MMS ловни камери

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • SunTek MMS ловна камера HC300-M
  Ловната камера от модела HC300-M е създадена със специална топлинна IR технология, благодарение на която камерата автоматично заснема или ще стартира видеозапис, когато засече движещ се обект излъчващ топлина. Заснетите снимки са с много високо качество (до 12МР резолюция), а видеото ..
  350 лв. 470 лв.
 • Wireless MMS Ловна камера ScoutGuard SG880MK с IR
  Представяме ви ловна камера с подобрени функции. За разлика от предшественика от серията, камерата SG880MK е по-добър обхват на заснемане, като достига до 20 метра. Благодарение на вградения си модул за СИМ карта и детектор на движение, можете да получавате снимки в реално време за движещ се обект п..
  465 лв. 630 лв.
 • Ltl Acorn GPRS HD широкоъгълна ловна камера Ltl-6511WMG
  Този фотокапан съчетава способности като видеозаписи с аудио и снимки с много висока разделителна способност. Също така ловната камера има много чувствителни сензори за движение, благодарение не които ще заснема само когато има движение пред обектива. Отличителното при този модел е захранването. Кам..
  780 лв.
 • MMS ловна охранителна камера ScoutGuard MG983G
  Ловната камера на ScoutGuard е камера от ново поколение, която позволява охрана на отдалечени обекти и заснемане на видeа и снимки с висока резолюция. Камерата е компактна, а иновативната й камуфлажна разцветка позволява безпроблемното й прикриване и закрепяне на най-различни повърхности. ..
  780 лв.
 • Ловна камера с функция за изпращане на имейли LTL-6310WMG
  Представяме ви една ловна камера, която е подходяща както за начинаещи, така и за професионални ловци. Тя има потъмнена инфрачервена подсветка, която е незабележима за невъоръженото око и няма да изплаши дивеча. Благодарение на диодите си, камерата може да заснема и през нощта. Този фотокапан има въ..
  720 лв.
 • Фотокапан изпращащ имейли и MMS LTL-5210MG
  Фотокапан с иновативен и компактен дизайн, който позволява лесен монтаж. Тази ловна камера има камуфлажно покритие, което няма да привлече интереса или да изплаши дивеча, тъй като се слива с цветовете на околната среда. Високочувствителният PIR сензор (пасивен инфрачервен сензор) ще засече движ..
  580 лв.
 • 3G Email ловна камера с нощно виждане и невидими диоди
  Ловната камера поддържаща 3G email с 25 метра обхват е подходяща за всяка една част от денонощието. Независимо дали е през светлата или в тъмната част на деня ще получавате ясни кадри на случващото се в желания периметър. Тя разполага с напълно невидими диоди, които освен че превръщат нощния кадър в..
  625 лв.
 • LTL Acorn 5310WMG MMS-GPRS ловна камера
  Моделът 5310MG е трето поколение ловна камера от световноизвестния производител LTL Acorn. Камерата е оборудвана с MMS модул, който се намира  в допълнителната кутия за батерии. Благодарение на високочувствителните си PIR сензори, камерата засича внезапни температурни промени в обсега на д..
  615 лв.
 • Бърза 3G ловна камера с изпращане на снимки в реално време на MMS и e-mail
  Пазарът на ловната техника се разраства с изключителни бързи темпове. Производителите се стремят всека следващ продукт да е с още по-добри показатели, по-ефективен и напълно да покрие изискванията на потребителите. Един такъв модел е 3G ловна камера с MMS и e-mail за изпращане на сним..
  578 лв.
 • Допълнително IR осветление за ловни камери
  Предлагаме ви едно решение за ловни камери със слабо IR осветяване. Това е допълнителна кутия със 128 IR диода, работещи в синхрон с ловните камери. Устройството се активира като засича осветлението на основната камера и действа като допълнеително осветление при нощни снимки. Синхронизирането на вид..
  290 лв.
 • Ловна камера AcornGuard AG-680M HD MMS GPRS
  Представяме ви ловна камера, с която можете да заснемете снимка или да направите кратко видео, когато устройството засече движение пред обектива й. Този модел може да изпраща снимки на телефон или компютър, като използва GPRS връзка. Продуктът е създаден за наблюдение на диви животни, както през ден..
  450 лв.
 • Камера Stealth GXW-Wireless за лов и охрана
  Stealth GXW-Wireless e ловна/охранителна камера за монтиране на открито. Уникалното при този модел камера за лов е, че всички файлове заснети от устройството се качват на облачен съврър и са достъпни през специално разбработено приложение. Основната разлика с обикновените ММС камери и този модел е, ..
  890 лв.

В този раздел ще откриете качествени ловни камери от марките LTL Acorn и ScoutGuard, които изпращат в реално време снимките, които са заснели. Изпращането става чрез интернет или нормална сим карта, а снимките получавате директно на пощата си. По този начин лесно и бързо ще бъдете известени, когато камерата заснеме снимка и ще видите какво е заснела. Самите камери могат да работят, както с алкални батерии, така и на акумулаторни зарядни, като консумацията на енергия е изключително оптимизирана и те могат да издържат месеци. Всички тези характеристики камери идеални, какво за лов, така и за охрана на отдалечени обекти, които нямат интернет и електричество.