Гети

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Grampian Ankle водоустойчиви гети
  Grampian Ankle водоустойчиви гети са подходящи за високопланински преходи с тежки терени. Предвиден е висок воден стълб до 5000 мм, което гарантира, че краката ще бъдат максимално защитени от суровите условия навън. Материята за тяхната изработка е от 420D найлон, които се отличава с висока здрав..
  45 лв.
 • Водоустойвичи гети Walking
  Водоустойчиви гети Walking са подходящи за планински преходи. Те имат за цел да защитят краката от влагата и водата. Изработени са от високо издръжлив Ripstop материал, които е устойчив на скъсване и при интензивна употреба. За максимално удобство, те са много леки, като не отежняват обувката. Предв..
  33 лв.
 • Водоустойчиви гети Cuillin
  Водоустойчиви гети Cuillin са изработени от здрава и високо устойчива материя 420D с воден стълб до 5000 мм. Имат цип по цялата дължина и предпазен капак, който не позволява навлизането на студен въздух, сняг и вода. Моделът е подходящ за преходи в планината и гората, като са предвидени да бъдат ..
  55 лв.
 • Водоустойчиви гети Glencoe
  Водоустойчиви гети Glencoe са изработени от материя рипстоп, която се характеризира със здравина и устойчивост. Благодарение на нея краката ще бъдат защитени от тежките условия в планината. Не допускат пропускане на влага и вода, като за целта е предвиден воден стълб до 3000 мм. По този начин се гар..
  40 лв.
 • Гети по модел на германската армия
  Гети, изработени от найлон с дишаща мембрана, които предпазват обувките от проникване на вода, прах, сняг и камъчета. Те се закопчават с цип по цялата им дължина, а отгоре е с капаци, които се закопчават с велкро лепенки. Гетите се прикрепят към обувката с метална кука за връзките. Характеристики..
  40 лв.
 • Гети с въже от стомана
  Водоустойчиви гети, изработени в приятен цвят, отличаващи се със своята здравина. Гетите предпазват от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките. Те имат шнур, към който с метална кука се прикрепя стоманеното въже, което минава под подметката на обувката. Гетите се закопчават с цип в обла..
  30 лв.
 • Черни трислойни гети
  Гети, които са подходящи за изключително неблагоприятни метеорологични условия. Те са изработени от трислоен материал, за по-голяма издръжливост и защита на краката. Гетите се закопчават с цип и имат метална кукичка за закачане за обувките. Удобни са за носене при дълги преходи в гората. Характер..
  48 лв.