Елеци

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Country жилетка от флийс
  Country жилетка от флийс на марката Kombat е подходяща да се носи под друга връхна дреха като подплата или хастар. През преходните сезони може да бъде облечена самостоятелно, като материята флийс ще предпазва тялото от вятър и студен въздух. Профилът на модела е дълъг и покрива кръста, така че тази ..
  45 лв.
 • Flecktex готварска престилка
  Готварската престилка на марката Flecktex се предлага в два цвята камуфлаж, съответно сиво и стандартното зелено. Приложението на този вид артикул, разбира се, е в кухнята и всяко домакинство със сигурност има подобна вещ в шкафа. Предимството на тази престилка пред обикновените е възможността да па..
  27 лв.
 • Guardian Chest Rig тактическа жилетка на Helikon-Tex
  С тази универсална тактическа жилетка Guardian Chest Rig на Helikon-Tex ще поберете всички необходими муниции, консумативи и аксесоари от една цялостна ловна екипировка. Материалът, от който е направена е Cordura, който се ползва с авторитет на един от най-издръжливите на голямо натоварване. Предвид..
  159 лв.
 • Mil-Tec тактическа жилетка с 6 джоба
  Професионална тактическа жилетка с 6 различни по големина джоба на Mil-Tec. Има широко приложение както за военни цели в областта на сигурността, така и за спорт, туризъм, лов и риболов. Изработката е 100% полиестер, който обаче е подсилен допълнително с поливинлхлорид. Предвидени са общо 6 джоба..
  55 лв.
 • Woodland елек за лов и риболов
  Изключително функционален елек, който е подходящ както за всички ловци, така и за рибарите. Той е прецизно изработен от еластична памучна материя, благодарение на която е лек и удобен за носене. Елекът има много джобове, както отвътре, така и отвън. Характеристики Марка: Mil-Tec Външен ма..
  45 лв.
 • Военна тактическа полиестерна жилетка
  Това е тактическа жилетка, която е от гамата на облекло на военно-морските сили на САЩ (USMC). Изработен е от 100% полиестер и е с добавена EVA пяна в горната част на презрамките, за да подсигури максимална здравина. Бойната тактическа жилетка е същевременно здрава и максимално удобна и комфортна за..
  99 лв.
 • Елек за лов
  Практичен, лек и удобен елек, който е подходящ за ловци и рибари. Елекът има мрежеста подплата, която пропуска въздух. Моделът притежава много джобове, които имат различна големина. Характеристики Марка: Mil-Tec Цвят: Зелен Материал: 65% полиестeр, 35% памук Четиринадесет джоба Джоб..
  45 лв.
 • Елек за лов Hunting
  Удобен, топъл и лек елек за лов. Той е подсилен в раменете, а благодарение на ватирана подплата е подходящ за носене в студено време. В предната си част има четири джоба, като два от тях са с капаци и се закопчават. Ципът е изключително здрав, а памучната яка ще топли врата ви и няма да допуска студ..
  60 лв.
 • Елек за лов Hunting Camo
  Практичен елек, който е предназначен за хора, които ходят на лов и риболов. Той е в приятен горски камуфлажен цвят. Елекът е изработен с много джобове, които са с различни размери и с различен вид закопчаване. Характеристики Марка: Mil-Tec Материал: 80% полиестер/20% памук Два джоба с к..
  59 лв.
 • Жилетка 8 pockets - тактическа
  Изключително качествена тактическа жилетка, която има осем подвижни джоба и възможност за прикрепване на оборудване към нея. Тя е изработена в камуфлажни цветове от здрав материал – полиестер, с полиуретаново покритие. Жилетката може да бъде носена от различни по телосложение хора, тъй като има регу..
  79 лв.
 • Зимен американски елек за лов MFH
  Специално създаден за лов елек, който е ватиран с памучна подплата. В предната си част, той има четири джоба, като всеки от тях се залепя с велкро лепенки. Това допринася при носене на елека по време на лов за бързото изваждане на нещата, които сте прибрали в тях. Елекът има един вътрешен джоб, койт..
  65 лв.
 • Камуфлажен елек Ranger
  Този елек е особено подходящ за използване от рибари и ловци. Той има много приятни камуфлажни разцветки, пет външни и два вътрешни джоба, които го правят изключително удобен и практичен при носене. Неговият цип се закопчава до брадичката, като по този начин се изолира студа и вятъра. Хастарът ..
  65 лв.