Аксесоари

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Кардиоиден ловен насочен микрофон за усилване на шум
  Събирайки се в хижата преди да излезете на лов, почти винаги с другите ловци показвате помежду си с каква нова техника сте се сдобили и с какво сте попълнили и подобрили екипировката. Насочените микрофони са от този тип техника или допълнителен аксесоар, който спомага при всяка гонка или засада на д..
  270 лв.
 • Акумулаторна 6V-12Ah презареждаема батерия Panasonic
  Това е иделания аксесоар за ловно-охранителни камери работещи на 6V. Тази презареждаема батерия е с изключително голям капацитет от 12.0Ah., с която ще си осигурите перфектна работа на камерата в продължение на месеци. При правилна експлоатация на батерията ще можете да я презареждате над 500 пъти.&..
  50 лв.
 • Акумулаторна батерия 6V/7.2Ah Panasonic
  Това е изключително добро допълнение към ловните камери, благодарение на което ще можете да се насладите продължително време на снимки и видеозаписи. Батерията е презареждаема, с което ще удължите периода на употреба на батерията. Изходната мощност е от 6V, напълно съвместима с всички ловни камери. ..
  40 лв.
 • Допълнителна антена за ловни камери изпращащи MMS - LTL ACORN и ScoutGuard
  Ловните камери изпращащи съобщения със снимки или имейли в реално време се нуждаят от добра връзка с мобилните оператори. По време на изпращане на информация, фотокапаните работят на принципа на GSM. Използвани в дивата природа, тези камери трудно се свързват с мобилни клетки. За да си осигурите нав..
  25 лв.
 • Допълнително IR осветление за ловни камери
  Предлагаме ви едно решение за ловни камери със слабо IR осветяване. Това е допълнителна кутия със 128 IR диода, работещи в синхрон с ловните камери. Устройството се активира като засича осветлението на основната камера и действа като допълнеително осветление при нощни снимки. Синхронизирането на вид..
  290 лв.
 • Заряден адаптер за ловни камери LTL Acorn HM-001
  Предлагаме ви удобен аксесоар за ловно-охранителните камери. С този адаптор за преобразуване на напрежението ще можете да свържете ловната си камерата директно в електрическата мрежа, като по този начин няма да се налага да мислите за батерии.  Благодарение на вграденият си чип и кондензатор ва..
  40 лв.
 • Кабел за заключване на ловни камери Python
  Това е изключително здрав и устройчив на външно влияние кабел за заключване на ловни камери. Изработен от сманена плетка с гумено покритие осигуряващо 100% водоустойчивост. Заключващата система е разработена специално за да издържа на удар или опит за неправомерен опит за отключване. Кабелът е с дъл..
  180 лв.
 • Комплект безжична ловно-охранителна алармена система
  Безжичната ловно-охранителна алармена система е надеждно и помощно средство за охраняването на голям периметър. Особено подходяща е за охраняване на горски райони, язовири, хранилки, овощни градини, посеви и в редица други приложения. Комплект от един приемник и пет предавателя Комплектът ..
  589 лв.
 • Комплект презареждаема батерия, зарядно и кабел за LTL Acorn камери
  Предоставяме ви един завършен вариант за да удължите времето на работа на ловната си LTL Acorn MMS камера. В комплета получавате една презареждаема батерия 6V/5.0AH/20HR, заедно със зарядно за нея и кабел, с който да можете да свържете двете устройства. След като свържете ловната камера с тази батер..
  55 лв.
 • Мобилна безжична аларма за ловни капани
  Мобилната безжична аларма на UOVision има за цел да спомогне процеса на ловеца, свързан с наблюдение на поставените хранилки и капани. С нея спокойно ще може да разбира за появата на животно, като ще бъде известен за действието с едно позвъняване на телефона му. По този начин допълнително ще се огра..
  196 лв.
 • Предпазна метална кутия за ловни камери BolyGuard MG983
  Защитата на личните вещи е от особено значение. С тази предпазна кутия ще можете да защитите и същевременно да предпазите ловната си както от кражба, така и от сблъсък с преминаващо животно. Кутията има специално отвори позволяващи допълнително пристягане със стоманен Python кабел, както и заключван..
  80 лв.
 • Презареждаема батерия LAVA за ловни камери LTL Acorn
  Представяме ви едно решение по време на ловния сезон, с което ще забравите за презареждане на ловните камери. С тази акумулаторна батерия  с капацитет 6V/5Ah ще може да презареждате ловната камера. Батерията е подходяща за мноократна употреба. Характеристики LAVA B5-6 (6V/5.0AH/20HR) ..
  20 лв.

В тази категория ще можете да откриете разнообразни аксесоари, допълващи процеса на работа на нашите устройства. Възползвайте се от преференциалните цени, които можете да получите при покупка на пълен комплект.