Аксесоари

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Кардиоиден ловен насочен микрофон за усилване на шум
  Събирайки се в хижата преди да излезете на лов, почти винаги с другите ловци показвате помежду си с каква нова техника сте се сдобили и с какво сте попълнили и подобрили екипировката. Насочените микрофони са от този тип техника или допълнителен аксесоар, който спомага при всяка гонка или засада на д..
  270 лв.
 • Малък фенер ключодържател Nitecore TUBE
  Nitecore TUBE са разноцветни презареждаеми фенери от серията T. Този модел използва светодиод CРЕЕ XP-G (R5) LED, който може да осветява с максимална мощност до 45 лумена. Лъчът на фенера има обхват до 24 метра. TUBE е в съответствие със стандарта IP65 за прахо- и водоустойчивост. Той може да издърж..
  20 лв.
 • 10 X 25 WOODLAND монокъл
  Монокъл с възможност за 10-кратно увеличение в приятен камуфлажен цвят. Той е с леки и компактни размери, което позволява лесното му пренасяне ежедневно. Характеристики Марка: MFH Десеткратно увеличение 25 мм диаметър на обектива 96 м зрително поле на 1000 м Чантичка за колан Тегл..
  20 лв.
 • 10 X 25 черен бинокъл
  Бинокъл в класически черен цвят, с малки и компактни размери, които позволяват да го носите в джоба си без да Ви тежи и заема голямо място. Характеристики Марка: MFH Рубинова леща Десеткратно увеличение 25 мм диаметър на обектива 96 м зрително поле на 1000 м Фина настройка Чанти..
  28 лв.
 • 10 x 50 камуфлажен бинокъл
  Бинокъл в камуфлажен цвят, предназначен за употреба по време на лов и наблюдение по време на различни дейности, провеждащи се на открито. През бинокъла се вижда ясно, а той е така проектиран, че да е удобен по време на работа с него. Той е с рубинова леща и има възможност за десеткратно увеличение. ..
  80 лв.
 • 5W Професионална радиостанция с две честоти и 128 канала Baofeng
  Професионалната радиостанция с две честоти, 128 канала и до 5 км обхват на комуникация гарантира сигурна и надеждна комуникация навсякъде и по всяко време. Тя е компактна, лесна за употреба и може да я носите постоянно със себе. Можете да я използвате вкъщи, на лодка, по време на лов или планински п..
  70 лв.
 • 8 X 21 WOODLAND бинокъл
  Камуфлажен бинокъл, с малки и удобни за пренасяне размери. Той има възможност да увеличава до 8 пъти. Характеристики Марка: MFH Рубинова леща Осемкратно увеличение 21 мм диаметър на обектива 131 м зрително поле на 1000 м Фина настройка Чантичка за колан Тегло: 0.350 гр. ..
  25 лв.
 • DOG TAG II плочка с верижка за врат
  Плочка с верижка за врат на германската компания Mil-Tec. Тя е изработена от висок клас неръждаема стомана в черен цвят с бял череп. За да се допълни функционалността й е изработена с отварачка. Моделът Dog Tag е предназначен за употреба по време на лов, риболов, къмпинг и други дейности, които се и..
  5 лв.
 • DOG TAG M медальон
  Мъжки медальон, изработен по модел, използван от американската армия. Плочките са прецизно изработени от висок клас неръждаема стомана, с нанесено черно покритие. Те могат да бъдат гравирани с ваши данни, в зависимост от предпочитанията ви. Можете да напишете имената си, рождената си дата, ЕГН-..
  5 лв.
 • DOG TAG M хромиран медальон
  Хромирани плочки, изработени от висок клас неръждаема стомана. Те са създадени по модел на американската армия. Медальоните се използват от служители в сферата на сигурността и охраната, но също така могат да бъдат използвани и от домашни любимци. Плочките могат да бъдат гравирани с различно съдържа..
  5 лв.
 • DOG TAG плочка с отварачка
  Уникална плочка, изработена от висок клас неръждаема стомана, с нанесено покритие в приятни камуфлажни цветове. Моделът Dog Tag, създаден от германската компания Mil-Tec е съобразен с потребителските нужди и е направен с отварачка. Мъжкото бижу е предназначено за всички ловци, рибари, планинари и др..
  5 лв.
 • Garmin каишка за следене и обучение на кучета
  Все по-трудно става ориентирането в непознати местности и улаването на дивеч. Често верните спътници на запалените ловци изминават големи разстояния в откриване на плячката, преминават през различни местности, които крият рискове от нападение или изгубване. Световноизвестният производител на прослед..
  660 лв.