Гети

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Grampian Ankle водоустойчиви гети
  Grampian Ankle водоустойчиви гети са подходящи за високопланински преходи с тежки терени. Предвиден е висок воден стълб до 5000 мм, което гарантира, че краката ще бъдат максимално защитени от суровите условия навън. Материята за тяхната изработка е от 420D найлон, които се отличава с висока здрав..
  50 лв.
 • Snowfall гети за туризъм и лов
  Snowfall гети за туризъм и лов са произведени от Helikon-Tex с цел да предпазят краката от намокряне. Изработени са от 100% найлон, който не пропуска вода и е издръжлив на сурови условия. Материята е еластична така, че да носи комфорт при ходене и свобода на движенията в долната част на краката. ..
  96 лв.
 • Водоустойвичи гети Walking
  Водоустойчиви гети Walking са подходящи за планински преходи. Те имат за цел да защитят краката от влагата и водата. Изработени са от високо издръжлив Ripstop материал, които е устойчив на скъсване и при интензивна употреба. За максимално удобство, те са много леки, като не отежняват обувката. Предв..
  43 лв.
 • Водоустойчиви гети Cuillin
  Водоустойчиви гети Cuillin са изработени от здрава и високо устойчива материя 420D с воден стълб до 5000 мм. Имат цип по цялата дължина и предпазен капак, който не позволява навлизането на студен въздух, сняг и вода. Моделът е подходящ за преходи в планината и гората, като са предвидени да бъдат ..
  55 лв.
 • Гети непромокаеми с два слоя плат
  Гети непромокаеми с два слоя плат са изработени с цел да защитят краката от намокряне по време на поход. Състоят се от два слоя, които изолират долната част на крака от външни условия. Горният слой е 100% полиестер, а долният 100% полиуретан. Гетите са водоустойчиви и не допускат към глезена и ходил..
  60 лв.
 • Гети с въже от стомана
  Водоустойчиви гети, изработени в приятен цвят, отличаващи се със своята здравина. Гетите предпазват от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките. Те имат шнур, към който с метална кука се прикрепя стоманеното въже, което минава под подметката на обувката. Гетите се закопчават с цип в обла..
  55 лв.
 • Гети с два слоя на германската армия
  Гети с два слоя на германската армия се предлагат в камуфлажен цвят. Предпазват от влага, студ, мръсотия и вятър. Подходящи са за планински и горист терен, ето защо са предпочитан избор на много любители на зимни спортове, лов и риболов. Гетите са изработени от два слоя за по-солидна изолация на ..
  60 лв.
 • Гети с метално въже Ripstop Steel Wire
  Гети с метално въже Ripstop Steel Wire са универсален размер гети, подходящи както за ниски, така и за високи обувки. Отличават се с метално въже и метална кука за захващане към връзките. В горната и долната част са предвидени ластици срещу свличане по крака. Гетите са изработени от 100% полиесте..
  40 лв.
 • Гети със стоманено въже Pro
  Гети със стоманено въже Pro са дело на производителят на екипировки Mil-Tec. Предвидени са за лоши условия и терени, където трябва да предпазват максимално добре краката. Отблъскват влага, студ, вятър и вода, като долната част на крака остава суха и защитена. Гетите са изработени от здрав материа..
  43 лв.
 • Трислойни гети с дишаща мембрана
  Трислойни гети с дишаща мембрана са подходящи за много трудни и тежки условия. Изработени са от трислойна материя, която се отличава с наличието на дишаща мембрана. Това предпазва от запарване. Гетите са с воден стълб от 5000 мм. Предвидено е закопчаване с цип, като за по-голяма сигурност и защит..
  55 лв.
 • Водоустойчиви гети Glencoe
  Водоустойчиви гети Glencoe са изработени от материя рипстоп, която се характеризира със здравина и устойчивост. Благодарение на нея краката ще бъдат защитени от тежките условия в планината. Не допускат пропускане на влага и вода, като за целта е предвиден воден стълб до 3000 мм. По този начин се гар..
  40 лв.