Непромокаеми дрехи

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • PVC пончо дъждобран
  PVC пончо дъждобран е универсален модел дреха за защита от дъжд и вятър. Разполага с дълбока качулка, която покрива главата. Материята е 100% PVC материя, която може да сложите директно върху дрехите. По този начин ще запазите и част от телесната температура на тялото. Дъждобранът се предлага изц..
  8 лв.
 • Дъждобран Emergency
  Дъждобран Emergency е модел пончо с качулка, който е подходящ за всякакви мероприятия на открито. С него може да отидете на лов и риболов в лошо дъждовно време, на мач на стадиона или на концерт и да не се притеснявате, че ще станете мокър до кости. Моделът дъждобран е с универсален размер, като ..
  4 лв.
 • Дъждобран комплект панталон и яке
  Цялостна екипировка срещу дъжд на марката Mil-Tec. Състои се от панталон и яке, които покриват напълно цялото тяло и го предпазват от намокряне. Материалът, от който е направен е полиестер с покритие от поливинилхлорид за пълна изолация от влага и вода. Предлага се в цялата гама от размери, като и д..
  45 лв.
 • Дъждобран от винил
  Това е компактен, лек и достъпен дъждобран. Изграден от изцяло водоустойчива материя. Размерът пончото е достатъчен да покрие цялото тяло, като за по-голямо удобство дъждобранът има качулка. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: PVC (100%) Цвят: Маслиново Тегло: 0.100 кг ..
  10 лв.
 • Дъждобран от винил тип пончо
  Дъждобран от винил тип пончо е универсален размер връхна дреха за лошо време. Подходящ е за целогодишно ползване, тъй като позволява да бъде слаган над дебели или тънки дрехи. В преходните сезони този тип екипировка е сред най-важните и задължителни елементи в багажа. Моделът е изработен от 100% ..
  25 лв.
 • Дъждобран тип палто
  Дори за любителите планинари е ясно, че дъждобранът може и да не ти потрябва, но винаги е по-добре да го имаш и да не се наложи, отколкото да завали проливно и да нямаш с какво а се предпазиш. И докато в града все ще се намери подслон, където да изчакаш, то в гората или в планината това няма как да ..
  33 лв.
 • Дъждобран тип пончо U.S. Model
  Дъждобран тип пончо U.S. Model е мултифункционален модел за защита от дъжд и вятър. Изработен е от 100% полиестер с ripstop технология и подсилени шевове. Предлага се в един универсален размер, като са предвидени тик-так копчета за пристягане. Разполага с дълбока качулка с връзки за допълнително при..
  80 лв.
 • Пончо дъждобран Camo Ripstop
  Пончо дъждобран Camo Ripstop е изработено от 100% подсилен полиестер. Материята е изключително здрава и водоустойчива с воден стълб от 5000 мм. Технологията Ripstop допълнително защитава материята от прокъсване. Предвидени са капси за оформяне на ръкави, както и допълнителни тапи за закопчаване. ..
  65 лв.
 • Пончо дъждобран тактическо софтшел Outbreak
  Пончо дъждобран тактическо софтшел Outbreak е много добър избор, когато искате да се изолирате от външните условия. Може да го използвате и като второ покритие на палатка или просто като временен заслон. Пончото е изработено от софтшел материя, която отблъсква водата. Материята предпазва и от вятър,..
  150 лв.
 • Рипстоп пончо
  Изключително удобно и широко пончо, тип дъждобран, изработено изцяло водоустойчиви материи. Размерът на пончото е достатъчно голям, за да покрие тялото ви и раница на гърба. Пончото е с широка качулка. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Полиамид (100%) Пристягане: Връзки на качулката ..
  70 лв.
 • Спасително пончо двуслойно Fox Outdoor
  Спасително пончо двуслойно Fox Outdoor може да се използва в най-различни екстремни ситуации. Изработено е от 100% полиетилен в искрящо оранжев цвят, за да се забелязва от далеч. Предвидена е качулка, която предпазва главата. Пончото има допълнителна транспортна чанта, която е компактна и удобна ..
  20 лв.
 • Универсален размер дъждобран тип пончо
  Дъждобранът на Highlander тип пончо е с универсален размер , така че да пасва на всякакво телосложение. Материалът е полиестер, подсилен от PVC, което го прави изключително издръжлив и устойчив на проливен дъжд. Шевовете му също са подсилени и през тях няма как да мине вода. Качулката е с допълнител..
  15 лв.

Тук ще намерите различни модели непромокаеми дрехи, дъждобрани, пончо и др. подходящи за лов, риболов, поход, експедиции или просто разходка из планината.