Къмпинг лампа MacTronic Warlock

Налично:
Очаква се!
Код:lam3
Цена: 129 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

Когато сте сред природата, на лов, за риба, на лагер или просто в градината си, е необходимо вечерно време да имате източник на изкуствена светлина. С напредването на технологиите, пазара за такива устройства е все по-изобилен. Добре е да не правите компромис при избора си, особено когато ще разчитате на това устройство. Производителите от MacTronic, са се усъвършенствали в производството на осветителни тела с най-нови технологии, високи характеристики и издръжливост при работа.

Къмпинг лампата WARLOCK е от най-ново поколение, съчетавайки в себе си всички нововъведения и подобрения. Тя разполага със системата ADS (Advanced Dimming System), позволяваща регулация силата на осветяване, съобразено с вашите нужди. Така, ако сте на лагер ще може да осветите палатка си или да увеличите силата й и да осветите целия лагер. Лампата е с висока степен на водоустойчивост, даващ възможност за работа в много влажно време. Последното поколение LED светлини с които разполага, ще премахнат всички притеснения, че енергията на устройството ще се изхаби бързо и ще останете без осветление. Освен хилядите часове, които ще осигури, където и да я вземете, времето за зареждане с USB кабел ще е много кратко. Тя разполага с удобна дръжка за носене и кука за закачане, ако пожелаете да я използвате като градинска лампа.

 

Технически характеристики:

  • Материал: PVC/гума
  • Размери: 7.1см х 7.1см х 16.9см
  • Осветление: 2 × Cree® XP-G2 LED + 3 × Nichia® 5мм LED
  • Мощност: 420 + 44 лумена
  • Периметър на осветяване: до 16 метра
  • Водоустойчивост: IPX4
  • Тест при изпускане от височина: 1.5 метра
  • Продължителност на работа: 2 x Cree + 3 x Nichia: 100% - 4h, 10% - 12 часа; Издръжливост при работа на 2 x Cree: 100%- 4 часа и 20 минути, 10%- 17 часа; Издръжливост при работа на 3 x Nichia: 100%- 39 часа, 10%- 65 часа; Издръжливост при работа на 1 x Cree: 100%- 7 часа, 10%- 25 часа
Най-продавани