UoVision

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 4G фотокапан с безплатно приложение Uovision UM-785-4G LTE
  4G фотокапан с безплатно приложение Uovision UM-785-4G LTE е сред предпочитаните модели ловни камери заради лесната инсталация и управление. Уредът изпраща снимки или озвучени видеа на мобилна апликация, която може да изтеглите на телефона си напълно безплатно. Работата с нея е максимално опростена,..
  760 лв.
 • Full HD 12МР ловно-охранителна камера с 15 метра обхват на нощното виждане
  Full HD 12МР ловно-охранителна камера с 15 метра обхват на нощното виждане се отличава с възможността да прави висококачествено видео със звук и големи снимки с висока резолюция. Заснетите кади се запаметяват на външна карта памет, от която след това изтегляте файловете на компютър или лаптоп. Мо..
  400 лв.
 • Ловно-охранителна камера с GPS UOVision Glory 4G LTE
  Ловно-охранителна камера с GPS UOVision Glory 4G LTE работи с напълно безплатно облачно приложение, където бързо и лесно получавате снимки и видео със звук. Край на скъпите SMS команди и MMS съобщения. Сега през мобилната апликация може да правите отдалечени настройки и да контролирате изцяло уреда,..
  730 лв.
 • Свръхбърза ловно-охранителна MMS/EMAIL 2G камера UOvision
  Този модел ловно-охранителна камера е един от най-популярните и достъпни като цена, в този иначе висок клас устройства, на водещата в бранша марка UOVision. 12 мегапиксела, безжична, цифрова, с невидима инфрачервена подсветка с обхват до 15 метра. Камерата притежава едно от най-бързите времена за ре..
  599 лв.
 • 3G H+ ловно-охранителна камера с технология облак
  Настоящият модел ловно-охранителна камера на авторитетната компания UOVision е най-модерното и високотехнологично устройство, което може да се намери на пазара. Прави истинска революция в сектора като изпраща озвучени видео записи в реален размер, ползвайки високоскоростен 4G сигнал. Видео и сним..
  763 лв.
 • 4G ловна камера с икономичен разход Uovision Compact 4G LTE
  Ловно-охранителна камера Uovision Compact 4G LTE използва високоскоростна 4G връзка през облачната платформа LinckEazi. Разполага с 20МР резолюция на снимките и FULL HD 1080Р видео с аудио. Има малки, компактни размери и е лесна за употреба. Може да преглеждате направените кадри и да правите настрoй..
  654 лв.

В този раздел ще откриете различни видове модели на камери от световноизвестната марка UoVision. Камерите са оригинални и директно закупени от фабриката на компанията. Правят изключително качествени снимки и издържат на всякакви атмосферни условия. Те са лесни за работа и са специално създадени, за да заснемат това, което искате да видите, с кристално качество на картината и звука. Справят се еднакво добре, както с дневните, така и с нощните снимки, като всички камери предлагани в магазина имат потъмнени инфрачервени диоди 940nm, които осигуряват ясна картина през нощта, като същевременно са невидими за човешкото и животинското око. Всички камери от тази марка имат скорост на спусъка по-малко от секунда, а специалният топлинен датчик за движение Ви гарантира, че камерата няма да се активира от дъжд, сняг или падащи листа. UoVision са се постарали и за консумацията на енергия на камерите, като са постигнали оптимални резултати по този параметър и почти нулева консумация в режим на изчакване.

Камерите на UoVisionса един качествен избор, на приемлива цена, на който можете да разчитате.