Непромокаеми дрехи

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Albainox камуфлажен дъждобран тип пончо на Barbaric
  С този камуфлажен дъждобран тип пончо Albainox на марката Barbaric няма нужда да проверявате прогнозата за времето. Просто го слагате в раницата и при нужда веднага го обличате. Той е лек, компактен и най-важното, сто процента надежден срещу проливен дъжд. Материалът, от който е направен е винил – и..
  20 лв.
 • Водоустойчив ловно рибарски комплект от яке и панталон
  За онези, който лова и риболова не е просто хоби, а начин на живот ви предлагаме комплект от яке и панталон създаден да предпазва вас при различни метериологични условия. Независимо дали вали дъжд или сняг, дали сте на корба в открито море, дали търсите дивите животни в гората, дали изкачвате поредн..
  379 лв.
 • Дъждобран комплект панталон и яке
  Цялостна екипировка срещу дъжд на марката Mil-Tec. Състои се от панталон и яке, които покриват напълно цялото тяло и го предпазват от намокряне. Материалът, от който е направен е полиестер с покритие от поливинилхлорид за пълна изолация от влага и вода. Предлага се в цялата гама от размери, като и д..
  35 лв.
 • Дъждобран от винил
  Това е компактен, лек и достъпен дъждобран. Изграден от изцяло водоустойчива материя. Размерът пончото е достатъчен да покрие цялото тяло, като за по-голямо удобство дъждобранът има качулка. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: PVC (100%) Цвят: Маслиново Тегло: 0.100 кг ..
  10 лв.
 • Дъждобран от винил тип пончо
  Дъждобран от винил тип пончо е универсален размер връхна дреха за лошо време. Подходящ е за целогодишно ползване, тъй като позволява да бъде слаган над дебели или тънки дрехи. В преходните сезони този тип екипировка е сред най-важните и задължителни елементи в багажа. Моделът е изработен от 100% ..
  20 лв.
 • Дъждобран тип палто
  Дори за любителите планинари е ясно, че дъждобранът може и да не ти потрябва, но винаги е по-добре да го имаш и да не се наложи, отколкото да завали проливно и да нямаш с какво а се предпазиш. И докато в града все ще се намери подслон, където да изчакаш, то в гората или в планината това няма как да ..
  25 лв.
 • Ловно рибарски комплект от яке и панталон
  За неуморимите любителите и професионални риболовци,  ловци и планинари който не се плашат от метеорологичните условия ви представяме нашия комплект от яке и панталон GRAFT BRATEX PRO 2. Те са изработени от BRATEX мембрана, която не позволява на тялото да замръзва при ниски температури, а при п..
  729 лв.
 • Рипстоп пончо
  Изключително удобно и широко пончо, тип дъждобран, изработено изцяло водоустойчиви материи. Размерът на пончото е достатъчно голям, за да покрие тялото ви и раница на гърба. Пончото е с широка качулка. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Полиамид (100%) Пристягане: Връзки на качулката ..
  43 лв.
 • Универсален размер дъждобран тип пончо
  Дъждобранът на Highlander тип пончо е с универсален размер , така че да пасва на всякакво телосложение. Материалът е полиестер, подсилен от PVC, което го прави изключително издръжлив и устойчив на проливен дъжд. Шевовете му също са подсилени и през тях няма как да мине вода. Качулката е с допълнител..
  12 лв.

Тук ще намерите различни модели непромокаеми дрехи, дъждобрани, пончо и др. подходящи за лов, риболов, поход, експедиции или просто разходка из планината.