Къмпинг лампа Mactronic 300 лумена

Налично:
Очаква се!
Код:lam2
Цена: 99 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

Къмпинг лампата е устройство излъчващо изкуствена светлина, подходящо за лагери, градината, риболов и много други. Тя може да освети, както палатка така и целия лагер или двор. Полския производител MacTronic, отдавна е сред предпочитаните производители на осветителни тела на европейския пазар. Те са проектирали този уред, влагайки в него последните технологии, правейки го максимално издръжлив и надежден.

Този уред е от най-мощните със своите 300 лумена и цели пет режима на работа. Тези опции за работа на устройството, ще отговорят на всички нужди от светлина, независимо от случая. Тя дори предоставя възможността да бъде използвана и като ръчен фенер, благодарение на LED диодите, които се намират в единия край на лампата. В оборудването й е включен и SOS режим, което може да се окаже жизненоважно, ако случайно се изгубите сред природата. В долната си част има прибираща се кука за закачане, чрез която може да ползвате уреда и като градинска лампа.

Технически характеристики:

  • Осветление: COB LED + 5мм LED
  • Размери: 9.8см х 9.8см х 18.8см
  • Мощност: 300 лумена
  • Тестване при изпускане: от 1 метър
  • Издръжливост на батериите: при директна светлина (когато я ползвате като ръчен фенер)- 500 часа; при намалена яркост- 135 часа; при максимална яркост- 25 часа; при SOS режим- 300 часа
  • Захранване: 3 х D
Най-продавани