil-Tec е подходящ за различни военни обувки. Дължината е от 180 см, изработени в черен цвят. Характеристики Марка: Mil-Tec Цвят: черен Дължина: 180 см Тегло: 0.0400 ..
  5 лв.
 • Shoe wax спрей за полиране
  Shoe wax спрей за полиране на марката Salamander се използва за поддръжка на всякакъв тип кожени обувки. Съдържа пчелен восък и силикони, с които старите обувки ще заблестят и ще станат като чисто нови. След намазване върху повърхността се появява защитен слой, който предпазва от влага и напластяван..
  15 лв.
 • Wetter Schutz черна и безцветна боя
  Wetter Schutz черна и безцветна боя е кремообразна текстура, която се нанася върху кожени обувки. Предимството е, че поддържа и предпазва покритието и по този начин удължава живота на обувките. Предлага се в туба от 75 мл в черен и безцветен вариант. Кремът придава блясък и отблъсква мръсотията. ..
  9 лв.
 • Връзки за военни обувки с дължина 220 см
  Моделът връзки на марката Mil-Tec е съобразен изцяло с различните по височина военни обувки. Дължината на връзката е от 220 см. в черен цвят. Характеристики Марка: Mil-Tec Дължина: 220 см Цвят: черен ..
  6 лв.
 • Връзки за обувки Salamander 180 см
  Връзки за обувки Salamander 180 см са плетени кръгли връзки, изработени от 100% памук. Това гарантира качество и висока издръжливост на продукта, дело на реномираната марка Salamander. Дължината на връзките е 180 см, а дебелината на плетката е 4 мм. Моделът е подходящ за всякакъв тип обувки, коит..
  4 лв.
 • Кръгли връзки за обувки 180 см Salamander
  Кръгли връзки за обувки 180 см Salamander са здрави и практични, подходящи за всякакъв вид обувки. Изработени са от 100 памук, което гарантира качество и висока издръжливост. Дължината на връзките е 180 см, а дебелината им е 3 мм. Връзките са в универсален черен цвят, който пасва на различен тип ..
  4 лв.
 • Паста за полиране на кожени обувки
  Когато говорим за военни обувки, държим те да предпазват краката ни от лошото метеорологично време. За тази цел, марката MFH предлага на пазара водоустойчива паста за полиране на кожени военни обувки. Тя е особено подходяща за модели, които са пригодени да издържат на по-интензивно натоварване. Поли..
  8 лв.
 • Подложки за пети Salamander Anti-Slip
  Подложки за пети Salamander Anti-Slip са удобни и надеждни аксесоари, които спомагат за комфорта при ходене. Изработени са от естествен велур и имат за цел да предотвратят пързаляне и свличане на крака при движение. Така намалявате вероятността да получите прежулване или мазоли от обувките, които но..
  6 лв.
 • Подложки за пети от гел Salamander HD
  Подложки за пети от гел Salamander HD имат за цел да спират свличането на петите надолу и получаването на мазоли. Стелките са гелообразни, прозрачни и лесни за поддръжка.  Поставят се директно в обувката, като се залепват за дъното. Подходящи са за високи и ниски модели обувки. Удобни са и с..
  7 лв.