Обувки и чорапи

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Brand IT планински обувки за преходи
  Този модел на немската марка Brand IT е добро решение за запалените любители на природата, обичащи дългите планински преходи. Обувките са проектирани, така че да осигуряват комфорт и стабилност на ползвателя им. Естественият велур, в съчетание с дишащата полиестерна мрежа не позволяват запарване на ..
  99 лв.
 • BRAND IT обувки с 3 дупки
  Предлаганите обувки са от моделите, които не позволяват пропускане и измокряне на краката в дъждовно време. Обувките осигуряват топлина, правещa ги подходящи за носене в студените дни. Височината им е 7 см. Специалните вградени метални частици в предната част предоставят перманентна защита, особено ..
  85 лв.
 • Original S.W.A.T. велурени тактически обувки
  Обувките на канадския производител са предназначени за носене в екстремни условия. Те са подходящо решение за тези, които работят физически труд и съществува опасност от падане на тежки предмети и последващи наранявания. Обувките са с подсилена защита в предната част и петите. От вътрешната страна, ..
  199 лв.
 • ORIGINAL S.W.A.T. тактически обувки
  Серията Classic е създадена, за да отговаря на нуждите на хора, работещи продължително времена открито и нуждаещи се от продукт, който да  бъде здрав и удобен за ежедневна употреба. Предлаганият от нас модел обувки е изграден от висококачествена естествена кожа. За да не се получава запарване н..
  199 лв.
 • Oбувки със страничен цип за закопчаване ORIGINAL S.W.A.T.
  Моделите от серията Classic на известната американска марка се отличават с удобство, здравина и дълъг амортизационен период. Предлаганият модел е изработен от естествена кожа и Кордура найлон в горната част, благодарение на които кожата на краката диша. Обуването и събуването е бързо и лесно, тъй ка..
  219 лв.
 • Американски военни обувки Altama
  Военните обувки на марка Altama от серията Jungle PX 10.5 са проектирани да бъдат подходящи за терени от телени, с висока влажност и блатисти местности. Този модел е изключително популярен и употребяван сред американската армия. Обувката подсигурява максимален комфорт и защита на краката при изкл..
  239 лв.
 • Ботуши на германската армия Type 2000
  Това са изключително качествени и здрави удобни бойни обувки, вдъхновени от германските войскови кубинки тип 2000г. (ток по модел на Бундесвера). Направени от качествената естествена кожа, с подсилена пета и бомбе, с наличие на подложка на ахилесовата пета, устойчивост към масла и гум..
  160 лв.
 • Високи обувки Combat Generation II
  Предлагаме ви един модел обувки изцяло водо и ветроустойчиви, направени от естествена телешка кожа. Подсилени на ахилеса, петите и на пръстите. Вътрешната подметка позволява на краката да дишат като отвеждат влагата на вън, също така са обработени против бактерии. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка:..
  110 лв.
 • Високи обувки CORDURA
  Този модел обувки съчетава в себе си здравината и качествтото на естествената волска кожа и КОРДУРА. Тази комбинация напрактика прави обувките почти невъзможни да се скъсат. Вътрешната част на обувките е направена от Thinsulate полиестер. Този тип полиестер позволява на краката да дишат, като отвежд..
  119 лв.
 • Високи обувки Cordura Jungle
  Това е модел обувки, които са подходящи дори и при най-екстремно лоши условия. Външната част е изградена от изключително здравият материал КОРДУРА и естествена волска кожа. Подметката е направена от каучук, който помага за доброто сцепление върху хлъзгави повърхности. В предната си част обувките са ..
  145 лв.
 • Водонепромокаеми обувки ORIGINAL S.W.A.T.
  Удобни и олекотени, тактическите обувки на Original S.W.A.T. се отличават с издръжливост, правеща ги подходяща за всякакви условия и терени. Те са едно добро решение както за служители в сферата на полицията и армията, така и за хора, обичащи планински преходи, за запалени аматьори и професионалисти..
  289 лв.
 • Водонепромокаеми черни тактически обувки ORIGINAL S.W.A.T.
  Изборът на обувки е от изключителна важност. Често пъти хората се спират на евтин вариант, който впоследствие им донася неприятности, водещи като резултат до натоварване на ставите или неприятни усуквания и травми в областта на гърба или кръста. Предлагаме един водоустойчив модел,който мож..
  209 лв.