LTL Acorn

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • LTL Acorn 5310WMG MMS-GPRS ловна камера
  Моделът 5310MG е трето поколение ловна камера от световноизвестния производител LTL Acorn. Камерата е оборудвана с MMS модул, който се намира  в допълнителната кутия за батерии. Благодарение на високочувствителните си PIR сензори, камерата засича внезапни температурни промени в обсега на д..
  615 лв.
 • Ltl Acorn GPRS HD широкоъгълна ловна камера Ltl-6511WMG
  Този фотокапан съчетава способности като видеозаписи с аудио и снимки с много висока разделителна способност. Също така ловната камера има много чувствителни сензори за движение, благодарение не които ще заснема само когато има движение пред обектива. Отличителното при този модел е захранването. Кам..
  780 лв.
 • Ловна камера с функция за изпращане на имейли LTL-6310WMG
  Представяме ви една ловна камера, която е подходяща както за начинаещи, така и за професионални ловци. Тя има потъмнена инфрачервена подсветка, която е незабележима за невъоръженото око и няма да изплаши дивеча. Благодарение на диодите си, камерата може да заснема и през нощта. Този фотокапан има въ..
  720 лв.
 • Ловна камера LTL Acorn 3310A no glow
  Дигиталните ловни камери от серията Ltl-3310 на LTL Acorn, с потъмнена IR подсветка имат два изключително точни таймерa за заснемане на снимки и видеа. Моделът LTL-3310A разполага с вграден 2.0'' TFT LCD цветен дисплей. Той е разположен на гърба на камерата и на него мо..
  260 лв. 300 лв.
 • Ловна камера с нощно виждане и детектор на движение LTL-5310WA 940nm
  Тази ловна камера има чудесен камуфлажен дизайн, който я прави незабележима в полеви условия. Тя може да бъде монтирана на различни места, без да създава впечатление и да плаши дивеча. Фотокапанът има широкоъгълен обектив, което й позволява да заснеме на по-голяма територия. Обективът има 100 градус..
  395 лв.
 • Фотокапан за охрана и лов LTL-5210A 940nm
  Ловната камера има вграден високочувствителен детектор на движение, благодарение на който тя ще се задейства, само когато има движение пред обектива и. Тази функция ще ви спести много време, тъй като няма да гледате празни записи. Камерата за лов има иновативен PIR сензор (пасивен инфрачервен сензор..
  350 лв.
 • Фотокапан изпращащ имейли и MMS LTL-5210MG
  Фотокапан с иновативен и компактен дизайн, който позволява лесен монтаж. Тази ловна камера има камуфлажно покритие, което няма да привлече интереса или да изплаши дивеча, тъй като се слива с цветовете на околната среда. Високочувствителният PIR сензор (пасивен инфрачервен сензор) ще засече движ..
  580 лв.

В този раздел ще откриете различни видове модели на камери от световноизвестната марка LTL Acorn. Камерите са оригинални и директно закупени от фабриката на компанията. Правят изключително качествени снимки и издържат на всякакви атмосферни условия. Те са лесни за работа и са специално създадени, за да заснемат това, което искате да видите, с кристално качество на картината и звука. Справят се еднакво добре, както с дневните, така и с нощните снимки, като всички камери предлагани в магазина имат потъмнени инфрачервени диоди 940nm, които осигуряват ясна картина през нощта, като същевременно са невидими за човешкото и животинското око. Всички камери от тази марка имат скорост на спусъка по-малко от секунда, а специалният топлинен датчик за движение Ви гарантира, че камерата няма да се активира от дъжд, сняг или падащи листа. LTL Acorn са се постарали и за консумацията на енергия на камерите, като са постигнали оптимални резултати по този параметър и почти нулева консумация в режим на изчакване.

Камерите на LTL Acorn са един качествен избор, на приемлива цена, на който можете да разчитате.