Елеци

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Country жилетка от флийс
  Country жилетка от флийс на марката Kombat е подходяща да се носи под друга връхна дреха като подплата или хастар. През преходните сезони може да бъде облечена самостоятелно, като материята флийс ще предпазва тялото от вятър и студен въздух. Профилът на модела е дълъг и покрива кръста, така че тази ..
  45 лв.
 • Guardian Chest Rig тактическа жилетка на Helikon-Tex
  С тази универсална тактическа жилетка Guardian Chest Rig на Helikon-Tex ще поберете всички необходими муниции, консумативи и аксесоари от една цялостна ловна екипировка. Материалът, от който е направена е Cordura, който се ползва с авторитет на един от най-издръжливите на голямо натоварване. Предвид..
  200 лв.
 • Mil-Tec тактическа жилетка с 6 джоба
  Професионална тактическа жилетка с 6 различни по големина джоба на Mil-Tec. Има широко приложение както за военни цели в областта на сигурността, така и за спорт, туризъм, лов и риболов. Изработката е 100% полиестер, който обаче е подсилен допълнително с поливинлхлорид. Предвидени са общо 6 джоба..
  80 лв.
 • Ranger подплатен елек за лов
  Ranger подплатен елек за лов е подходящ за всякакви занимания на открито през по-голямата част от годината. Топъл и многофункционален артикул, който може да ползвате и в ежедневието си. Изработен е от комбинация между полиестер и памук, като се отличава с това, че има подплата. Предвидени са общо..
  86 лв.
 • Грейка с дълбока качулка
  Грейка с дълбока качулка е изработена от 100% найлон и полиестер. Материята е здрава и издръжлива на интензивно носене. Моделът е всесезонен, като през по-студените дни може да се носи над друго по-тънко яке или суитшърт. Елекът разполага с дълбока качулка с козирка и връзки, с които може да прис..
  74 лв.
 • Елек за лов Hunting Camo
  Практичен елек, който е предназначен за хора, които ходят на лов и риболов. Той е в приятен горски камуфлажен цвят. Елекът е изработен с много джобове, които са с различни размери и с различен вид закопчаване. Характеристики Марка: Mil-Tec Материал: 80% полиестер/20% памук Два джоба с к..
  65 лв.
 • Жилетка 8 pockets - тактическа
  Изключително качествена тактическа жилетка, която има осем подвижни джоба и възможност за прикрепване на оборудване към нея. Тя е изработена в камуфлажни цветове от здрав материал – полиестер, с полиуретаново покритие. Жилетката може да бъде носена от различни по телосложение хора, тъй като има регу..
  117 лв.
 • Камуфлажна тактическа жилетка за деца
  Детската тактическа жилетка на марката Kombat.uk е предназначена за занимания на открито, в това число и за игри като пейнтбол например. Дизайнът и разцветка позволяват тя да се използва за туризъм и риболов. Предлага се в цвят камуфлаж, за да се слива перфектно с природата. Материята е комбинаци..
  40 лв.
 • Професионална тактическа жилетка 9
  Специална полиамидна тактическа жилетка предназначена за професионалисти. Мрежестата външна част на елека го прави въздухопропусклив. Жилетката е с много джобове, които имат различна големина. Тактическият елек е с регулируем размер, тъй като има странични ленти и велкро лепенки на раменете. Хара..
  97 лв.
 • Тактическа жилетка с 12 джоба на Mil-Tec
  Тактическата жилетка с 12 джоба е изработена от здрав 100 % полиестер. Проектиране е , така че да има различни по размер джобове, в които да може да бъде поместено всичко най-необходимо по време на експедиция. Тя, е достатъчно устойчива за да може да се добави и допълнително оборудване ако е необход..
  65 лв.