Непромокаеми дрехи

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Водоустойчив ловно рибарски комплект от яке и панталон
  За онези, който лова и риболова не е просто хоби, а начин на живот ви предлагаме комплект от яке и панталон създаден да предпазва вас при различни метериологични условия. Независимо дали вали дъжд или сняг, дали сте на корба в открито море, дали търсите дивите животни в гората, дали изкачвате поредн..
  379 лв.
 • Дъждобран от винил
  Това е компактен, лек и достъпен дъждобран. Изграден от изцяло водоустойчива материя. Размерът пончото е достатъчен да покрие цялото тяло, като за по-голямо удобство дъждобранът има качулка. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: PVC (100%) Цвят: Маслиново Тегло: 0.100 кг ..
  10 лв.
 • Комплект екип Vest Style
  Това е комплект състоящ се от яке и панталон изклчяително подходящ за лов по време на студените и дъждовни дни. Материите, от които е изграден, са изцяло водоустойчиви и същевременно силно дишащи, като по този начин тялото е предпазено от метеорологичните условия и същевременно се предотвратява..
  150 лв.
 • Комплект екип от италианската армия
  Представяме ви един универсален комплект от непромукаеми и изцяло дишащи материи за дъждовно време. Комплектът се състои от яке и панталон. Поради камуфлажната си разцветка, комплетът може да се използва от военни, ловци и рибари. Якето има качулка с козирка, която допълнително ще подпомогне предпаз..
  140 лв.
 • Ловно рибарски комплект от яке и панталон
  За неуморимите любителите и професионални риболовци,  ловци и планинари който не се плашат от метеорологичните условия ви представяме нашия комплект от яке и панталон GRAFT BRATEX PRO 2. Те са изработени от BRATEX мембрана, която не позволява на тялото да замръзва при ниски температури, а при п..
  729 лв.
 • Непромокаемо яке
  Много леко, удобно и компактно яке, подходящо дори и за най-силните валежи. Към якето получавате раница на която има две ленти, спомагащи да се закачи към багаж. Якето е с налична качулка, която се прибира в яката. ХАРАКТЕРИСТИКИ Изработка: Полиестер с PVC покритие (100%) Закопчаване: Скр..
  45 лв.
 • Рипстоп пончо
  Изключително удобно и широко пончо, тип дъждобран, изработено изцяло водоустойчиви материи. Размерът на пончото е достатъчно голям, за да покрие тялото ви и раница на гърба. Пончото е с широка качулка. ХАРАКТЕРИСТИКИ Марка: MFH Изработка: Полиамид (100%) Пристягане: Връзки на качул..
  40 лв.

Тук ще намерите различни модели непромокаеми дрехи, дъждобрани, пончо и др. подходящи за лов, риболов, поход, експедиции или просто разходка из планината.