Лодки за захранка

Сортиране по:
Покажи:
Покажи: Списък Грид
 • Лодка за захранка със сонар JABO-2BL
  Това е лодка с перфектен и красив дизайн, подходяща за ценителите на риболова. Хората, които обичат да прекарват времето си с приятели сред природата и обичат да ловят риба, определено ще оценят способностите на това устройство. Дългогодишните рибари знаят колко е важна захранката за рибите, ка..
  1,000 лв.
 • Лодка за поставяне на захранка JABO-2AL
  Ако сте любител на риболова това устройство е точно за вас. Лодките JABO са най-известните в своята област. Tе имат красива външност и перфектни технически характеристики. Широкият им корпус, направен от желязо ги прави устойчиви и стабилни при наличието на силни вълни. Издръжливата акумулаторна бат..
  627 лв.
 • Риболовна лодка за поставяне на захранка JABO-1AL
  От далечни времена любителите на риболова изполват различни техники, с които да привлекат пасажите в открити води. Ползването на специални захранки е недостатъчно условие за успешен улов на риба. От значение е и правилното позициониране на подхранката, която в повечето случаи е отдалечена от брега. ..
  520 лв.
 • Корабче за захранка с GPS модул и сонар JABO-5CG
  На вашето внимание е корабче за захранка, предназначено както за любители на риболова, така и за професионалисти. Устройството работи безпроблемно по всяко време на деня (по светло и тъмно) и при всякакви климатични условия. Оборудвано е с най-новите технологии в сферата на риболова за отк..
  1,800 лв.