Колани

Подкатегории
Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Fast Closure универсален колан
  Fast Closure универсален колан е подходящ както за ежедневно ползва не в свободното време, така и за работно облекло тип униформа. Отличава се с бърза система за фиксиране на талията и съответно разхлабване. Катарамата е пластмасова и не сигнализира при минаване през метал детектори. Моделът е по..
  15 лв.
 • Komvos Single 1.50 тактически колан
  Komvos Single 1.50 тактически колан на марката Pentagon е подходящ както за хора, работещи в сферата на охраната, така и за ежедневно ползване с цивилни дрехи. Специфичното при модела е възможността да закачате на него допълнително оборудване, като белезници, пистолет, палка и телефон, което е важно..
  22 лв.
 • Canvas колан
  Изключително здрав колан, изработен с метална катарама. Размерът на колана може да се регулира, в зависимост от предпочитанията ви. Характеристики Марка: Helikon-Tex Цвят: зелен, черен, каки Дължина: 120, 130, 140 Материал: 100% памук Метална катарама Дебелина: 4 см Размери: М -..
  19 лв.
 • Defender Security тактически колан
  Defender Security тактически колан е подходящ за различни униформи и облекло, характерно за служители в сферата на сигурността и охраната. Изработен е от 100% найлон и е предвидена система за бързо освобождаване. Разполага също така с фиксатор за допълнителни джобове, който ги застопорява на място и..
  39 лв.
 • Hemantas Elastic еластичен колан
  Hemantas Elastic еластичен колан на марката Pentagon е предвиден да бъде в един универсален размер. Причината е, че е изработен от 80% полиестер и 20% еластан, който го прави изключително еластичен. Освен това може да се регулира дължината според размера на тялото. Ширината на колана е 3 см. Катарам..
  25 лв.
 • Load Bearing Patrol тактически колан
  Load Bearing Patrol тактически колан е част от цялостната екипировка на служители в сферата на сигурността и отбраната. Създаден е, за да бъде максимално функционален и високо издръжлив на износване, външни условия като влага, плесен и други и да побира най-важните неща. Коланът е подплатен с пан..
  150 лв.
 • Magnum 2.0 черен колан
  Magnum 2.0 черен колан се отличава с това, че има скрита отварачка за бутилки под катарамата. Изработен е от комбинация от полиестер и памук за по-голяма здравина. Дължината може да се регулира, като максималната е 130 см. Катарамата е метална, както и накрайникът в края на колана, който предпазва о..
  15 лв.
 • MFH Security вътрешен колан 110 см
  MFH Security вътрешен колан 110 см е подходящ за всякакви униформи и въобще за облекло на служители в сферата на сигурността и охраната. Дължината му е 110 см, като има възможност да се регулира допълнително. Широчината му е от 4 см. Моделът е съвместим с тактическия колан на марката MFH Security..
  12 лв.
 • Mil-Tec военен колан модел Para
  Немската марка Mil-Tec един от световните лидери на военни и outdoor облекла. Тя се старае да запълни целия асортимент от нужната екипировка. За панталоните си и тяхното регулиране в областта на талията, тя пуска на пазара колан Para. Той е изцяло съобразен с целта на неговото предназначение. Изп..
  15 лв.
 • Miltec Clip черни тиранти
  Miltec Clip черни тиранти се отличават с висока еластичност и устойчивост. Размерът може да се регулира, като максималната дължина е 120 см. Характеризират се с триточков захват на панталона, което гарантира стабилност и комфорт при носенето. Изработени са от полиестер, който е устойчив и здрав като..
  14 лв.
 • Security Patrol тактически колан на Kombat.uk
  Този тактически колан Security Patrol на бранда Kombat.uk е изключително здрав, широк и побира всичко необходимо за служителите в сферата на охраната и сигурността. Отделните джобове и държачи са добре организирани, така че всичко да бъде под ръка и лесно достъпно в екстремна ситуация. Гаранция за т..
  45 лв.
 • Здрав колан Safety Buckle 40 mm
  Коланът Safety Buckle 40 mm е разработен да бъде подходящ за употреба от ловци, риболовци и служители в сферата на сигурността. За неговата изработка е използвана материя, която се състой от 100% полиестер. За закопчаването има предвидена голяма метална катарама, която позволява бързо и лесно осв..
  16 лв.