LTL Acorn

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • LTL Acorn 5310WMG MMS-GPRS ловна камера
  Моделът 5310MG е трето поколение ловна камера от световноизвестния производител LTL Acorn. Камерата е оборудвана с MMS модул, който се намира  в допълнителната кутия за батерии. Благодарение на високочувствителните си PIR сензори, камерата засича внезапни температурни промени в обсега на д..
  615 лв.
 • Ltl Acorn GPRS HD широкоъгълна ловна камера Ltl-6511WMG
  Този фотокапан съчетава способности като видеозаписи с аудио и снимки с много висока разделителна способност. Също така ловната камера има много чувствителни сензори за движение, благодарение не които ще заснема само когато има движение пред обектива. Отличителното при този модел е захранването. Кам..
  780 лв.
 • Ловна камера с функция за изпращане на имейли LTL-6310WMG
  Представяме ви една ловна камера, която е подходяща както за начинаещи, така и за професионални ловци. Тя има потъмнена инфрачервена подсветка, която е незабележима за невъоръженото око и няма да изплаши дивеча. Благодарение на диодите си, камерата може да заснема и през нощта. Този фотокапан има въ..
  720 лв.

В този раздел ще откриете различни видове модели на камери от световноизвестната марка LTL Acorn. Камерите са оригинални и директно закупени от фабриката на компанията. Правят изключително качествени снимки и издържат на всякакви атмосферни условия. Те са лесни за работа и са специално създадени, за да заснемат това, което искате да видите, с кристално качество на картината и звука. Справят се еднакво добре, както с дневните, така и с нощните снимки, като всички камери предлагани в магазина имат потъмнени инфрачервени диоди 940nm, които осигуряват ясна картина през нощта, като същевременно са невидими за човешкото и животинското око. Всички камери от тази марка имат скорост на спусъка по-малко от секунда, а специалният топлинен датчик за движение Ви гарантира, че камерата няма да се активира от дъжд, сняг или падащи листа. LTL Acorn са се постарали и за консумацията на енергия на камерите, като са постигнали оптимални резултати по този параметър и почти нулева консумация в режим на изчакване.

Камерите на LTL Acorn са един качествен избор, на приемлива цена, на който можете да разчитате.