Колани

Подкатегории
Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Fast Closure универсален колан
  Fast Closure универсален колан е подходящ както за ежедневно ползва не в свободното време, така и за работно облекло тип униформа. Отличава се с бърза система за фиксиране на талията и съответно разхлабване. Катарамата е пластмасова и не сигнализира при минаване през метал детектори. Моделът е по..
  25 лв.
 • Колан Condor Tactical Belt
  Колан Condor Tactical Belt е задължителна част от тактическата униформа на служител в сферата на сигурността и охраната. Изработен е от 100% полиестер, който издържа на интензивно натоварване. Ширината на колана е 5 см, а дължината може да се регулира с максимален обхват до 130 см. Тактическият к..
  48 лв.
 • Колан за военни US Paratrooper
  Колан за военни US Paratrooper е направен изцяло от памук с много гъста и здрава плетка. Катарамата е метална с надпис и лого на парашутистите US Paratrooper. Предназначен е за военни униформи, като широчината от 3.5 см е съобразена с повечето тактически панталони. Предлага се в два варианта на дълж..
  20 лв.
 • Колан на американските морски сили
  Колан на американските морски сили е изработен от 100% полиестер за по-голяма здравина и издръжливост. Катарамата е с логото на USMC американската морска пехота като е предвидена възможност да се регулира с точност обиколката около талията. Захващането е много здраво и не търси разхлабване при интен..
  18 лв.
 • Колан с велкро лепенка
  Здрав колан, който се закопчава с велкро лепенка. Характеристики Марка: MFH Цвят: черен, зелен Материал: 100% найлон Ширина: 32 мм Тегло: 0.200 гр. ..
  14 лв.
 • Колан тактически Security за униформи
  Колан тактически Security за униформи е изработен от 100% найлон, което е гаранция за здравина и надеждност. Удобен и лесен за откопчаване и закопчаване, коланът е подходящ за служители на сигурността и охраната. Предвидена е пластмасова катарама, чрез която има възможност да се регулира ширината. О..
  23 лв.
 • Колан широк 32 мм с джоб
  Колан широк 32 мм с джоб е класически черен колан с изчистена линия. Отличава се с предвидения таен джоб, който остава скрит за всички наоколо. Дължината от 130 см може да се регулира чрез наличната катарама. Тя е хромирана в сив цвят. Коланът е изработен от 100% полиестер, който е издръжлив на и..
  20 лв.
 • Тактически колан Laser Cut Quick Release
  Тактически колан Laser Cut Quick Release е модел на Mil-Tec, който без проблем се съчетава с модулни джобове със система MOLLE, кобури, калъфи и друг тип военно оборудване. Достатъчно е само да се преплетат през предвидените отвори, благодарение на което се застопоряват здраво. Коланът е изработе..
  18 лв.
 • Komvos Single 1.50 тактически колан
  Komvos Single 1.50 тактически колан на марката Pentagon е подходящ както за хора, работещи в сферата на охраната, така и за ежедневно ползване с цивилни дрехи. Специфичното при модела е възможността да закачате на него допълнително оборудване, като белезници, пистолет, палка и телефон, което е важно..
  27 лв.
 • Canvas колан
  Изключително здрав колан, изработен с метална катарама. Размерът на колана може да се регулира, в зависимост от предпочитанията ви. Характеристики Марка: Helikon-Tex Цвят: зелен, черен, каки Дължина: 120, 130, 140 Материал: 100% памук Метална катарама Дебелина: 4 см Размери: М -..
  19 лв.
 • Defender Security тактически колан
  Defender Security тактически колан е подходящ за различни униформи и облекло, характерно за служители в сферата на сигурността и охраната. Изработен е от 100% найлон и е предвидена система за бързо освобождаване. Разполага също така с фиксатор за допълнителни джобове, който ги застопорява на място и..
  45 лв.
 • Hemantas Elastic еластичен колан
  Hemantas Elastic еластичен колан на марката Pentagon е предвиден да бъде в един универсален размер. Причината е, че е изработен от 80% полиестер и 20% еластан, който го прави изключително еластичен. Освен това може да се регулира дължината според размера на тялото. Ширината на колана е 3 см. Катарам..
  37 лв.