Ловна стойка свързваща оптичен уред със смартфон

Налично:
В наличност
Код:st3
Цена: 53 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

За любителите ловци, които освен за лов на диви животни са излезли в гората и с цел нейното опознаване и заснемане на интересни кадри предлагаме специална стойка. Тя служи за свързване на смартфон с различни по вид оптични уреди. По този начин оптиката добавя към камерата на телефона допълнително увеличение, а образът се показва директно върху широкия екран на устройството.

Използвайки тази стойка, ще екранизирате всичко случващо се на далечно разстояние. По този начин може да правите снимки, видеозаписи, а дори и посредством мобилно приложение да изчислявате разстоянието. Предимство при употребата на мобилен апарат е, че в зависимост от големината на екрана ще може да наблюдавате директно през него. Това създава голямо удобство по време на лов. Новосъздалите се файлове ще може да запаметявате и съхранявате директно в паметта на апарата.

Повечето потребителите предпазват телефоните си с калъф, против надраскване, нараняване и други., за да го поставите върху стойката не е необходимо да го премахвате, тъй като тя може да се регулира и съответно да пристегнете здраво и да няма риск от изпускане или изместване по време на употреба. Също така може да се регулира и в зависимост от диаметърът на оптичния уред.

По време на експлоатация, стойката не натежава допълнително конструкцията. Материалът използван за неговото производство е от олекотена материя, като от страната на мобилният апарат има предвидени меки подложки, който допълнително предпазват от надраскване. За по-голямо удобство и при по продължително наблюдение може да монтирате стойката върху трипод.

Техническа характеристика

  • Материал: Пластмаса
  • Регулиране на окуляра: 26 – 46 мм
  • Регулиране на стойката за телефона: 55- 98 мм
  • Тегло: 0.068 кг
Най-продавани