Хендсфри за радиостанция с насочен микрофон

Налично:
В наличност
Код:XQF
Цена: 19 лв.
Поръчайте за 10 секунди
С изпращането на поръчката се съгласявате с общите условия на сайта.
Описание

Хендсфри за радиостанция с насочен микрофон е универсална слушалка, която може да ползвате за огромна гама от радиостанции със стандартен двоен жак. Предимството на модела е, че има насочен микрофон, който застава непосредствено до устата. По този начин разговорите са много по-чисти и изолирани от страничен шум.

Благодарение на това продуктът е много подходящ за употреба в пренаселена и шумна среда. Страничните звуци ще останат подтиснати при изпращането на сигнала, което много улеснява комуникацията.

Слушалка с насочен микрофон за радиостанция Baofeng

Слушалката е съвместима с почти всички модели уоки-токита на Baofeng, с изключение на водоустойчивите серии, които са с различен накрайник. Самата слушалка е тип гъба за максимално удобство и плътно прилепване към ухото. От нея излиза насочения микрофон, който е дълъг 8.5 см и стига точно до устата.

Кабелът е с обща дължина 140 см, за да е максимално удобно да фиксирате твърдата част с бутона за говорене на най-доброто възможно място. Захващането за връхната дреха става посредством щипка, която е залепена на гърба на PTT бутона. Предимство е, че щипката е изработена от метал, което я прави многократно по-издръжлива.

Бутонът за говорене е разположен така, че да бъде лесно и бързо натиснат в процес на разговор. Препоръчва се като модел слушалка за служители в сферата на сигурността и охраната, за ловци, риболов, за нощни заведения, ресторанти, хотели, на строителни обекти и много други.

Технически характеристики

  • Съвместима с почти всички модели Baofeng
  • Двоен жак микрофон и говорител 3.5 мм и 2.5 мм
  • Цвят: черен
  • Дължина на кабела: 140 см
  • Тегло: 37 гр
Най-продавани