Детски дрехи

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Детска тениска с надпис ARMY
  Детска тениска с къс ръкав и надпис Army на британската марка Kombat.uk. Изработена е от сто процента памук и не запарва тялото. Материята е мека на допир и по никакъв начин не дразни кожата на детето. Предлага се в зелен цвят с черен надпис. Яката е специално подсилена, за да не се разтегне при инт..
  18 лв.
 • 3D камуфлажен детски панталон за лов
  3D камуфлажен детски панталон на марката Kombat е предназначен за горски терени, защото се слива перфектно с пейзажа. Материята е съобразена изцяло с растителността и поради тази причина материята е безшумна. Това му предимство е особено подходящо, когато малчугана иска да наблюдава животни без да г..
  70 лв.
 • 3D камуфлажна тениска за деца
  3D камуфлажна тениска за деца на марката Kombat е предназначена за всякакви дейности както на открито, така и на закрито. Изработена е от чист памук, за да не дразни кожата и да не предизвиква изпотяване. Цветът е решен в 3D камуфлаж и по този начин се слива изцяло с гориста местност при лов. С този..
  18 лв.
 • BDU детски полеви дълъг панталон на Mil-Tec
  Детски класически полеви панталон по модел от американската бойна армия BDU на марката Mil-Tec. Предназначен както за разходки сред природата, така и за ежедневна употреба. Предлага се в цвят камуфлаж. Материята му е комбинация от памук и полиестер, като в седалищната част и коленете са специално..
  50 лв.
 • BDU детско яке в цвят камуфлаж
  Детско яке на марката Mil-Tec в цвят камуфлаж по модел на американската бойна униформа BDU. Материята за неговата изработка е комбинация от памук и полиестер. Подходящо е за разходки в планината и за ежедневна употреба. В областта на лактите е подсилено допълнително. Разполага с четири джоба, ..
  50 лв.
 • Cadet 350 детски спален чувал
  Децата обожават да ходят на къмпинг и да спят в палатка. С този детски спален чувал на марката Highlander това ще се превърне в още по-голямо удоволствие, защото освен забавно, прекарването ще е сигурно и комфортно. Чувалът е от типа "мумия" и външната му страна е съставена от подсилен полиестер...
  57 лв.
 • Highlander детска камуфлажна тениска с къс ръкав
  Детска памучна тениска с къс ръкав на марката Highlander. Предлага се в цвят камуфлаж с различен десен. Яката е подсилена допълнително срещу разтягане при рязко издърпване. Тениската е подходяща за ежедневна употреба сред природата. Кройката е класическа, права, пада свободно по тялото и не пречи..
  18 лв.
 • Outbreak детска тениска
  Класическа тениска с къс ръкав за деца с качествен печат и надпис на британския бранд Kombat.uk. Изработена е изцяло от памук, който не запарва и не дразни кожата. Надписът в зоната на гърдите гласи: “Zombie outbreak response team”. Кройката е свободна и права, така че да улеснява движенията на д..
  18 лв.
 • Sniper детска тениска с къс ръкав на Kombat.uk
  Детска памучна тениска с къс ръкав на британската марка Kombat.uk. Права, изчистена кройка, която пада по тялото така, че движенията да са свободни. Предлага се в черен цвят. В областта на гърдите има качествен печат и надпис, който гласи: “out of sight, out of mind”. Подходяща е за ежедневна упо..
  18 лв.
 • Zip-off детски панталон
  Мултифункционален детски панталон модел Zip-off на марката Mil-Tec. Отличава се с това, че може да се ползва и като къс, и като дълъг панталон. За целта са предвидени ципове в областта на коленете, които са скрити. Предлага се в цвят камуфлаж. Изработен е от памук и полиестер така, че да е комфор..
  50 лв.
 • Водоустойчиво ловно яке за деца на марката Kombat
  Водоустойчиво ловно яке за деца на марката Kombat е едно чудесно решение за всякакви дейности на открито в лошо време. Моделът предпазва от намокряне при дъжд и спира поривите на вятъра. Външният слой е сто процента флийс, който е напълно безшумен при движение. Вътрешният слой на якето е от сто п..
  79 лв.
 • Детска зимна блуза Commando Pan
  Детска зимна блуза Commando Pan е плътна и подходяща за студено време. Изработена е от 100% полиакрил, който изолира и наподобява качествата на вълната. В областта на раменете и лактите материята е подсилена, за да бъде максимално устойчив на износване. В предната част около гърдите е предвиден един..
  56 лв.