Колани

Подкатегории
Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Komvos Single 1.50 тактически колан
  Komvos Single 1.50 тактически колан на марката Pentagon е подходящ както за хора, работещи в сферата на охраната, така и за ежедневно ползване с цивилни дрехи. Специфичното при модела е възможността да закачате на него допълнително оборудване, като белезници, пистолет, палка и телефон, което е важно..
  22 лв.
 • Canvas колан
  Изключително здрав колан, изработен с метална катарама. Размерът на колана може да се регулира, в зависимост от предпочитанията ви. Характеристики Марка: Helikon-Tex Цвят: зелен, черен, каки Дължина: 120, 130, 140 Материал: 100% памук Метална катарама Дебелина: 4 см Размери: М -..
  19 лв.
 • Hemantas Elastic еластичен колан
  Hemantas Elastic еластичен колан на марката Pentagon е предвиден да бъде в един универсален размер. Причината е, че е изработен от 80% полиестер и 20% еластан, който го прави изключително еластичен. Освен това може да се регулира дължината според размера на тялото. Ширината на колана е 3 см. Катарам..
  25 лв.
 • Mil-Tec военен колан модел Para
  Немската марка Mil-Tec един от световните лидери на военни и outdoor облекла. Тя се старае да запълни целия асортимент от нужната екипировка. За панталоните си и тяхното регулиране в областта на талията, тя пуска на пазара колан Para. Той е изцяло съобразен с целта на неговото предназначение. Изп..
  15 лв.
 • Security Patrol тактически колан на Kombat.uk
  Този тактически колан Security Patrol на бранда Kombat.uk е изключително здрав, широк и побира всичко необходимо за служителите в сферата на охраната и сигурността. Отделните джобове и държачи са добре организирани, така че всичко да бъде под ръка и лесно достъпно в екстремна ситуация. Гаранция за т..
  45 лв.
 • Здрав колан Safety Buckle 40 mm
  Коланът Safety Buckle 40 mm е разработен да бъде подходящ за употреба от ловци, риболовци и служители в сферата на сигурността. За неговата изработка е използвана материя, която се състой от 100% полиестер. За закопчаването има предвидена голяма метална катарама, която позволява бързо и лесно осв..
  16 лв.
 • Колан за военни
  Колан, отличаващ се със здравина и стилен дизайн. Той е изработен с хромирана катарама от полската компания Helikon-Tex. Той е разработен по модел на американската армия. Моделът има регулируем размер, благодарение на катарамата. Характеристики Марка: Helikon-Tex Цвят: черен, зелен Мате..
  23 лв.
 • Колан от паракорд
  Паракордът е известен със своята здравина и приложимост в различни сфери свързани с оцеляването и сигурността. Другото наименование, което носи е парашутистко въже, защото се използва за изработка на парашутите. Може да го срещните под различни форми от ключодържател, обикновено въже или корда до из..
  39 лв.
 • Колан с лого NAVY SEAL
  Колан, отличаващ се със своята здравина, изработен от полската компания Helikon-Tex. Той се закопчава с метална катарама, на която е изобразено логото на морските тюлени. Широчината на модела може да бъде регулирана с помощта на катарамата. Характеристики Марка: Helikon-Tex Цвят: Черен ..
  23 лв.
 • Тактически колан
  Когато избирате колан за ловните, планинските и туристическите си дрехи, изисквате той да е издръжлив и неподатлив на скъсване и претъркване при интензивната му употреба. Тактическият колан на Helikon-Tex е идеалният избор, ако търсите качество на добра цена. Моделът е изработен от максимално оле..
  32 лв.
 • Тактически колан на марката Highlander
  Представяме един изключително качествен тактически колан на марката Highlander. Отличава се със здрава материя и катарама. Предвидена е една гайка за регулиране широчината на талията. Широчината на колана позволява към него да бъдат прикрепени допълнително оборудване, характерно за хората, р..
  23 лв.
 • Тактически черен колан с череп Skull
  Коланът Skull на марката Mil-Tec се отличава с изключително здрава и устойчива материя. Може да бъде част от цялостна тактическа екипировка, както и да се носи с ежедневни дрехи. Широк е 4 см и това позволява върху него да бъде прикрепено допълнително оборудване като ножове, кобури и други. Дължи..
  18 лв.