Гети

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Grampian Ankle водоустойчиви гети
  Grampian Ankle водоустойчиви гети са подходящи за високопланински преходи с тежки терени. Предвиден е висок воден стълб до 5000 мм, което гарантира, че краката ще бъдат максимално защитени от суровите условия навън. Материята за тяхната изработка е от 420D найлон, които се отличава с висока здрав..
  50 лв.
 • Snowfall гети за туризъм и лов
  Snowfall гети за туризъм и лов са произведени от Helikon-Tex с цел да предпазят краката от намокряне. Изработени са от 100% найлон, който не пропуска вода и е издръжлив на сурови условия. Материята е еластична така, че да носи комфорт при ходене и свобода на движенията в долната част на краката. ..
  80 лв.
 • Водоустойвичи гети Walking
  Водоустойчиви гети Walking са подходящи за планински преходи. Те имат за цел да защитят краката от влагата и водата. Изработени са от високо издръжлив Ripstop материал, които е устойчив на скъсване и при интензивна употреба. За максимално удобство, те са много леки, като не отежняват обувката. Предв..
  43 лв.
 • Водоустойчиви гети Cuillin
  Водоустойчиви гети Cuillin са изработени от здрава и високо устойчива материя 420D с воден стълб до 5000 мм. Имат цип по цялата дължина и предпазен капак, който не позволява навлизането на студен въздух, сняг и вода. Моделът е подходящ за преходи в планината и гората, като са предвидени да бъдат ..
  55 лв.
 • Гети непромокаеми с два слоя плат
  Гети непромокаеми с два слоя плат са изработени с цел да защитят краката от намокряне по време на поход. Състоят се от два слоя, които изолират долната част на крака от външни условия. Горният слой е 100% полиестер, а долният 100% полиуретан. Гетите са водоустойчиви и не допускат към глезена и ходил..
  37 лв.
 • Гети с два слоя на германската армия
  Гети с два слоя на германската армия се предлагат в камуфлажен цвят. Предпазват от влага, студ, мръсотия и вятър. Подходящи са за планински и горист терен, ето защо са предпочитан избор на много любители на зимни спортове, лов и риболов. Гетите са изработени от два слоя за по-солидна изолация на ..
  40 лв.
 • Гети с метално въже Ripstop Steel Wire
  Гети с метално въже Ripstop Steel Wire са универсален размер гети, подходящи както за ниски, така и за високи обувки. Отличават се с метално въже и метална кука за захващане към връзките. В горната и долната част са предвидени ластици срещу свличане по крака. Гетите са изработени от 100% полиесте..
  40 лв.
 • Гети със стоманено въже Pro
  Гети със стоманено въже Pro са дело на производителят на екипировки Mil-Tec. Предвидени са за лоши условия и терени, където трябва да предпазват максимално добре краката. Отблъскват влага, студ, вятър и вода, като долната част на крака остава суха и защитена. Гетите са изработени от здрав материа..
  33 лв.
 • Трислойни гети на немската армия
  Трислойни гети на немската армия са подходящи за хора, които обичат да прекарват повече време на открито, независимо от времето. Изработени са от три слоя, като по средата има дишащи мембрани. Благодарение на тях гетите не запарват и имат отлични изолиращи качества. Гетите предпазват долната част..
  30 лв.
 • Трислойни гети с дишаща мембрана
  Трислойни гети с дишаща мембрана са подходящи за много трудни и тежки условия. Изработени са от трислойна материя, която се отличава с наличието на дишаща мембрана. Това предпазва от запарване. Гетите са с воден стълб от 5000 мм. Предвидено е закопчаване с цип, като за по-голяма сигурност и защит..
  45 лв.
 • Водоустойчиви гети Glencoe
  Водоустойчиви гети Glencoe са изработени от материя рипстоп, която се характеризира със здравина и устойчивост. Благодарение на нея краката ще бъдат защитени от тежките условия в планината. Не допускат пропускане на влага и вода, като за целта е предвиден воден стълб до 3000 мм. По този начин се гар..
  40 лв.
 • Гети с въже от стомана
  Водоустойчиви гети, изработени в приятен цвят, отличаващи се със своята здравина. Гетите предпазват от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките. Те имат шнур, към който с метална кука се прикрепя стоманеното въже, което минава под подметката на обувката. Гетите се закопчават с цип в обла..
  30 лв.