Аксесоари

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • 16 GB карта памет Class 10
  16 GB картата памет е малък аксесоар допълващ работата на устройствата ни. Благодарение на високия си клас, 10-ти, тя лесно и прецизно ще запазва и възпроизвежда информацията. Възползвайте се от преференциалните цени, на които можете да получите картата, при покупката й заедно с устройство в ко..
  35 лв.
 • 32 GB карта памет Class 10
  32 GB картата памет е малък аксесоар допълващ работата на устройствата ни. Благодарение на високия си клас, 10-ти, тя лесно и прецизно ще запазва и възпроизвежда информацията. Възползвайте се от преференциалните цени, на които можете да получите картата, при покупката й заедно с устройство в ко..
  65 лв.
 • 4 GB карта памет Class 10
  32 GB картата памет е малък аксесоар допълващ работата на устройствата ни. Благодарение на високия си клас, 10-ти, тя лесно и прецизно ще запазва и възпроизвежда информацията. Възползвайте се от преференциалните цени, на които можете да получите картата, при покупката й заедно с устройство в ко..
  10 лв.
 • 8 GB карта памет Class 10
  8 GB картата памет е малък аксесоар допълващ работата на устройствата ни. Благодарение на високия си клас, 10-ти, тя лесно и прецизно ще запазва и възпроизвежда информацията. Възползвайте се от преференциалните цени, на които можете да получите картата, при покупката й заедно с устройство в ком..
  20 лв.
 • Акумулаторна 6V-12Ah презареждаема батерия Panasonic
  Това е иделания аксесоар за ловно-охранителни камери работещи на 6V. Тази презареждаема батерия е с изключително голям капацитет от 12.0Ah., с която ще си осигурите перфектна работа на камерата в продължение на месеци. При правилна експлоатация на батерията ще можете да я презареждате над 500 пъти.&..
  50 лв.
 • Акумулаторна батерия 6V/7.2Ah Panasonic
  Това е изключително добро допълнение към ловните камери, благодарение на което ще можете да се насладите продължително време на снимки и видеозаписи. Батерията е презареждаема, с което ще удължите периода на употреба на батерията. Изходната мощност е от 6V, напълно съвместима с всички ловни камери. ..
  40 лв.
 • Акумулаторна батерия тип АА
  Това е малка и много мощна презареждаема батерия от тип АА. Зарядът й е 1700 mAh, което я прави предпочитан избор за повечето потребители.  Характеристики Батерия: NiMH акумулаторна Тип: АА Размер: 1.5 х 5 см Мощност: 1.2V Капацитет: 1700mAh ..
  4 лв.
 • Допълнителна антена за ловни камери изпращащи MMS - LTL ACORN и ScoutGuard
  Ловните камери изпращащи съобщения със снимки или имейли в реално време се нуждаят от добра връзка с мобилните оператори. По време на изпращане на информация, фотокапаните работят на принципа на GSM. Използвани в дивата природа, тези камери трудно се свързват с мобилни клетки. За да си осигурите нав..
  25 лв.
 • Допълнително IR осветление за ловни камери
  Предлагаме ви едно решение за ловни камери със слабо IR осветяване. Това е допълнителна кутия със 128 IR диода, работещи в синхрон с ловните камери. Устройството се активира като засича осветлението на основната камера и действа като допълнеително осветление при нощни снимки. Синхронизирането на вид..
  290 лв.
 • Заряден адаптер за ловни камери LTL Acorn HM-001
  Предлагаме ви удобен аксесоар за ловно-охранителните камери. С този адаптор за преобразуване на напрежението ще можете да свържете ловната си камерата директно в електрическата мрежа, като по този начин няма да се налага да мислите за батерии.  Благодарение на вграденият си чип и кондензатор ва..
  40 лв.
 • Зарядно Panasonic BQ-CC18 Basic за NiMH батерии Eneloop тип АА и ААА
  Това е зарядно устройство с което можете да зареждате от 1 до 4 акумулаторни батерии от тип АА или ААА. Гнездата за зареждане са абсолютно независими и могат да презареждат различни комбинации на батерии АА и ААА с различен капацитет. Зарядното е с вграден микропроцесор контролиращ нивото на заряд, ..
  23 лв.
 • Зарядно за акумулаторни батерии MW126C
  Това е зарядно за оловно-кисели батерии, което работи перфектно с 12V 5Ah и  6V 5Ah киселинни батерии. Тези стойности са изключително подходящи за зареждане на ловни камери от серията на LTL Аcorn. Благодарение на мощността си, това зарядно ще предареди акумулаторната батерия от ловния ви компл..
  25 лв.

В тази категория ще можете да откриете разнообразни аксесоари, допълващи процеса на работа на нашите устройства. Възползвайте се от преференциалните цени, които можете да получите при покупка на пълен комплект.