Комбинация на дигитален монокъл и лазерен далекомер за дневно и нощно виждане

Налично:
В наличност
Код:6x32
Цена: 621 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

Екипировката на ловеца изисква внимателно избиране на уредите, който ще спомогнат за добрия улов. Често приготвяйки се за следваща гонка се установява, че носим много асортименти, който биха довели на моменти до дискомфорт. Вземайки предвид това, производителите на ловна техника се стараят да изработват оптични уреди, който в себе си да съчетават няколко функции в едно. Съответно това допринася и за по-лекият товар по време на обход или гонка.

Един такъв уред е дигиталният лазерен далекомер и монокъл, съчетани с инфрачервен фенер за нощно виждане. Характерно за него е, че може да се възползвате еднакво добре през деня и най-голямото му преимущество употребата му в късните часове на деня. Така с един уред се сдобивате с дневно и нощно виждане. Обхватът на нощния режим достига до 200 метра при открито пространство, благодарение на включения силен инфрачервен фенер. През деня ще може да наблюдавате картини на 500 метра на открита площ, използвайки увеличението достигащо до х6 пъти.

Подходящият уред за за пушка

Освен, че съчетава в себе си дневно и нощно виждане, ще имате възможност да установявате и регистрирате движението на животни и обекти движещи се със скорост от 0 до 300 км/ч. Друго предимство е лазерния далекомер, който ще изчислява разстоянието до наблюдаваната цел. Преимуществата му не спират до тук, устройството може да изчисли и какъв е точния ъгъл на наклона, налягането и температурата наоколо. Всичко това се изобразява на дигиталният екран.

Монокълът може да се монтира върху ловна пушка и благодарение на вградения мерник, ще може да се прицелва точно в мишената и да няма нито един пропуск. Оптичният уред е създаден за максимално удобство на притежателя си. Може да се настройва увеличението, да се избират функциите без да се отмества поглед и това да доведе до евентуално разсейване. За да се ориентирате за посоката има предвиден компас, така точно ще може да се вземе решение за посоката, по която да се тръгне. В допълнение към немалкото функции, на екрана ще се показват стойностите на инфрачервената подсветка, нивото на батерията и режима на работа.

В зависимост от процеса на действие има възможност да се избира няколко режима на експлоатация и да се получава нужната информация свързана със заобикалящата среда. При Normal режим се предвижда употребя при нормални метеорологични условия. Fog режим е подходящ при мъгливо време. По време на лов е се използва Targeting small режим. Другите режими, който спомагат дейността са хоризонтално и вертикално измерване, както и показатели за скоростта на движение.

Проектиран и създаден, така че да е лесно управляем и с една ръка. Така ще успявате да пускате и спирате зададените опции и да избирате нови такива. А гумираното покритие позволява силно сцепление с ръката. Захранването се осъществява от стандартни алкални батерии. Този тип захранване значително увеличава времето на работа.

Техническа характеристика

 • Параметър на обектива: 32 мм
 • Увеличение: х6
 • Дигитално увеличение: х4
 • Размери на монокъла: 15.7 х 9.6 х 4.8 см
 • Изчисляване на наклона: +/- 20
 • Далекомер с обхват: 500 м
 • Инфрачервена подсветка: 850 nm
 • Обхват на инфрачервен фенер: 200 м
 • Изчисляване на налягането: 300 – 100 hPa
 • Тип на батерия: 4 х АА
 • Тегло: 0.398 кг

Съдържание на комплекта

 • Монокъл
 • Почистваща кърпичка
 • Чанта за съхранение

Гаранция: 1 година

Най-продавани